Новорічний дудл
УкрРус
Новорічний дудл
iPopoKids - 319 309 дитячих товарів з 91 магазина

Кращі ігри для дітей 2024 року: Топ-20 рейтингу від ipopoKIDS

03.09.2020 5.0 / 5

Зміст

Ігри для маленьких дітей ー це те, без чого неможливо уявити базу для подальшого навчання. Тільки так мозок сприймає світ - через взаємодію з предметами. Щоб батькам зрозуміти, які купити найкращі розваги для дітей - IpopoKIDS склав рейтинг. Вивчити його можна нижче в статті.

Цікаві ігри для дітей вдома

При бажанні дітям вдома можна влаштувати безліч розваг. Та так, що потім навіть на вулицю їх не витягнеш. Наприклад, за допомогою сухого басейну або кімнатного намета. Але це лише периферія, основна діяльність буде спрямована на розвиваючі ігри для дітей 4-5 років. З таблиці нижче можна дізнатися, що можна купити, щоб весело провести вільний час вдома.

Кращі для хлопчиків

Хлопці починають проявляти себе зі свідомого віку. Особливо їм подобається змагальний тип розваг. Які обов'язково дадуть їм розуміння, що вони молодці і впоралися з поставленим завданням. Це можуть бути які розваги для однієї людини, так і для компанії. Наприклад, він може уявити себе вченим, інженером або дослідникам. Йому під силу створювати цілі міста, прокладати дороги, зводити мости і відкривати торгові шляхи.


Ігри для дівчаток

Різноманітність розваг для дівчаток приголомшує уяву. Частина з них спрямована на творчість, інша на навчання і ще частина на просто забави. Щоб юна принцеса всебічно розвивалася, потрібні всі ці ігри вдома. Зацікавити її не так вже й складно. Просто зверніть увагу, на те які мультфільми вона дивиться. Виробники випускають лінійки товарів на основі мультиплікаційних фільмів.

Цікаві настільні ігри для дітей

Настільні ігри для дітей 5 років актуальні як ніколи. Саме починаючи з цього віку розваги стають усвідомленими. Тепер зрозумілі всі взаємозв'язки всередині системи і правила того, як треба рухатися по полю. Уже включається логіка, стратегічне мислення і навички комунікації. Настільні ігри ділитися по тематиках, за жанрами, за механізмом та взаємодією персонажів. Можна веселитися як одному, так і в компанії інших.

Цікаві рухливі ігри для дітей

Фізичний розвиток також важливий як розвиток інтелектуальне. Це безпосередньо впливає на здоровий апетит і сон. Може довго бігати на майданчику, ходити на спортивні секції, проте вдома активність триватиме. Такому запасу енергії може позаздрити будь-який дорослий. Розваги де потрібно бути рухливим і спритним - це хороший спосіб витратити енергію з користю.


Що краще купити на Новий рік 2025?

Цікаві ігри в IpopoKIDS надовго захоплюють і дарують море позитивних емоцій. Щоб порадувати малюка в новому 2025 році, виберіть новорічний подарунок з рейтингу топ-20 товарів.

  1. Колекція ляльок: барбі, пупси, мініатюрні фігурки.

  2. Конструктор Lego: міста, техніка, космічний корабель.

  3. Бластери від Nerf.

  4. 3D-ручка.

  5. Роботи трансформери.

  6. Автомобільні треки.

  7. Настільні панелі: монополія.

  8. Музичні інструменти.

  9. Творчі набори: мольберт, фарби, пензлі.

  10. Сюжетно рольові набори: для вчителя, пожежного, лікаря.

  11. Спортивний інвентар: санки, велосипед, самокат, ролики.

  12. Розвиваючі журнали і плакати: вивчення букв, цифр.

  13. Набори для свят і вечірок.

  14. Плюшеві звірі.

  15. Набори для ванни.

  16. Автомобіль на радіокеруванні.

  17. Інтерактивна лялька.

  18. Головоломки.

  19. Шахи.

  20. Науково-дослідні набори.

Зупиніть свій вибір на тому, чим конкретно захоплюватися непосида і чого у нього ще немає з перерахованого вище. Оформити подарунок можна красивою упаковкою і додати до презенту трохи солодощів.