Новорічний дудл
УкрРус
Новорічний дудл
iPopoKids - 319 309 дитячих товарів з 91 магазина

Lego створює «зелені інструкції», щоб показати дітям, як можна змінити світ

2021-04-05

Всесвітньо відомий бренд конструкторів пропонує «перебудувати» світ, виправити його за допомогою відмови від шкідливих для екології видів діяльності: замінити автомобіль на велосипед, а вугільну шахту на вітряк.

Rebuild the World - це програма зі створення нових схем для будівництва екологічних конструкцій зі звичайних наборів LEGO. Таким чином бренд вирішив привернути увагу дітей до проблем екології і до можливостей зміни ситуації, які доступні кожній людині.

В рамках програми LEGO спільно з Ogilvy Social. Lab провів у Варшаві великий семінар, на якому навчав дітей перебудовувати набори конструкторів LEGO в екологічні конструкції. А також запустив онлайн-курс навчання для вчителів. Країна вибрана не випадково, адже саме в Польщі близько 80% енергії виходить з вугілля. Екологи вважають, що цьому питанню в країні приділяється недостатньо уваги, особливо в освіті дітей. Завдяки Лего польські школярі можуть не тільки дізнатися про проблему, а й спробувати самостійно змінити світ.

Зараз на сайті програми можна знайти інструкції по будівництву баків для сортування сміття, дерев, велосипедів, самокатів, трамваїв і т.д. Колекція «зелених інструкцій» постійно поповнюється. Крім того, можна ввести номер свого набору лего і завантажити докладну інструкцію з можливістю його перебудови.

Це не єдина екологічна ініціатива бренду LEGO. Раніше компанія заявила, що до 2030 року планує повністю змінити склад своїх блоків на більш екологічний - поновлюваний поліетилен на основі цукрового тростнику. А до 2025 року - замінити пакети на 100% екологічні.

Безкоштовна доставка
LEGO® MINDSTORMS® Mindstorms EV3 31313, 4000821313149 LEGO® MINDSTORMS® Mindstorms EV3 31313, 4000821313149
29999 грн
Переглянути більше товарів