Новорічний дудл
УкрРус
Новорічний дудл
iPopoKids - 319 309 дитячих товарів з 91 магазина

22.10.2020 5.0 / 5

Донечка вже здійснила перехід із дошкільного в молодший шкільний вік, набула самостійності і нове коло спілкування. При виборі того, що подарувати дитині на Новий рік забудьте про те, що малеча ходить в школу. Вона може демонструвати хорошу успішність і відкритість до нових знанням, але на таке свято нехай дівчинка відчує себе дитиною, а не ученицею молодшої школи.

Маркетплейс IpopoKIDS зібрав кращі дитячі іграшки як ідеї того, що подарувати маленьку дівчинку. Порадуйте дитини ляльковим будиночком, іграшками для творчості, новеньким конструктором, одягом, спортивними атрибутами або настільними іграми. Всі подробиці нижче в категоріях іграшок.

Ляльки та лялькові будиночки

Потрібний подарунок дитині 7 років - це  ляльки і ляльковий будиночок для них. Необхідний він бо, зараз у малятка період сюжетно-рольових ігор. Іграшковий будиночок - це цікава локація для таких ігрових дій. Малятка люблять облаштовувати внутрішнє просторів і придумати сюжети з ляльками.

При виборі будиночка звернути увагу на габарити. Якщо кімната дозволяє, то придбайте відкриту конструкцію - дитина буде грати з будь-якого боку. Дизайн доповнений світловими і звуковими ефектами для реалістичності гри. Подарунок на Новий рік дівчинці складається тільки з одного будиночка доречний, якщо вже є безліч ляльок.

Іграшки для творчості і розвитку

Творчі набори - це чудовий спосіб урізноманітнити дозвілля дитини. Малятко вже ходить в школу, починає розуміти як влаштований світ і набуває соціальний навик. Малювання, ліплення і рукоділля відрізняється від інших способів гри, тим, що дитина не обмежений рамками того, що він робить.

Саме тут він проявляє винахідливість, формує почуття смаку і розвиває просторове мислення. Тому думаючи, що подарувати дитині 7 років на Новий рік не забудьте про творчі набори та іграшки для розвитку. Якщо здається, що все це у дитини вже є, погляньте на таблицю нижче - не виключено, що зустрінете щось нове.

Переглянути більше товарів

Конструктори

Конструктори - це актуальні подарунки дітям 7-8 років. Це непросто тривимірні кольорові блоки, з яких споруджують вежі або зміцнення. Набори конструкторів включають в себе персонажів і додаткові деталі. Будівлі в точності імітують сцени з відомих мультиків і фільмів.

Подарунок племінниці або доньці у вигляді конструктора хороший тим, що процес гри починається в момент його складання і триває вже після. Ігри з конструктором не обмежуються тільки їм, дівчинка може підключити до процесу інших іграшок. На сімейне свято можна всією сім'єю зайнятися складанням конструктора і весело провести час, очікуючи бій курантів.

Одяг та аксесуари

Кращий подарунок для дівчинки, яка любить вбиратися - це карнавальний костюм. Дівчинка перетвориться і стане: сніжної королевою, діснєєвськой принцесою, сніжинкою, Снігуронькою, зайчиком чи ангелом. Але, а якщо ви вже заздалегідь продумали це питання і купили наряд, то варто вибрати інший подарунок доньці. Наприклад, нову зимову куртку, взуття, теплий светр, комплект рукавиць шапки і шарфа.

Від аксесуарів дитина теж не відмовиться, тим більше, якщо вони будуть підкреслювати образ красуні. У IpopoKIDS виберіть:

  • підвіски;
  • кільця;
  • сережки;
  • наручний годинник;
  • сумочки;
  • косметички.

Спортивні подарунки

Якщо батьки хочуть, щоб дочка більше займалася спортом, треба заохочувати фізичну активність і поступово купувати спортивні товари. Для початку купіть спортивну форму, щоб дитина захотіла її використовувати. Взимку актуальні товари для використання в домашніх умовах. Наприклад, магнітний дартс, настільний теніс, скакалка, аеромяч для гри в приміщенні. Будьте готові, що дочка захоче залучити домашніх в процес спортивної гри.

Подарунок дівчинці 7 років на Новий рік для вулиці: санки, лижі, ковзани, снігокати, льодянка. Ковзани можна купити зі знімним механізмом, щоб навесні поставити в черевик роликові коліщатка.

Настільні ігри

Якщо до цих пір не вирішили, що подарувати племінниці на Новий рік, то зверніть увагу на настільні ігри. Тут важливо врахувати наскільки гравців купити гру. Є поодинокі гри, а є від кількох гравців і більше. Для посидючих дівчаток підійдуть гри під тип монополії або головоломок.

Підберіть презент з тематикою зими для всієї родини. Тоді очікування бою курантів, пройде веселіше із залучення всіх домашніх. Тому думаючи, що можна замовити на Новий рік дівчинці придивіться до таблиці нижче.

Переглянути більше товарів

Що можна подарувати дівчинці 7 років

Резюмуємо: при виборі того, що можна подарувати дівчинці на Новий рік, зупиняти свою увагу потрібно на тих іграшках, з якими можна грати тут і зараз.

Кращі ідеї:

  • Ляльки та лялькові будиночки;
  • Іграшки для творчості і розвитку;
  • Kонструктори;
  • Одяг та аксесуари;
  • Подарунки для фізичної активності;
  • Тематичні настільні ігри.

Щасливого і веселого свята з IpopoKIDS.