Новорічний дудл
УкрРус
Новорічний дудл
iPopoKids - 319 309 дитячих товарів з 91 магазина

Що входить до базового гардеробу молодшого школяра?

28.11.2019 5.0 / 5


Зустрічають за одягом - сучасне суспільство досі не скасувало цю формулу. Тому почуття стилю і смаку слід закладати з дитинства. Від того, як одягнений хлопчик 6-9 років зараз, залежать його майбутня кар'єра, становище в суспільстві та впевненість у собі.

Не варто думати, що екіпірування молодшого школяра відійме багато часу, сил і підірве родинний бюджет. Одягнути синочка модно і зі смаком зовсім нескладно. Просто треба знати таємницю складання базового гардероба.

Що таке базовий гардероб

Базовий гардероб - це не спроба перетворити вашого особистого хлопчика 6-9 років на «такого, як усі». Це розумний підхід, завдяки якому ви не зіткнетеся з проблемою «повна шафа, а одягнути нема чого».

Вірно підібрана база дасть можливість виділитися кольором, фасоном, заміною елементів або аксесуарами. Вибираючи одяг модних брендів, ви будете впевнені в тому, що дитина виглядає оригінально і стильно.

Базовий гардероб будується за капсульним принципом. Тобто, ви заздалегідь формуєте «капсули» на різні випадки життя. Одна - для занять спортом. Одна - для школи, одна - для свят, ще одна - для виступів на сцені.

Отже, приступимо.

Шкарпетки, колготи, нижня білизна

Хлопчику 6-9 років потрібно мати не менше 7 пар шкарпеток. Чотири з них будуть легкі, наприклад, arti або yo. Решта - махрові, вовняні та термо. Придивіться до моделей від ТМ Kivat, sugoi finotech, Melix. Ця кількість - критичний мінімум. Тут можна проявити розмах і фантазію - зайвими шкарпетки не будуть.

Для міжсезоння і холодної пори року знадобляться гамаші або колготи. Критичний мінімум - три пари. Наприклад, виробників yo, Melix.

Нижньої білизни досить п'яти пар. У комплект повинні входити майка і трусики. Можливо, це будуть боксерки від Mеrry Bee або класична модель disney.

Головні убори

Оптимальний варіант - дві шапки для міжсезоння і дві для зими. В якості демісезонних можна розглянути комплект шапка і шарф «Месники» disney, шапочку «Ультрамарин» від SMIL або смугасту Deux par Deux.

Гарним варіантом для зими стане шапка-шолом «Джокер» від Kivat, в'язана з хутром всередині outside.

Не забудьте підібрати до шапки рукавиці та шарфик. Звичайно, якщо вони не входять до комплекту. Добре зарекомендували себе вовняні рукавиці від Kivat.

Для літа не обійтися без панамки чи кепки. Критичний мінімум - одна. Максимально - чотири, під різні капсули.

Штани, джинси, шорти

Мінімум для міжсезоння у хлопчика 6-9 років має бути 4 пари штанів:

  • джинси;
  • класичні штани;
  • штрокси;
  • спортивні штани.

Джинси - універсальний одяг, у якому юному героєві буде не холодно восени і не жарко навесні. Сині джинси з потертостями від BluKids дозволять дитині відповідати стилю Casual. Модні від Nano зручні в посадці, практичні в носінні. Темно-синя модель від виробника Silversun буде актуальна в будь-якій капсулі.

Вельветові штрокси підійдуть як для урочистих випадків, так і для пересічних прогулянок. Спортивні меланжеві mountain від ТМ Bembi - на манжеті та гумці на поясі - гарні для будь-якої активної діяльності.

Класичні timbo endy або baby angel підійдуть як для школи, так і для будь-якої події, що вимагає ділового стилю.

Для літа хлопчикові 6-9 років знадобиться три пари шортів. Джинсові шорти ТМ Knot so Bad порадують і дизайном, і практичністю. Сині з принтом від BluKids будуть доречні й на пляжі, й при поході в кінотеатр. Шорти ACTIVE від фірми Smil або JUNGLE від Silversun підійдуть для ігор у дворі і на спортмайданчику. А SEA від reima не дадуть пропасти від спеки.

Футболки, сорочки

У базовому гардеробі молодшого школяра має бути не менше 7 футболок з натуральних тканин і три сорочки. Їх він буде носити під класичні штани і шкільний костюм.

Футболки з принтом від ТМ BiBiClub мають потаємну кишеню. У неї дитина зможе покласти телефон або гаманець. Сіро-червона timbo bonny виглядає яскраво і легко комбінується з будь-яким стилем. Бежева з малюнком велосипеда FOILI від ТМ reima виглядають неймовірно стильно. Майка Deep Sea буде актуальна на пляжі або в спекотний день.

Сорочки від ТМ garden baby, timbo skull, nano, вишиванка від фірми «Гармонія» легко комбінуються з класичними штанами і джинсами. Разом вони складають непогане вбрання для школи.

Светри, джемпери, водолазки

Цей одяг необхідний для міжсезоння та зими. Для осені-весни знадобляться 4 легких, наприклад, бавовняних джемпери. Лонгслів bibiclub crocodile, світшот timbo duglas, реглан boy, кофта little maven - вибір залишається за вами.

Взимку будуть актуальні вовняні светри і толстовки. Їх мінімальна кількість у базовому гардеробі - два. Толстовка timbo jordan з практичного флісу, джемпер baseball, худі caribbean sea не дадуть дитині замерзнути під час прогулянки на снігокаті.

У базовому гардеробі мають бути присутні мінімум дві водолазки. Їх можна комбінувати як з джинсами, так і класичними костюмами. Зверніть увагу на моделі Unicorns Rock, утеплений гольф з кашкарса від SMIL.

Шкільна форма

І в 6, і в 9 років ваш хлопчик - учень молодших класів. Якщо в школі немає загальноприйнятої форми, можна придбати для навчання костюм-трійку від ТМ LiLuS. Чорно-сірий ансамбль у дрібну цятку налаштує вашого бешкетника на діловий лад. Крім того, хлопчик 6-9 років буде виглядати неймовірно стильно й елегантно.

Альтернативою костюму послужить піджак LiLuS з мікровельвету або в чорно-синю клітинку. У ньому ваш школяр буде виглядати не дуже офіційно, але, як і раніше, надзвичайно.

Верхній одяг

У верхньому одязі для хлопчиків 6-9 років модними є ті самі тенденції, що й у вбранні для дорослих чоловіків. Однак куртки і пальта для дітей повинні бути більш якісними та надійними. Вітровки REIMA дозволять дитині та його батькам без побоювання, із задоволенням зустріти весну або осінь. Демісезонні подовжені куртки KNOT, TOUR, FLEET підкорять і хлопчика, і його однокласниць. Зимові варіанти від Silversun і LENNE не дадуть ні змерзнути, ні спітніти в найсильніші холоди.

Взуття

Сандалі з відкритим носком, кеди, легкі кросівки. Це мінімальний набір, який знадобиться хлопчикові 6-9 років на літо. Сsck.s, minimen, lapsi - кожна торгова марка має свої переваги. Якщо ви плануєте відпочинок біля води, вам знадобляться спеціальні гумові шльопанці або сандалі. Наприклад, super gear.

Мінлива осіння і весняна погода вимагає, щоб у хлопчика було три пари взуття:

  • туфлі або черевики без утеплювача,
  • чоботи для дощу, що не промокають,
  • утеплені черевики або чоботи для пізньої осені та ранньої весни.

Зверніть увагу на туфлі frogprince, apawwa, черевики minimen, lapsi. У такому взутті ноги дитини залишаться сухими і теплими.

Асортимент зимового взуття для хлопчика 6-9 років надзвичайно різноманітний. Взуття слід вибирати в залежності від планів на зиму, перепадів температур, активності дитини. У будь-якому випадку хлопчикові знадобиться пара непромокаючого, утепленого взуття для сльоти та взуття на натуральному хутрі, сноубутси для морозних днів.

Загальна інформація

Інтернет-гіпермаркет дитячих товарів Ipopo Kids радить виховувати стиль і смак у дитини з раннього віку. На нашому сайті представлений широкий вибір одягу і взуття для хлопчиків 6-9 років. Для зручності всі товари поділені за тематичними категоріями, мають опис і фото. Допомогу у виборі нададуть фільтри та відгуки покупців.