Найбільший маркетплейс дитячих товарів

Полійтика конфіденційності

Політика конфіденційності

1. Загальні положення

1.1. Ця Політика конфіденційності встановлює порядок отримання, зберігання, обробки, використання та розкриття персональних даних користувача. Персональні дані користувача отримує ТОВ «АГЕНЦІЯ КОРИСНИХ ПОДАРУНКІВ» (ідентифікаційний код 40088714), якому належить сайт IPOPOKIDS.COM, від користувачів сайту при реєстрації на сайті IPOPOKIDS.COM, а також під час використання сайту IPOPOKIDS.COM. Персональні дані користувача заповнюються Користувачем.

1.2. Для того, щоб провести реєстрацію на сайті IPOPOKIDS.COM та використовувати сайт IPOPOKIDS.COM, в тому числі, розміщувати на ньому інформацію, створювати на ньому власний вішлист та іншим чином використовувати Сайт, Користувач повинен уважно ознайомитись з Даною Політикою конфіденційності та висловити свою повну згоду з її умовами шляхом натискання кнопки «Зареєструватись» на сайті IPOPOKIDS.COM.

1.3. Користувач не має права використовувати сайт IPOPOKIDS.COM, якщо він не згоден з умовами Цієї Політики конфіденційності, або якщо він не досяг встановленого законом віку, коли він має право укладати угоди.

1.4. Реєструючись на сайті IPOPOKIDS.COM, та вносячи персональні дані та/або надаючи ці дані іншим шляхом, та/або здійснюючи будь-які дії в рамках сайту IPOPOKIDS.COM та/або використовуючи будь-яку частину Сайту, Користувач дає свою однозначну згоду з умовами Цієї політики конфіденційності. Користувач надає ТОВ «АГЕНЦІЯ КОРИСНИХ ПОДАРУНКІВ» право отримувати, зберігати, обробляти, використовувати та розкривати персональні дані користувача на умовах Цієї Політики конфіденційності.

1.5. Ця Політика конфіденційності не регулює та ТОВ «АГЕНЦІЯ КОРИСНИХ ПОДАРУНКІВ» не несе відповідальності за отримання, зберігання, обробку, використання та розкриття персональних даних користувача третіми юридичними особами, що не перебувають у власності або під управлінням ТОВ «АГЕНЦІЯ КОРИСНИХ ПОДАРУНКІВ», та фізичними особами, які не є працівниками ТОВ «АГЕНЦІЯ КОРИСНИХ ПОДАРУНКІВ», навіть якщо Користувач одержав доступ до сайтів, товарів або послуг цих осіб за допомогою Сайту IPOPOKIDS.COM або розсилки.

1.6. Користувач визнає, що в разі недбалого ставлення Користувачем до безпеки та захисту його персональних даних та даних авторизації треті особи можуть отримати несанкціонований доступ до облікового запису й персональних та інших даних користувача. ТОВ «АГЕНЦІЯ КОРИСНИХ ПОДАРУНКІВ» не несе відповідальності за збитки, завдані таким доступом.

1.7. Достатнім повідомленням Користувача про включення його персональних даних до бази даних «Клієнти ТОВ «АГЕНЦІЯ КОРИСНИХ ПОДАРУНКІВ» буде лист-повідомлення, надіслане на електронну пошту користувача, зазначену при реєстрації.

2. Які особисті дані можуть збиратись

Ми збираємо особисту інформацію, а саме: ім'я, прізвище, по батькові, дату народження, прізвища, імена та дати народження членів родини та друзів, контактні телефони, адресу електронної пошти. Також ми можемо збирати іншу інформацію:

  • Файли Cookies для того, щоб визначити браузер користувача та надати залежні від цього сервіси, наприклад, зберігання даних в кошику між відвідуваннями;
  • IP-адреса користувача, для того щоб показати рекламу та вести журнал активності Користувача;
  • інформацію про помилки роботи ресурсу, ініційовані Користувачем;
  • поведінка користувача на сайті;
  • Вся інформація збирається нами «як є» та не змінюється в процесі збору даних.

3. Як інформація про Вас буде використовуватись компанією. Ціль використання.

Ми можемо використовувати Ваше ім'я, прізвище, по батькові, прізвища, імена та дати народження членів родини та друзів, адресу електронної пошти, пароль для ідентифікації вас як користувача IPOPOKIDS.COM. Ми можемо відображати ім'я, прізвище, по батькові, дату народження, прізвища, імена та дати народження членів родини та друзів, контактні телефони, адресу електронної пошти на сторінках IPOPOKIDS.COM, поштову адресу для відправки кореспонденції.

Ми можемо використовувати вашу контактну інформацію в поштових розсилках, а саме повідомляти вас про нові можливості, акції та інші новини IPOPOKIDS.COM. Користувач завжди може відмовитись від проведення розсилки за його контактною інформацією у відповідному розділі особистого кабінету.

Інформація про Вас, в тому числі персональні дані, використовуються з метою забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, податкових та відносин у сфері бухгалтерського обліку, виконання договірних зобов'язань з надання послуг. А також для ідентифікації клієнта як користувача сайту, з метою надання та пропозиції, послуг, обробки платежів, створення та реалізації бонусних програм, відправки комерційних пропозицій та інформації поштою, електронною поштою, пропозиції нових послуг, передачі будь-якої інформації, відмінної від предмета договору, проведення розрахункових операцій, надання звітності, ведення бухгалтерського та управлінського обліку, поліпшення якості надання послуг, надання сервісів сайту.

4. Умови надання доступу до бази даних

Ми не передаємо персональні дані третім особам, за винятком випадків передбачених нижче. Користувач, погоджуючись з Даною Політикою Конфіденційності, надає право ТОВ «АГЕНЦІЯ КОРИСНИХ ПОДАРУНКІВ» розкривати свої персональні дані третім сторонам, які надають ТОВ «АГЕНЦІЯ КОРИСНИХ ПОДАРУНКІВ» послуги, зокрема, але не виключно, обробляють платежі, доставляють посилки. Треті сторони можуть використовувати призначену для користувача інформацію тільки в разі, якщо вони надають послуги ТОВ «АГЕНЦІЯ КОРИСНИХ ПОДАРУНКІВ» та тільки ту інформацію, яка необхідна для надання послуги.

Також розкриття персональних даних проводиться при замовленні Користувачем товарів/послуг на IPOPOKIDS.COM постачальнику таких товарів/послуг, але тільки в обсязі, який необхідний для ідентифікації Користувача та його замовлення.

Також розкриття персональних даних без згоди Користувача або уповноваженої ним особи допускається у випадках, визначених законом, та лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини, зокрема, але не виключно:

  • за обґрунтованими запитами державних органів, що мають право витребувати та отримувати такі дані;
  • в тому, випадку якщо, на думку ТОВ «АГЕНЦІЯ КОРИСНИХ ПОДАРУНКІВ», Користувач порушує умови цієї Угоди та/або інших договорів та угод між ТОВ «АГЕНЦІЯ КОРИСНИХ ПОДАРУНКІВ» та Користувачем.

5. Як змінити/видалити цю інформацію або відмовитись від підписки

Користувачі в будь-який момент часу можуть змінити/видалити особисту інформацію або відмовитись від підписки, для цього достатньо скористатись Особистим кабінетом. Робота деяких можливостей IPOPOKIDS.COM, для яких необхідна наявність інформації про користувача, може бути припинена з моменту зміни/видалення інформації.

Персональні дані Користувача зберігаються до моменту їх видалення Користувачем.

Достатнім сповіщенням Користувача про видалення чи іншу обробку персональних даних буде лист (інформація), спрямований на електронну пошту, вказану Користувачем.

6. Контактна адреса для бізнесу в разі виникнення питань

У разі виникнення питань, побажань, скарг щодо інформації, яку ви надаєте, будь ласка, звертайтесь за контактною адресою: ipopo@ipopokids.com, проспект Перемоги, 42, Київ, Україна, 03057, ТОВ «АГЕНЦІЯ КОРИСНИХ ПОДАРУНКІВ».

Користувачу за письмовим запитом та за умови пред'явлення документа, що встановлює його особу та повноваження, може бути надана інформація про порядок отримання інформації про місцезнаходження бази даних.

7. Захист інформації, що збирається

Ми вживаємо всі розумні запобіжні заходи для захисту конфіденційності даних. Всі дані, які ми збираємо, зберігаються на одному або декількох захищених серверах баз даних та не можуть бути доступні за межами нашої корпоративної мережі. Тільки ті співробітники ТОВ «АГЕНЦІЯ КОРИСНИХ ПОДАРУНКІВ», яким необхідно виконувати робочі функції, для яких потрібен доступ до особистої інформації користувачів, мають доступ до інформації про користувачів.

8. Зміни в політиці конфіденційності.

Ми можемо змінити умови політики конфіденційності. В такому випадку ми замінимо версію документа на сторінці «Політика конфіденційності». Будь ласка, періодично переглядайте ці умови, щоб бути поінформованими про те, як ТОВ «АГЕНЦІЯ КОРИСНИХ ПОДАРУНКІВ» на IPOPOKIDS.COM захищає інформацію про користувачів.

ТОВ «АГЕНЦІЯ КОРИСНИХ ПОДАРУНКІВ» не несе відповідальності за шкоду або збитки, яких зазнав Користувач або треті особи в результаті помилкового розуміння або нерозуміння умов Цієї Політики конфіденційності, інструкцій або вказівок про порядок використання Сайту, щодо порядку розміщення даних та інших технічних питань.

9. ДОДАТКОВІ УМОВИ.

У разі, якщо будь-яке положення Політики конфіденційності, включаючи будь-яку пропозицію, пункт або їх частину, визнається таким, що суперечить закону, або недійсним, це не вплине на інші положення, які не суперечать закону, вони залишаються в повній силі та є дійсними, а будь-яке недійсне положення, або положення, яке не може бути виконано, без подальших дій Сторін, вважається зміненим, виправленим в тій мірі, в якій це необхідно для забезпечення його дійсності та можливості виконання.

Користувач має права, передбачені Законом України «Про захист персональних даних» від 1 червня 2010 року №2297-VI.

Для правильної роботи, сайт використовує cookies. Ви можете змінити налаштування cookies у своєму браузері. Дізнатись більше
Товари для дівчат
  • Товари для дівчат    0-2 роки
    Для дівчат
    Ах ці важкі погляди з візочки, ах ці перші посиденьки на горщику ... Гламурні соски і оркестр з брязкалець ... Книжки та килимки для перших яскравих вражень. Лелека подарував вам принцесу - всі інші подарунки для неї знайдуться у нас.
  • Товари для дівчат    3-5 років
    Для дівчат
    Розвиваючі ігри та чарівні казки для розуму і серця, перша косметика для краси і жіночності, ляльки і плюшеві звірі для обіймашек. Все, щоб виховати справжню принцесу.
  • Товари для дівчат  6-9 років
    Для дівчат
    Дівчаче щастя живе в казкових замках Lego, за якими розгулюють ляльки Барбі, і зграями літають плюшеві дракони. Воно вчиться мистецтву макіяжу і їде від вас на роликах. Зупиніть щастя подарунком!
  • Товари для дівчат 10-12 років
    Для дівчат
    Набори для юних рукодільниць і майбутніх бізнес-вумен, стильні смартфони і ноутбуки, альбоми для секретів і великих відкриттів. А ще - м'які іграшки, щоб не злякати швидкоплинне дитинство. У вас закінчилася фантазія? А наші можливості – безмежні.
  • Товари для дівчат від 13 років
    Для дівчат
    Біжутерія для створення власного стилю. Планшети і смартфони крутіше, ніж у подруг.  Рюкзачки і сумочки, щоб бути в тренді. Косметика і парфуми - щоб усвідомити себе.  Насолоджуйтеся віком на межі між дитинством і часом кохання.
Популярні бренди
Товари для хлопчиків
  • Товари для хлопчиків 0-2 роки
    Для хлопчиків
    Посуд, що не б'ється і книжки, які можна жувати... Іграшки для підкорення водної та повітряної стихії... Набори для найрізноманітніших художеств -  допоможіть юному дослідникові пізнавати оточуючий світ.
  • Товари для хлопчиків 3-5 років
    Для хлопчиків
    Усе, що вміє їздити, літати, дзижчати та світитися. Все, що вчить будувати та думати нестандартно. Малюк, що дорослішає - загадка навіть для батьків. Але ми знаємо, як її розгадати.
  • Товари для хлопчиків 6-9 років
    Для хлопчиків
    Врятувати світ, відбудувати його знов, винайти вічний двигун - все це юний супергерой встигне ще до обіду. Потім залишиться час на інтелектуальні ігри та спортивні досягнення. Тільки забезпечте хлопчаку право вибору.
  • Товари для хлопчиків 10-12 років
    Для хлопчиків
    Чи є життя без інтернету? Ваш підліток знає відповідь на це питання. А тому - все, для опановування віртуального простору. Ну і те, заради чого варто повернутися у реальний світ.
  • Подарунки для хлопчиків від 13 років
    Для хлопчиків
    Ми знаємо, що підлітки самі не знають, чого бажають. Гаджети, інтелектуальні ігри, несподівані девайси, парфуми... А може, що-небудь з дитинства? Адже хлопчики не дорослішають, вони просто стають вищими.
Популярні бренди
Товари для малюків
  • Товари для малюків 0-6 міс
    Для малюків
    У вашому світі з’явився малюк. Для щастя йому вистачить ласки і любові. А ось для комфорту та солодкого сну, для їжі та здоров'я, для гарного настрою та водних процедур просто необхідні подарунки.
  • Товари для малюків 6 міс-2 роки
    Для малюків
    Як багато потрібно дізнатися та встигнути! Адже світ такий яскравий і різноманітний. У ньому є купання і стрибки, чарівність іграшок, що крутяться, співають та дзижчать, та м'яка млість плюшевих друзів. Нехай все це буде у вашого малюка.
Популярні бренди
Товари для мам
  • Товари для мам
    Для мам
    Для краси та гарного настрою; для ласкавих ручок і витончених ніжок; для жіночої логіки та допитливого розуму; для зручності та комфорту. Мама завжди кохана і прекрасна. Але нехай подарунок зробить її більш щасливою.
Популярні бренди
Іграшки
  • Іграшки для дівчат
    Іграшки
    Сьогодні вона - томна принцеса, а завтра - маленька розбійниця. Світ її ігор цікавий та різноманітний. У ньому є місце творчості, руху і вічному сюжетові «доньки-матері» Насолоджуйтесь: вона росте.
  • Іграшки для хлопчиків
    Іграшки
    Пригоди у повітрі та під водою, битви з ворожими арміями та злісними монстрами, гонки на швидкість і витривалість; наукові відкриття і творчі ідеї ... Супергерой не обійтися без іграшок.
  • Іграшки для малюків
    Іграшки
    Вони бувають м'якими і твердими, вони дзвенять і крутяться, з їх допомогою можна будувати і творити. Іграшки - перші друзі і спосіб пізнання світу. Завдяки їм малюк відчуває і знає: дивовижне - поруч.
Популярні бренди
Дитячий транспорт
  • Транспорт для дівчат
    Дитячий транспорт
    Кожна принцеса за статусом потребує карети. Не сумнівайтеся: юній феї легко підкоряться будь-які дороги. І тільки вітер грає розпущеним волоссям: нумо, хлопці, спробуйте, доженіть!
  • Транспорт для хлопчиків
    Дитячий транспорт
    Швидкість та драйв - ось що потрібно будь-якому хлопчиськові. Юні дослідники готові підкорювати нові траси. Нехай вітер свистить у вухах і душа завмирає у захваті - вони мчать назустріч мрії.
  • Транспорт для малюків
    Дитячий транспорт
    Не біда, що поки не вистачає сил крутити педалі. Дивомобілю підвладні будь-які дороги! Особистий транспорт з народження розширює кордони і дарує свободу пересування. Подолайте з малечею нові маршрути.
Популярні бренди
Одяг та взуття
  • Одяг та взуття для дівчат
    Одяг та взуття
    Підростаючі красуні повинні бути стильними та модними, як їхні мами, і міняти образ в залежності від настрою. Оновлюючи гардероб юної леді, пам'ятайте - одягу та взуття у принцес багато не буває.
  • Одяг та взуття для хлопчиків
    Одяг та взуття
    Підбираючи гардероб для юного зірвиголови, спробуємо поєднати практичність та естетику. Звичайно, маленькі джентльмени не настільки вибагливі, як юні леді. Але і вони іноді хочуть побути модниками.
  • Одяг та взуття для малюків
    Одяг та взуття
    Можливо, маленькій дитині не потрібно багато одягу. Але добір першого гардеробу для нової людинки - це феєрверк емоцій та гарного настрою. Ну, зізнайтеся, адже ви ще напевно не награлися у ляльки?
Популярні бренди
Девайси
  • Усі девайси
    Девайси
    Століття високих технологій піднімає планку та диктує нові стандарти. Ви ще не знаєте, що таке девайси? Та ви ж користуєтесь ними щодня! Загляньте до нас - крокуйте в ногу з часом. І життя стане простішим.
Популярні бренди
Візочки та автокрісла
  • Візочки та автокрісла для дівчат
    Візочки та автокрісла
    Ви все ще носите вашу принцесу на руках? Залиште цю турботу майбутньому принцу. На вулиці - коляска, в машині - автокрісло! Зручно, практично, безпечно і цілком відповідає статусу дуже поважної персони.
  • Візочки та автокрісла для хлопчиків
    Візочки та автокрісла
    Вашому скарбу недоречно бути пішоходом. Подбайте про перший транспорт для свого супергероя. Колір, модель, розмір - це дуже важливо. Але ще важливіше - безпека, функціональність і зручність.
  • Візочки та автокрісла для малюків
    Візочки та автокрісла
    Ваш малюк такий маленький і беззахисний ... Він так потребує вашої любові. Він ще не може подбати про свою безпеку в дорозі. Це - ваше завдання і ваш вибір. Зробіть його з нами.
Популярні бренди
Дитячий спортінвентар
Популярні бренди
Гігієна та догляд
Популярні бренди
Дитяча кімната
  • Дитяча кімната для дівчат
    Дитяча кімната
    Де живуть маленькі принцеси? У фантастичному світі казок. Але принцеси 21 століття мріють багато про що: зануритися у підводне царство русалок, проїхатися на червоному феррарі ... Перетворіть оформлення кімнати для юної мрійниці у свято для всієї родини.
  • Дитяча кімната для хлопчиків
    Дитяча кімната
    Власний світ для ігор, спорту, спілкування та дослідів - ось що таке кімната юного супергероя. Створення такого простору - нелегка, але цікава задача, з якою ми напевно впораємося разом.
  • Дитяча кімната для малюків
    Дитяча кімната
    Облаштування затишного гніздечка для карапуза - важливий момент в очікуванні малюка. У ньому зібрані мрії та надії, ласка і любов. Подаруйте собі хвилини щастя, створюючи ніжний і безпечний простір для дитини.
Популярні бренди
Посуд та аксесуари для годування
Популярні бренди
Побутова техніка
  • Уся побутова техніка
    Побутова техніка
    Для чистоти і порядку, для затишку і комфорту, для доброго ранку і доброї ночі, для сімейної вечері та усамітненого сніданку, для неї – прекрасної та для нього – неповторного. Даєш блага цивілізації в кожну оселю!
Популярні бренди
Аксесуари
  • Аксесуари для дівчаток
    Аксесуари
    Для тривалої подорожі і короткої прогулянки, у сонячну погоду і в дощ, з нагоди свята і на кожен день. Доповніть образ прекрасної леді стильними аксесуарами
  • Аксесуари для хлопчиків
    Аксесуари
    Навіть наймолодший чоловік повинен знати, що саме деталі видають в чоловікові джентльмена. Капелюх, краватка, годинник, сумка - значення має буквально все.
  • Аксесуари для малюків
    Аксесуари
    Усі знають, що деталі - не дрібниця. Якщо парасольку, то найяскравіша. Якщо рюкзак, то неодмінно з героями. А прикраси - взагалі блиск! Бути помітним привчаємо з пелюшок.
Популярні бренди
Канцтовари та книги
  • Канцтовари та книги для дівчат
    Канцтовари та книги
    Перше кохання, чарівні казки та найпотаємніші секрети. Все це - на сторінках дівочих книжок та блокнотів. Стильне канцелярське приладдя зробить життя дівчат яскравішим та затишнішим.
  • Канцтовари та книги для хлопчиків
    Канцтовари та книги
    Пригоди та детективні історії, герої, загублені в століттях і парсеках. Відірвавшись від книги, хлопчаки повернуться в реальний світ. І сядуть за уроки. Нехай з нашої канцелярією їм буде комфортно та зручно.
  • Канцтовари та книги для малюків
    Канцтовари та книги
    Такий вже вік - вони хочуть творити і витворяти, вони хочуть слухати і читати. Відкрийте своїм малюкам простір для усіх видів творчості. А потім прочитайте разом смішні вірші та кумедні історії.
Популярні бренди
Усе для свята
  • Усі товари для свята
    Усе для свята
    Свято криється в деталях: яскравих, галасливих, чудових і пам'ятних. Усе навколо має шарудіти і гудіти, блищати і сяяти, вибухати і плескати. Щоб свято викликало захват, прикрасьте його разом з нами.
Популярні бренди
Товари для водного відпочинку
Популярні бренди