Новорічний дудл
УкрРус
Новорічний дудл
iPopoKids - 319 309 дитячих товарів з 91 магазина

Топ найпопулярніших ляльок 2024

27.12.2019 5.0 / 5

Кожна дівчинка дуже любить грати з ляльками. І в кожному періоді її зростання й розвитку, принцип гри й формат ляльок змінюється:

  1. 1-3 роки. В першому році життя, малятко активно розвивається і стежить за поведінкою мами. Граючи з пупсом, воно уявляє себе дорослим і наслідує старшим. У цьому віці дітям необхідний пупсик, немає значення, хлопчику чи дівчинці. Дорогу ляльку з дрібними аксесуарами не можна купувати в даний період. Дитина ще не зрозуміє цінності такого подарунка, і через декілька годин, від ляльки залишиться один тулуб.
  2. Сюжетні ігри в 3-5 років. З трьох років, дівчинка вже придумує рольові дитячі ігри, фантазує. Важливо, щоб її лялечка мала нейтральний вираз обличчя. Якщо іграшка яскрава і має неприродний погляд — фантазія дівчинки гальмується. Це погано позначається на її мисленні.
  3. З п’яти років, дитині одного персонажа стає мало. Вона представляє ціле місто, школу або лікарню. Добре, коли в гості приходять друзі. У великій компанії, гра йде ще яскравіше й веселіше. Тепер улюблені іграшки постійно знаходяться в сумочці або в дитячому рюкзаку.

В інтернет — магазині представлені ляльки на різний вік та уподобання. Все, про що може тільки мріяти ваша дівчинка, ви знайдете в нашому каталозі.

Лялька Лол

Оригінал відомої усіма мініатюрної лялечки ви можете купити, не виходячи з дому. Набір являє собою невелику пластикову кулю, в якій захована куколка й аксесуари. Кожна героїня вміє виконувати певні дії, наприклад, плакати. Завдання для дітей — зібрати повну колекцію маляток.

Переглянути більше товарів

Бебі Борн

Це унікальна іграшка, виготовлена в природній величині. Волосся зроблені з мохеру, тіло — з вінілу, а очі спроектовані зі скла. Лялька дуже схожа на живу дитинку, що дозволяє дівчаткам уявити себе в ролі мами.

Переглянути більше товарів

Барбі

Відомі нам іграшки досі викликають захоплення у наших малюків. Починаючи з 6 років, дівчинки активно використовують Барбі й Кена, будують для них гарні будинки з конструктора й вигадують вбрання.

У нашому каталозі виставлені якісні іграшки, з ногами і руками, що згинаються. Також у нас ви знайдете для себе набори для рольових ігор хорошої якості.

Переглянути більше товарів

Еко кукли

Іграшкові дівчатка і хлопчики виготовлені з натуральних матеріалів вручну. Сьогодні, даний напрямок іграшок популярний серед дітей з Києва та всієї України. Дерев’яні герої й в’язані персонажі є екологічно чистими і розвивають моторику дитячих пальчиків.

Загальні рекомендації

Серед величезного вибору іграшок легко розгубитися. Кращий спосіб — проаналізувати бажання своєї дитини. А ще правильніше — запитати безпосередньо.

Купуйте якісні ляльки у перевірених виробників. Адже з вашим подарунком, дитина буде контактувати постійно. Приємних покупок!