Новорічний дудл
УкрРус
Новорічний дудл
iPopoKids - 319 309 дитячих товарів з 91 магазина

Іграшки за віком: чим грають дівчатка 3-5 років

27.12.2019 5.0 / 5

Дорогі батьки, бабусі-дідусі та інші родичі 3-5-річних дівчаток! Інтернет-гіпермаркет дитячих товарів Ipopo Kids з усією відповідальністю заявляє: ваше чудове янголятко переживає «найіграшковіший» час. Не відмовте собі в задоволенні купити для неї іграшку в нашому магазині. Саме для вас Ipopo Kids зібрав найпривабливіші пропозиції з усієї України.


Створюй, вигадуй, пробуй

Як же вибрати іграшку для 3-5-річної красуні? Адже вона сама напевно хоче все і відразу, а тому в цій складній справі вам не помічник. Щоб полегшити муки вибору, Ipopo Kids розділив іграшки за різними категоріями. Це значно спрощує справу. Однак пам'ятайте, що до вибору іграшок потрібно підходити дуже відповідально. Адже 3-5-річна дівчинка швидко пізнає світ, кожен день набуває нових навичок. У цьому віці улюблена іграшка здатна сформувати ту чи іншу рису характеру і навіть вплинути на майбутню професію.

Дайте їй можливість випробувати щось нове. Сміливо заходьте до розділу «Набори для творчості». З їхньою допомогою ви не просто урізноманітніте дозвілля маленької принцеси, а й розвинете у дівчинки 3-5 років почуття стилю, фантазію, гарний смак. Восковий пластилін, кінетичний пісок, фломастери, які можна стерти, ароматний набір тіста для ліплення надовго привернуть увагу не тільки малечі, але й її мами. Адже в маминому дитинстві не було магазину Ipopo Kids, де можна замовити будь-який дитячий товар із найрізніших цінових категорій.

Не забудьте і про освітній момент. На перший погляд нескладні рухи, які виконує дівчинка з пластиліном або фломастерами, розвивають дрібну моторику і логіку, посидючість і працьовитість.


Для майбутніх відмінниць

«Розвиваючі іграшки» - це категорія, повз яку не пройдуть жодні розумні батьки. Не хвилюйтеся, що завдання, які вони пропонують, виявляться занадто складними. На Ipopo Kids всі іграшки розділені не тільки за категоріями, а й за віком. Ваша 3-5-річна донька легко опанує доміно із зображенням тварин, сортери, розумні рахівниці, кубики-пазли. Цей розділ у легкій, невимушеній формі допоможе їй засвоїти не тільки кольори і геометричні форми, а й такі складні поняття, як вага, обсяг, більше-менше. І це ж ми ще нічого не розповіли про навчальні комп'ютери, магнітні цифри та букви, дошки для малювання і настільні ігри, в які можна грати всією родиною.

Обов'язково загляньте до категорії «Конструктори». З магнітних деталей можна спорудити будиночок в лісі, «Лего» дозволить створити розкішний замок для принцеси, а конструктор з підсвічуванням створений, щоб конструювати різноманітних звіряток. Конструктори не тільки розвинуть у дівчинці 3-5 років посидючість, логіку і просторову уяву. З їхньою допомогою вона відкриє для себе безліч світів, де стане прекрасною чарівницею і доброю феєю.

Дуже важливу роль у житті 3-5-річної дівчинки відіграє музика. Тому ласкаво просимо до розділу «Музичні іграшки». Піаніно з великими клавішами, свисток, барабан, губна гармоніка розвинуть у дитини почуття ритму, гармонії та музично-слухові асоціації. Отже, хай живуть домашні оркестри, вечірні симфонії та справжні сімейні концерти! Головне, щоб у сусідів виявилися міцні нерви.

Ляльки і все, що з ними пов'язано

Розділ «Ляльки» не потребує особливої презентації. Адже уявити без них життя 3-5-річної дівчинки просто неможливо. Ви скажете, що ляльку для дівчинки можна купити скрізь. Ми не сперечаємося, але тільки на Ipopo Kids в неймовірній кількості живуть якісні та ліцензійні Монстер Хай, Барбі, ляльки Дісней, інтерактивні пупси, феї Фейрі, білявка Шарлотта та Еві. Володіння цим багатством втрачає фарби без численних аксесуарів. Спальні кімнати і стильний одяг, набори лялькової косметики і чотириногі друзі. Все це стане в нагоді під час рольових ігор в "доньки-матері», без яких не обійшлося дитинство жодної маленької принцеси.

Переглянути більше товарів

Для цієї ж мети, заглянувши до однойменної категорії, можна придбати різні сюжетно-рольові набори. Інтерактивна кухня навчить 3-5-річну дівчинку господарювати, «Ветеринарна клініка» об'єднає два задоволення: гру в доктора і допомогу тваринам, інтерактивний супермаркет прищепить навички, необхідні в реальному житті. Ну а набір для приготування цукерок просто подарує гарний настрій.

Придбайте для дівчинки кілька персонажів улюблених мультфільмів або казкових героїв. На Ipopo Kids вони широко представлені в однойменній категорії. Флаттершай і Гонщик Чейз, Пінкі Пай і Шугаркоут. Може, ви про них ніколи не чули. Але вашій дитині вони точно принесуть радість.

На думку дитячих психологів, саме в цьому віці дівчатка по-справжньому починають любити м'які іграшки. Зробіть цю любов взаємною. Тим більше, що в однойменній категорії ви знайдете найширший вибір. Кумедні ведмежата і кошенята, совенята та єдинороги будуть охороняти сон і вислуховувати перші таємниці вашої принцеси.

Поспішайте зробити покупку на Ipopo Kids. Адже діти так швидко ростуть, а іграшок у нас так багато ...