Новорічний дудл
УкрРус
Новорічний дудл
iPopoKids - 319 309 дитячих товарів з 91 магазина

Корисні іграшки: чим гратися малюку до 2 років

05.12.2019 5.0 / 5

Малюкові від 6 місяців до 2 років не обійтися без іграшок. Адже на цьому етапі вони - основна частина його розвитку та знань про світ. Але як вибрати іграшку, яка принесе радість? Як не витратити гроші даремно і зробити так, щоб куплена іграшка стала улюбленою? Відповіді на ці питання ви знайдете в інтернет-магазині Ipopo Kids. Адже тут ми зібрали десятки тисяч іграшок. І всі вони якісні, безпечні, відповідають європейським стандартам і представлені у всіх цінових діапазонах.

6-8 місяців: розвиваємося, граючи

6-7-місячний малюк впевнено сидить і пробує повзати. У своїй поведінці він починає копіювати дорослих. Саме час для придбання розвиваючого килимка. Це дуже функціональна іграшка, і на Ipopo Kids для неї відведо окремий розділ. Він так і називається «Ігрові та розвиваючі килимки». Наприклад, «Алекс і Бібу» від Nattou відрізняється спокійною кольоровою гамою та розвиває просторове мислення. Килимок з дугами «Моя принцеса» підійде для дівчаток, а універсальний «Острів мавпочки» можна вважати цілим ігровим комплексом.

У цьому віці малюка порадують іграшки для ванної. Кумедних осьміногів на приліпках можна приліпити до стіни. Набір цеберок покаже, що вода може змінювати обсяг. Рибка буде весело пищати, а кит попрацює брискавкою. У такій компанії звеселіє навіть чимось засмучений малюк від 6 місяців до 2 років.

У 8 місяців приходить черга іграшок на коліщатках. Їх можна знайти в категоріях «Машинки» і «Ляльки». Не важливо, хто у вас підростає - юний супермен або прекрасна принцеса. У віці від 6 місяців до 2 років і дівчинка, і хлопчик будуть з однаковою енергією тягнути за мотузку вантажівки Gigant Farmer від Wader і прогулянковий візочок для ляльок «Мілана».

8-місячного карапуза напевно зацікавлять м'які іграшки. За ними сміливо вирушайте на Ipopo Kids. Ведмедик Луїза не тільки готовий стати кращим другом для вашого янголятка. Крім цього, він може попрацювати симпатичним освітлювачем. А м'який «Ноїв ковчег» стане просто знахідкою для маленького дослідника. Адже він зібрав у собі цілу купу різних плюшевих звірят.


9-12 місяців: музика і конструктор

9-10 місяців - період розвиваючих та інтерактивних іграшок. На Ipopo Kids ви знайдете їх у відповідних розділах. Пірамідка «Весела ферма» допоможе дитині вивчити кольори і тварин. Пірамідка «Крокодил: складай і гойдай» забезпечить розвиток логічного мислення і зорово-рухової координації.

Інтерактивний телефон від BeBeLino зацікавить малюка кнопочками у вигляді тварин. Якщо на них натиснути, загоряються різнокольорові лампочки і чується звук, який видає цей звір. Погодьтеся, у такому форматі навчання піде набагато цікавіше і швидше. Інтерактивну іграшку-маріонетку у вигляді домашніх і диких тварин малюк зможе надіти на руку. А «розумний» музичний м'ячик від RedBox навчить маленького непосиду робити перші кроки.

У 11 місяців малюки починають цікавитися музичними інструментами. Наберіться терпіння! Адже тепер вашому синочку або донечці не обійтися без барабанів Бонго, музичної іграшки «Піаніно», ксилофона «Веселка». Звичайно, до цього віку ви вже зібрали солідну колекцію брязкалець і мобілів. Додайте до них іграшки з розділу «Музичні інструменти».

У цьому віці незмінний інтерес у дитини викликає все, що можна зібрати-розібрати, розкласти за розмірами та кольорами. Не пропустіть цей важливий час! Зайдіть до розділів «Пазли» і «Конструктори». Серія пазлів «Світ навколо нас», «Хто де живе», сортер «Перший пазл» примножать знання малюка про те, що його оточує. А ще - поліпшать координацію рухів і дрібну моторику.

Між роком і двома: приміряємо ролі і творимо

Ваш чарівний малюк зовсім недавно задув першу свічку на святковому торті. Це означає, що прийшов час для більш серйозних іграшок. Тепер ви можете сміливо заходити до розділу «Набори для сюжетно-рольових ігор». Що викличе інтерес у вашого янголятка? Може, це буде набір продуктів в сітці. А може бути, ляльковий театр «Червоний капелюшок»? Потім до них, без сумніву, додадуться набір посуду з підносом, валіза лікаря, візок з інструментами, закусочна на колесах. Не важливо, що хлопчикові подобається наливати воду в крихітні чашечки, а дівчинці стукати іграшковим молотком. Головне, що діти опановують своє місце у світі дорослих професій.

З півтора років дитині будуть цікаві набори для творчості. Пальчикові фарби, широкі фломастери, що легко змиваються, кінетичний пісок і тісто для ліплення... Разом з ними ваш малюк отримує розвиток, моторику, фантазію і гарний настрій.

У два роки іграшки можна ділити за гендерною ознакою. Дівчаткам - ляльки, хлопчикам - машинки і залізницю. А всім разом - ігрові центри та гірки, які можна установити в приміщенні і на подвір'ї.

Звичайно, це далеко не всі товари, які ви можете замовити онлайн на сайті Ipopo Kids. Кожна з наших іграшок хоче стати подарунком для вашого малюка від 6 місяців до 2 років. Сподіваємося, ми станемо вашими друзями на довгі роки. Адже у нас є все, що необхідно хлопчикам, дівчаткам і їх мамам.