Новорічний дудл
УкрРус
Новорічний дудл
iPopoKids - 319 309 дитячих товарів з 91 магазина

Які іграшки потрібні малюкам від народження до півроку?

03.12.2019 5.0 / 5

Іграшки для малюків від 0 до 6 місяців

Облаштовуючи життєвий простір для довгоочікуваного малюка, батьки в першу чергу дбають про ліжечка, візочки, слінги, підгузки та ванночки для купання. А ось покупку іграшок залишають на потім або зовсім віддають на відкуп рідним та друзям. Але в перший рік життя дитини іграшки - найважливіше джерело знань про світ. Не можна відноситься до їх купівлі безвідповідально!

Живу - означає граю

Цей період можна розділити на два великі етапи: від народження до 6 місяців і старше. Для кожного з них знадобляться свої іграшки. Які саме? Знає великий інтернет-магазин дитячих товарів Ipopo Kids. Серед десятків тисяч наших пропозицій ви обов'язково знайдете те, що сподобається саме вашому чудовому малюкові від народження до 6 місяців.

Ipopo Kids склав короткий путівник по захоплюючому світу дитячих уподобань. При цьому, можете не сумніватися - іграшки, які ми пропонуємо, безпечні, якісні, красиві, недорогі та корисні. Вони отримали схвалення педіатрів і дитячих психологів.

Врахуйте, що малюкові від 0 до 6 місяців одночасно потрібно не більше 2-3 іграшок. Міняти їх можна через кілька днів. Пам'ятайте про те, що в перші місяці життя немовля найкраще сприймає синій, жовтий, зелений і червоний кольори.

Перший місяць життя

Новонародженому іграшки поки не потрібні. Йому досить маминого запаху і обличчя. Але щоб простимулювати розвиток свого янголятка, розмістіть поруч з ліжечком або сповивальним столиком контрастні чорно-білі геометричні малюнки. Вони допоможуть малюкові сфокусувати погляд.

Перший місяць життя - саме час розмістити над ліжечком, сповивальним столиком, шезлонгом та візочком яскравий мобіль або підвіску. Для ліжечка підійде мобіль «Сон» або «Казковий ліс» з яскравими дерев'яними іграшками. Для сповивального столика буде доречним екологічний мобіль «Ягнятка» або міні-мобіль «Алекс і Бібу». Тиха, заспокійлива музика не буде дратувати ні крихітку, ні членів родини.

Для візочку підійде спеціальна іграшка «Хто на дереві». Яскраву підвіску, що добре миється можна безпечно виносити на вулицю, а потім повертати до приміщення, де росте малюк від 0 до 6 місяців. Підвіска «Кролик», «Білочка», «Курочка» припаде до душі маленькій принцесі. Динамічний «Лемур Джордж» або «Бегемотик» підійдуть для хлопчика.

Крім того, підвісну іграшку можна розмістити над шезлонгом і навіть в автівці. Іграшка на присмоктувачі "Мрії», спіральна підвіска «Ведмідь Цезар» спеціально створені для авто. Підвіски «Мавпочка з дзвіночком», «Їжачок Симон» легко розміщуються над шезлонгом.

Від двох до трьох

Двомісячного малюка вже цікавлять іграшки, за які можна тягнути. І нехай поки він ще не завжди досягає мети, але прагнення і завзятість слід заохочувати. Іграшка-підвіска «Собачка Джеф», танцююча підвіска «Кішечка Колетт», «Мишка з пищалкою» - все це і багато іншого Ipopo Kids підготував саме для вас. Знаходиться це яскраве розмаїття в розділі «Мобілі».

У три місяці дитина починає опановувати брязкальця. Добре, що інтернет-магазин Ipopo Kids знає про це і підготував цілий однойменний розділ. Подбайте, щоб у малюка були брязкальця різної форми. Адже зараз він розвиває хапальний рефлекс. Брязкальце-кільце «Жабеня», ребристий «Циліндр», вигнута «Чарівна вісімка» - в цьому розмаїтті малюк від 0 до 6 місяців обов'язково знайде найулюбленішу іграшку.

Не відмовляйтеся від брязкалець з прорізувачем для зубів. Дуже скоро вони стануть вам у нагоді. «Морський котик», «Жираф», «Рибка» - прорізувачів на Ipopo Kids вистачить для всіх. Зверніть увагу на розвиваючі брязкальця. Напевно, ви й не здогадувалися, що в нашому інтернет-магазині бувають і такі! «Вузлик», «Лісові друзі», «Бджілка» не тільки розважать малечу, але й навчать вирішувати перші логічні задачі.

4-5 місяців

У 4 місяці малюк упевнено перевертається і навіть пробує повзти. Ваше завдання на цьому етапі - закріпити вміння лежати на животику. Щоб утримати юного дослідника в цій позиції, знадобиться кілька новеньких іграшок. Ваше янголятко напевно зацікавиться брязкальцем-телефоном, іграшкою-обіймашкою «Фея Ліза». Купіть йому брязкальця-браслети на ручки і ніжки. Підійдуть для цього «Мишка хлопчик», «Жовте левеня» «Леопард Лея».

У п'ять місяців саме час влаштувати веселі ігри у ванній. Загляньте до розділу, який так і називається - «Іграшки для ванної». Набір іграшок «Друзі на галявинці», «Сім'я жаб», «Морські мандрівники» надовго привернуть увагу вашого малюка. А бризкавка «Пінгвін», набір цеберок "Зоопарк", пищалка «Бегемотик», поливалка «Кит» підтвердять спостереження малечі про те, що купання - це дуже весело.

Піврічний ювілей

У 6 місяців дитина вже добре відрізняє одну іграшку від іншої, має переваги і проявляє характер. Саме час урізноманітнити її життя за допомогою м'яких іграшок. Жираф Шарлотта, ведмедик Вільям, віслюк Алекс стануть друзями вашого малюка назавжди. Адже вони такі теплі та приємні на дотик.

Брязкальця-головоломки, книжки для купання, іграшки-пищалки, м'ячики, пірамідки - ще трохи і можна купувати розвиваючий килимок.

Всі ці іграшки так і просяться до кімнати вашого незрявнянного малюка від 0 до 6 місяців. Замовити їх можна прямо онлайн на сайті Ipopo Kids. Оплата товару можлива картами Віза та МастерКард. Також є можливість оплатити товар готівкою при доставці в будь-якому відділенні «Нової пошти».