Новорічний дудл
УкрРус
Новорічний дудл
iPopoKids - 319 309 дитячих товарів з 91 магазина

Магазин органічних товарів Еcokindershop: поповнення на маркетплейсі IpopoKiDS

2020-06-17

Екологічний спосіб життя став трендом останніх років. Усе більше молодих батьків змінюють свій побут на користь корисного і розумного споживання. І справа тут не тільки у піклуванні про навколишнє середовище, а й у турботі про здоров’я своїх дітей. Еко відповідальні батьки сортують сміття, споживають органічні продукти, заощаджують енергоресурси та уважно читають написи на пакуванні усіх товарів.

Для батьків, що також замислюються над тим, які товари споживають, але не хочуть витрачати час на вивчення складників та їхній вплив на здоров’я дітей, існують спеціальні магазини. Вони торгують уже відібраними еко товарами. Серед таких магазинів і новий партнер нашого маркетплейса магазин Еcokindershop.

Про магазин

Покликанням компанії Ecokindershop є скоротити шлях покупців до екологічного способу життя. На сайті представлені тільки по-справжньому екологічні товари для дітей і дорослих.

Перед тим, як поповнити свій асортимент новинками, Ecokindershop ретельно перевіряє виробника, склад товару і особисто випробовує його. Якщо новинка відповідає всім еко-параметрам, вона з’являється у каталозі сайту.

В асортименті магазину є товари таких світових брендів:
Friendly organic – американський виробник органічної побутової хімії, дитячої і дорослої косметики.
Eco by Naty – швецький бренд підгузків, засобів жіночої гігієни та дитячої косметики.
Tron – польський виробник біорозчинних одноразових дитячих горщиків.
Everyday Baby – швецький виробник дитячого посуду.

Про товари

Товари магазину Ecokindershop мають безліч міжнародних сертифікатів, які засвідчують, що вся продукція є безпечною не тільки для споживачів, а й для навколишнього середовища. Усі товари пройшли сертифікацію згідно українського законодавства.
Що саме можна знайти у каталозі Ecokindershop?

Органічні підгузки і трусики

Гіпоалергенні, надійні комфортні і біорозчинні. Підгузки виготовлені без застосування синтетичних інгредієнтів. Рідину вбирають гранули з цукрової тростини, від протікання захищає плівка з кукурудзяного крохмалю, а абсорбентом слугує розпушена целюлоза.

Вологі серветки

Виготовлені з натуральної целюлози та просочені очищеною водою з додаванням екстракту лікарської ромашки.

Дитяча косметика

Креми, шампуні, гелі для купання, масла захисні лосьйони тільки з натуральних інгредієнтів, без продуктів нафтопереробки, запашників, парабенів та барвників.

Органічні миючі засоби

Засоби для миття дитячого посуду, іграшок, дитячого візочка та стільчика для годування, плямовивідники та засоби для прибирання у дитячій кімнаті складаються виключно з компонентів рослинного походження.

Органічні засоби для прання

Гелі для прання, пральні порошки, пом’якшуючі та дезінфікуючі засоби для дитячої білизни є безпечними для новонароджених малюків. Вони повністю розчиняються та не накопичуються у волокнах тканини.

Пляшечки для годування

Виготовлені з високоякісного скла, мають силіконове покриття, яке змінює колір, якщо рідина в пляшечці має температуру вище 40 градусів. Соска виготовлена з медичного силікону та має антиколікову систему.

Дитячі горщики

Одноразовий складний біорозчинний дитячий горщик, який легко поміститься у сумку. Дитячий горщик із цукрової тростини зі змінними біорозчинними пакетами.

Умови покупки

Вам уже кортить роздивитися весь асортимент магазину Ecokindershop, вибрати і купити щось корисне й цікаве? Скоріше переходьте за посиланням у магазин. Досвідчені менеджери радо проконсультують Вас із будь-яких питань та зроблять вашу покупку максимально комфортною.

Переглянути більше товарів