Новорічний дудл
УкрРус
Новорічний дудл
iPopoKids - 319 309 дитячих товарів з 91 магазина

Nerf випускає новинку – бластер, який може стріляти по дузі

2021-02-17

Цього року вийдуть одразу три нові моделей бластрів відомої на весь світ марки NERF від Hasbro, які матимуть незвичну траєкторію стрільби. Відмінність новинок у тому, що вони можуть стріляти дугою. Так-так, пулі зможуть потрапити в мішень, яка перебуває за перешкодою.

Новинка дає можливість вразити противника, коли той ховається в укритті. Для цього потрібно лише повернути спеціальний перемикач на краю ствола бластера.

Блогери, які уже випробували нову зброю, відмічають, що через легку вагу куль вони все ж не можуть сильно закручуватися. Дуга виходить не надто великою. Утім, нова зброя дає перевагу у вуличній стрільбі при наявності невеликого вітру.

Інтернет-користувачі уже провели аналогію новинки від Ньорф зі зброєю фільму «Особливо небезпечний» з Андженіною Джолі. Усі з нетерпінням чекають, коли можна буде виправити новинку власноруч.

NERF RIVAL CURVE SHOT FLEX XXI-100

Може зробити вистріл прямо або направо, наліво і вниз. В комплект входить 5 оригінальних патронів. Батарейки не потрібні. Надійде у продаж у березні 2021 року.

NERF RIVAL CURVE SHOT SIDESWIPE XXI-1200

Бластер на 12 патронів стріляє прямо та по зігнутій траєкторії. Має комплект пуль. Для вистрілу батарейки не потрібні. У продаж надійде в березні 2021 року.

NERF RIVAL CURVE SHOT HELIX XXI-2000

Бластер, який стріляє прямо та по зігнутій траєкторії, має бункер для швидкої перезарядки. В комплект входить 20 патронів. Буде продаватися виключно у мережі магазинів Target з серпня 2021 року.

А асортименті IpopoKiDS нова зброя від Nerf буде в наявності одразу як потрапить на український ринок. В очікуванні новинок ви можете вибрати і випробувати класичні моделі бластрів:

Переглянути більше товарів

Американському бренду Nerf вже понад 50 років. Спочатку компанія виготовляла м’ячі зі спеціальної піни, якими, як заявляли маркетологи, можна було грати у приміщенні. Згодом саме піна як матеріал надихнула конструкторів на розробку іграшкової зброї. Поліуретанові пінисті кули зробили справжній фурор на ринку. На сьогоднішній момент назва компанії асоціюється саме з яскравою, якісною та безпечною іграшковою зброєю. Бластери Nerf є хітом серед іграшок для хлопчиків та дівчаток по всьому світу.

Окрім зброї з кульками і патронами з піни, в асортименті компанії NERF є: водні пістолети, лазерні браслети з інфрачервоними променями, пінисті мечі, м'ячі все з того ж матеріалу, іграшки для собак та відеоігри.