Новорічний дудл
УкрРус
Новорічний дудл
iPopoKids - 319 309 дитячих товарів з 91 магазина

Як зробити літній відпочинок незабутнім для хлопчика молодшого шкільного віку

23.04.2020 5.0 / 5

Хлопчики 6-9 років обожнюють відпочинок біля води. З однаковим задоволенням вони будуть плескатися в морі, озері, річці та басейні. Ваше завдання - зробити такий відпочинок максимально зручним і безпечним.

Інтернет-магазин дитячих товарів Ipopo Kids пропонує широкий вибір виробів для дитячого відпочинку біля води. На нашому сайті розміщено більше 10 тисяч найменувань даної групи товарів. Для зручності відвідувачів усі вони розділені за тематичними категоріями. Кожен виріб має опис і фото. Ви завжди зможете скористатися системою фільтрів, ознайомитися з інформацією про акції та знижки, а також відгуками покупців.


Водний транспорт

Що ж стане в нагоді для водного відпочинку з хлопчиком 6-9 років? Адже одного купання і засмаги йому не вистачить.

Відмінною розвагою для молодшого школяра буде водний транспорт. Хлопчику напевно сподобається катання на буксируваних балонах, плюшках і бананах. Ці вироби мають різну форму і розраховані на різну кількість людей. Наприклад, водний атракціон JOBE BINAR 2P виконаний у вигляді крісла зі спинкою. Реактивна плюшка Hydra 1P нагадує плотик. На них можна покататися одному. На плоті Scout 3p або конусі Jobe Bigwing 3P розміститься вся родина.

Звичайно, дайвінг з маскою, будівництво замку з піску або гра у м'яч - теж відмінні заняття. Але вони не зрівняться з приголомшливим польотом по воді на водних балонах і підстрибуванням на хвилях.

Переглянути більше товарів

Водний транспорт, представлений на нашому сайті, виготовлений з надійного багатошарового матеріалу з щільним дном. Це гарантує міцність і довговічність надувний продукції.

Якщо ваш син віддає перевагу більш спокійному відпочинку, запропонуйте йому надувний матрац. Наприклад, великий, яскравий від Intex можна використовувати, як гамак. Барвистий колір матраца не дасть випустити синочка з виду ні на землі, ні на водній гладі. Надувне крісло-коло Intex дасть можливість хлопчикові 6-9 років розслабитися на воді й з комфортом засмагати на березі. Плотик від ТМ Bestway «Човен» сподобається дитині своєю формою. Велюровий матрац від Intex на відпочинку з успіхом може бути використаний у якості ліжка.


Іграшки для води

Рідкісний хлопчисько 6-9 років відмовиться влаштувати на пляжі водну битву. Для цього йому знадобиться спеціальна зброя. На нашому сайті її запас величезний - від пістолетиків розміром зі шприць і простих водяних бомб до хитромудрих систем з електромоторами і ранцями для запасів води.

При виборі водяної зброї слід звернути увагу на такі параметри:

- вага;

- запас води;

- радіус ураження.

Важка зброя може опинитися непідйомною для молодшого школяра. І він не отримає задоволення від гри. Водяний пістолет з великим бачком для води дає вирішальну перевагу в битві. Адже він рідше потребує перезарядки. Будьте уважні й з радіусом ураження. Чим більший цей параметр, тим вищий тиск води, що виходить зі зброї. На коротких відстанях він може бути небезпечним для очей.

Зверніть увагу на Super Soaker Bottle Blitz від компанії Hasbro. Він важить менше 500 грамів, а значить, підходить для хлопчиків 6-9 років. Бачок вміщує всього 250 мл. Але його легко можна замінити на зручну пластикову пляшку. Щодо радіусу дії, виробник вказує відстань у 7,6 м.


Водяний пістолет з електромотором Nerf Super Soaker позбавить дитину від стомлюючого накачування води руками. Водяний насос YX порадує безпекою, легкістю і недорогою ціною.

Прекрасними іграшками для пляжу стануть м'ячі. Це може бути гумовий С 34555, надувний Intex або м'який «У пошуках Дорі».

Незважаючи на «солідний» 6-9-річний вік, хлопчик із задоволенням запустить на воду кораблик. Наприклад, вітрильник Ecoiffier.

Нудну панамку на пляжі з успіхом замінить надувна іграшка на голову SpongeBob SpongeHeads Patrick або squidward.

Одяг для пляжу

Відпочинок у води передбачає спеціальну екіпіровку. Для хлопчика 6-9 років її головний елемент - плавки. Вони бувають трьох видів:

  • класичні;
  • шорти;
  • бермуди.

Плавки не повинні бути тісними. Крім гумки, вітається наявність додаткового шнурка. Він утримує плавки на талії під час пірнання.


На плавках для хлопчиків 6-9 років часто зображують героїв мультфільмів, наприклад, класичні sun city nickelodeon paw patrol. Як варіант - принти з морською тематикою, як у моделі шортів для плавання Mariss Океан II Акула.

Зручні також «Бермуди» довжиною до колін. Вони швидко висихають і не обмежують рухів. Так, модель від Banz пропонує ще й захист від ультрафіолетових променів.

Вирушаючи на пляж, не забудьте захисну косметику. Вона врятує хлопчика від спекотного сонця. Але навіть у цьому випадку краще взяти з собою додаткову футболку. Наприклад, Banz з УФ-захистом «Акула». Знадобиться і спеціальне гумове взуття, і панамка.

Басейн

Для того, щоб відпочити біля води, не обов'язково вирушати на море або озеро. Забезпечити хлопчикові 6-9 років водойму, можна і в домашніх умовах.

Переглянути більше товарів

У розділі «Басейни» на нашому сайті ви знайдете найрізноманітніші варіанти таких виробів. Надувний Intex «Тачки» можна встановити на будь-яку рівну поверхню. Наливний bestway забезпечений насосом. Каркасний Intex 28764 має систему фільтрів і сходи.

Цікавим варіантом стане надувний басейн bestway із системою джакузі.

Інтернет-гіпермаркет Ipopo Kids пропонує нескінченну різноманітність вибору. Приємних вам покупок і вдалого відпочинку.