Новорічний дудл
УкрРус
Новорічний дудл
iPopoKids - 319 309 дитячих товарів з 91 магазина

Якими іграшками зацікавити молодшого школяра?

03.12.2019 5.0 / 5


Хлопчика 6-9 років прийнято називати «великим». Дійсно, він ходить до школи, грає в футбол, знає таблицю множення... Але чи означає це, що дитина виросла з «іграшкового віку»? Звичайно ж, ні! Навпаки, саме тепер вибір іграшок для хлопчика 6-9 років стає ще більш різноманітним. Адже тепер вашому синові доступний і робот на радіокеруванні, і хитромудра головоломка. Він зможе віртуозно крутити спіннер і вивчати будову клітин під мікроскопом.

Дитячий інтернет-магазин Ipopo Kids пропонує разом розібратися, які саме іграшки підійдуть для вашого 6-ти, 7-ми, 9-річного хлопчика. Адже на своєму сайті ми зібрали десятки тисяч товарів з усієї України.

Зроби сам

Для хлопчиків 6-9 років кращим подарунком стане конструктор. Лінійка LEGO оперативно реагує на всі коливання дитячої моди. Тут ви знайдете і серії легендарних NINJAGO, і STAR WARS, на яких виросло вже кілька поколінь закоханих у космос бешкетників. Але, як то кажуть, не LEGO одним живуть сучасні хлопчаки. Тримірний конструктор CubicFun пропонує зібрати корабель Чорної Бороди. Zoob дає можливість побудувати інерційні мобілі. Опанувавши дерев'яний Robotime дитина отримає 3Д-моделі динозаврів. Магнітний MagPlayer відкриває і зовсім неймовірні можливості.

LEGO-колекція від IpopoKiDS:

Переглянути більше товарів

Всі ці та багато інших конструкторів дозволять хлопчикам 6-9 років створити власний унікальний світ. У ньому можна бути героєм і лицарем, повелителем драконів і дивомобіля. Конструктори, придбані на Ipopo Kids, дадуть можливість юному супергероєві відчути себе творцем, навчать ставити перед собою мету і крок за кроком рухатися до неї.

Цьому ж сприяють і пазли, яким на сайті Ipopo Kids присвячений цілий розділ. Це вже не пласкі картонні квадратики, які ви купували для маленького синочка. Механічний 3D пазл з дерева Playwood є зменшеною копією Тауерського моста, Ейфелевої вежі або Біг-Бена. Об'ємний 4D-пазл Cityscape дозволяє пошарово збирати моделі міст: починаючи з сивої давнини і закінчуючи сучасністю. Вашингтон, Гонконг, Париж відкриють свої таємниці здивованому хлопцеві.

Розвиваємо логіку

У 6-9-річному віці психологи рекомендують направити зусилля на розвиток у хлопчика логічного мислення. Адже саме в цьому віці дитина починає мислити абстрактно і активно фантазувати. Незамінним помічником у цьому стануть настільні ігри, яких на Ipopo Kids цілий розділ. «Ерудит», «Мафія», «Скраббл», «Уно», «Капіталіст» - у кожної з них свої переваги і свої правила. Але всі ці ігри спрямовані не тільки на те, щоб урізноманітнити дозвілля родини. Вони навчать уважності, спілкуванню, розвинуть командний дух та лідерські якості. У розділі є багато ігор, наприклад, «Поспішайка» або «Логіка», в які краще грати на відкритому просторі. Це теж безсумнівний плюс. Адже всі батьки знають, як складно відірвати від гаджетів і відправити на вулицю сучасну дитину.

Для розвитку логіки незайвими виявляться і головоломки. Наприклад, Lattice збирається за 30 ходів. Але дитині доведеться неабияк постаратися, щоб досягти бажаного результату. Hanayama Disk являє собою набір шестеренок з прорізами. І, на перший погляд, нескладне завдання їх роз'єднати, змусить школяра посушити мозок. Ось побачите, ця головоломка не залишить байдужим жодного хлопчика 6-9 років!

Наука - це цікаво

Молодший шкільний вік відкриває перед хлопцями дорогу до світу знань. У розділі «Оптика» ви знайдете для свого відмінника мікроскоп і телескоп. Вони доведуть дитині, що наука може бути захоплюючою і цікавою.

Підтвердити цю думку можна, відвідавши розділ «Набори для дослідів і експериментів». «Божевільні вчені», «Шоу експериментів», «Експерименти з льодом» дадуть можливість навіть непідготовленому експериментатору виростити на столі чудовий сад з кристалів, побудувати печеру, оживити вулкан, винайти суперклей і отримати в склянці медузу.

Підкорювачам техніки

Важко уявити дитинство хлопчика 6-9 років без машинок. Їх можна купувати для нього нескінченно. Тим більше, що на Ipopo Kids машинки не закінчуються ніколи. Вінтажні автівки та баштові крани, автотрек і залізниця - до цих іграшок ваш синочок буде повертатися довго. А колекція брендових автівок залишиться з ним на все життя, як привіт з дитинства і доказ вашої любові.

6-9 років - це вік, коли хлопчик сповна осягає радість володіння іграшками на радіокеруванні. Всюдихід NIKKO VELOCITRAX в його умілих руках розвине швидкість до 14 км на годину. Ліцензійна копія BMW Concept вразить уяву хлопчака. А роботом Sphero Mini він зможе керувати через смартфон або планшет.

Втім, це вже інтерактивна іграшка. Вони прийшли в життя сучасних дітей разом з новітніми технологіями. Наприклад, Шпигун від BlueRocket може не тільки ходити або повертатися, а ще й танцювати і розмовляти електронною мовою. А «Екстремальний боєць» вміє стріляти й міняти кольори.

Для вас, захисники

До речі, про стрілялки. 6-9-річному хлопчикові важко обійтися без іграшкової зброї. Тому на Ipopo Kids є цілий однойменний розділ. Набір мітальних зірок Ninja, пристрій нічного бачення «Бетмен», автомат F6 з водяними кульками... Любов до битв органічно вписується у світогляд юного героя. Адже як інакше він зможе захищати слабких і завойовувати славу? Придбайте для нього бластер «Зомбі». І нехай всі наші хлопчики воюють тільки з уявними монстрами.

Ipopo Kids представляє нескінченний вибір іграшок для юного супергероя. Завдяки онлайн замовленню та покупці вони доступні всім 6-9-річним хлопчикам України - незалежно від місця їх проживання.