Новорічний дудл
УкрРус
Новорічний дудл
iPopoKids - 319 309 дитячих товарів з 91 магазина

Новинки від Fisher Price: які іграшки з’являться у 2021 році

2021-02-26

Батьки обожнюють Fisher Price за якісні, яскраві і цікаві іграшки для малюків. Від класичних брязкалець до інтерактивного горщика або цуценяти, яке вчить «Ліва ручка, права ручка» - іграшки цього бренда є чи не в кожному домі, де живе малюк.

Давайте дізнаємось, що новенького приготував виробник бітькам малюків у 2021 році?

Іграшка-шейкер My First Macaron

Брязкальце пастельних тонів і ніжного звучання з кріпленням на візочок.

 

Інтерактивна черепаха Linkimals

Інтерактивна іграшка, яка спонукає малюків до активного повзання. Має 35 мелодій та підсвітку, вчить формам, лічбі та алфавіту. Призначена для дітлахів від 9 місяців.

 

Іграшкові набори Little People Bundle n 'Play Set

До кожного набору входить іграшкова фігурка, загорнута у пелюшку з зображенням тварин та аксесуар для катання: візочок, велосипед або шезлонг.

 

Музичний фургон Little People Serve It Up Food Truck

Інтерактивна іграшка у вигляді фургона з їжею, фігурками повара та покупця. Фургон має відкидний прилавок та набір мелодій і фраз для програвання різних ситуацій.

 

Бумбокс Laugh & Learn Busy

Портативна стерео-іграшка для малюків від 6 місяців. Забавка має багато рухомих елементів, підсвітку, набір звуків та мелодій, вчить алфавіту та має багато цікавинок.

 

Плеєр Laugh & Learn Puppy's Mix Tape

Розвивальна іграшка з підсвіткою та музикою. Навчає алфавіту, лічбі до 10, фразам, формам та розвиває дрібну моторику.

 

Ігрова консоль Laugh & Learn Lil' Gamer

Розвивальна іграшка з підсвіткою та музикою. Навчає напрямкам, кольорам, цифрам і формам. Для дітлазів від 6 місяців.

 

Деякі з цих новинок уже потрапили на прилавки магазинів у США та Європі. Ми ж сподіваємось, що представники бренда якнайшвидше займуться перекладом звуків на українську і наші дітлахи встигнуть побавитися новими розвивальними іграшками.

Ми запевняємо, що IpopoKiDS у числі перших буде представляти новинки Fisher-Price на ринку України, адже серед наших партнерів – найбільші та найпопулярніші іграшкові магазини країни. Слідкуйте за нашими оновленнями.