Новорічний дудл
УкрРус
Новорічний дудл
iPopoKids - 319 309 дитячих товарів з 91 магазина

Barbie випустив лінійку ляльок з переробленого пластику

2021-06-10

Mattel представила першу лінійку ляльок, виготовлених з перероблених пластикових відходів. Таким чином до 2030 року компанія має намір повністю перейти на використання у своїх продуктах перероблених, переробних і біорозкладних матеріалів.

Колекція «Барбі любить океан» представлена ​​трьома ляльками і наборами: «Пляжний день» (з лялькою в комплекті і без), «Набір для пляжного волейболу» і «Пляжна хатина». Всі деталі колекції на 90% виготовлені з переробленого пластику, однак виробник стверджує, що ігрові характеристики ляльок залишилися на вищому рівні.

Відомо, що пластик, який використовується у виробництві колекції було зібрано біля водойм у тих місцях, де відсутня система збору та переробки відходів.

Крім колекції іграшок, в рамках даного проекту бренд Barbie випустив лімітовану серію браслетів ручної роботи. Дохід від їх продажу буде спрямований на очищення водойм від сміття і на буклети, які закликають до збереження природи. Також на офіційному каналі Barbie Vlogge виходить серія сюжетів, що розповідають дітям про дбайливе ставлення до планети.

Раніше Mattel оголосив про старт кампанії «Mattel Playback» і закликав надсилати їм на переробку старі іграшки брендів Matchbox, MEGA toys і Barbie. Їх матеріали будуть повторно використовуватися у виробництві нових іграшок Маттел.

«Наша 62-річна спадщина змінюється, оскільки ми послідовно просуваємо ініціативи, щодо поліпшення світу, який діти бачать навколо себе. «Барбі любить океан» - яскравий приклад екологічних інновацій, внесок у створення комфортного середовища для розвитку дітей у майбутньому », - повідомили в Mattel.

Бренд  Barbie відомий своєю активною позиції щодо різноманітності, рівності та інтеграції. Нова ініціатива бренду є ще одним кроком до актуалізації гострих соціальних проблем і формуванню правильних цінностей серед дітей та їх батьків.