Новорічний дудл
УкрРус
Новорічний дудл
iPopoKids - 319 309 дитячих товарів з 91 магазина

«Зелена торба» - екологічний проект від MyWatershop і Моршинської

2021-03-03

«Зелена торба» - це екологічний проект від сервісу доставки якісної води My Water Shop та бренду «Моршинська». Він покликаний полегшити українцям процес сортування пластику. На відміну від більшості ініціатив, цей проект має не тільки освітню складову з детальною інструкцією щодо видів пластику і можливостей його утилізації.

«Зелена торба» - це реальна допомога користувачу у збиранні, вивозу та доставці пластика у пункти переробки. Як діє програма?

 

Про «Зелену торбу»

Якщо під час оформлення замовлення на доставку води у My Water Shop ви оформите підписку на «Зелену торбу», ви отримаєте міцну торбину для збирання пластикових пляшок типу PET-1. Коли торба буде повною, вам потрібно повідомити про це у мобільному додатку MyWater або за телефоном 0 800 505 888, коли будете робити наступне замовлення доставки води. Разом із доставкою вам привезуть нову «торбу», а зібрані пляшки заберуть на переробку.

Тож, людина, яка оформить підписку «Зелена торба» отримає одну ємність для збору пластикових пляшок та послуги з вивозу та їхньої переробки. Це дуже зручно для тих, хто хоче зробити свій внесок у збереження екології, але не має часу розібратися та займатися цим питанням.  

 

Який пластик можна збирати у «Зелену торбу»?

Для переробки підходять не всі види пластику. В «Зелену торбу» потрібно збирати тільки пластикові пляшки із маркуванням PET (знайдіть відповідну помітку на дні пляшки) від будь-яких напоїв, крім пляшок від молока, соусів, мийних та косметичних засобів. Одноразовий посуд, пакети та металеві бляшанки також не підходять для переробки.

Перед тим як класти пляшку в «Торбу» її потрібно тільки спорожнити. Мити і відклеювати етикетку необов’язково. 

 

У яких містах діє програма?

Наразі програма діє не тільки у Києві і навколишніх міста, а й у Львові та в Одесі. Географія проекта зростає щодня. Детальніше про список міст ви можете прочитати на сайті проекту.

MyWatershop – це інтернет-магазин доставки якісної питної води брендів: «Аляска, «Моршинська», «Borjomi» та «Миргородська» по всій Україні. Сервіс є партнером маркетплейсу IpopoKiDS та постачальником дитячої води «Моршинка».