Новорічний дудл
УкрРус
Новорічний дудл
iPopoKids - 319 309 дитячих товарів з 91 магазина

Кращі дитячі музичні інструменти в 2024: рейтинг від ipopoKIDS

08.10.2020 5.0 / 5

Кращі дитячі музичні інструменти в IpopoKIDS це одночасно і розвага, і розвиток. Купивши піаніно дитяче або електрогітару, малюк тренує дрібну моторику рук, координацію рухів і слуху. Навіть якщо ви не збираєтеся робити зі свого чада майбутнього музиканта, не нехтуйте всебічним розвитком.

Кращі духові музичні інструменти для дітей

Виховання естетичного смаку важлива гілка в ранньому розвитку. Тому дитинство найкращий час для знайомства з нотною грамотою. Будь-який духовий підійде для цього. Грати на ньому нескладно - достатньо вдувати повітря в потрібний отвір. Завдяки чому з виробу за допомогою коливання повітря виходитимуть гармонійні звуки.

А також звучання може регулюватися додатковими кнопками і отворами - куди поперемінно потрібно натискати, щоб вийшла нова комбінація. Вироби бувають дерев'яні, металеві, а для самих маленьких пластмасові.

Кращі ударні музичні інструменти для дітей

Незвичайні музичні інструменти хороші тим, що малюкові з ними цікаво грати. Ударні, такі як дитячі барабани, металофон, ксилофон видає звуки за рахунок ударів спеціальних паличок або молоточків. Перш ніж давати їх доньці чи сину, покажіть, як правильно грати і тримати палички.

Щоб дітям гра була в радість, на клавішних ноти позначаються кружечками з кольором або цифрою. Це можна зробити і самостійно за допомогою наклейок. Можна навіть завести нотний зошит і записати туди комбінації, щоб з гри це переросло в цілий навик.

Переглянути більше товарів

Кращі клавішні музичні інструменти для дітей

Дитяче піаніно синтезатор і акордеон складні вироби і професійно грати на них навчають у віці 5-7 років. Але виробники музичних іграшок випускають моделі для дітей від 1,5-2 років. Музичний ряд таких апаратів приємний для слуху дитини.

Кожна клавіша - це своє звучання і необов'язково грати цілу комбінацію. Клавішні відмінно розвивають слух і почуття ритму. У маркетплейсе IpopoKIDS клавішні інструменти містять можливості регулювання гучності, ритму і мелодійності.

Переглянути більше товарів

Кращі електронні музичні інструменти

Кожна друга дитина мріє стати суперзіркою. Чому б у цьому не посприяти і не купити малюкові дитячий мікрофон на стійці. Але для образу справжньої зірки однієї стійки мало, потрібна дитяча гітара або електрогітара.

Синтезатор буде до душі романтичним і спокійним хлопцям. Трохи пізніше коли дитина підросте, можна відвести його в музичний шкільний гурток для розвитку вокалу та інших талантів. А поки можна доповнити прагнення дитини, купивши дитячий танцювальний килимок.

Який набір інструментів дитячий краще купити на Новий рік 2025

Якщо дитина ще не має досвіду взаємодії з музичними інструментами, то можна подарувати йому набори. Ви дізнаєтеся з чим йому подобається грати і вже на основі цього, зупиніть свій вибір на духових, клавішних, ударних і електронних виробах. Завдяки їм малюк може створювати власні мелодії і проявить свій смак.

Все що видає звучання, позитивно впливає на мозок крихти, розвиваючи його мислення, почуття ритму, емоції і мова. Багато набори мають логотипи і дизайн з відомих мультиплікаційних фільмів. Це збільшує ймовірність того, що дитина з властивим йому цікавістю буде грати з інструментами.