Новорічний дудл
УкрРус
Новорічний дудл
iPopoKids - 319 309 дитячих товарів з 91 магазина

Що таке Поп-Іт і Сімпл-Дімпл: розбираємося в новинках іграшок

2021-05-17

Батьки вже знають, якщо після слова «купи» дитина вимовляє щось незрозуміле, значить з'явилася нова популярна іграшка. Уникнути її покупки ніяк не вийде, потрібно гуглити. Так в нашому житті з'явилися Бейблейд і спіннери, потім сквіші і слайм. Сьогодні ж дитячу увагу захопила нова забава - іграшки-антистрес Pop It і Simple-Dimple.

Давайте ж розберемося, що таке Попит, чим він відрізняється від Симпли-Дімпл і як грати з цими іграшками?

Що таке Поп-Іт?

Pop It в перекладі з англійської означає «лопни це». Іграшка являє собою гумову пластину (килимок) з осередками, які продавлюються в одну і в іншу сторони. Така собі вдосконалена версія пухирчатою плівки. Попіт має яскраві кольори і безліч форм: від традиційної круглої до силуетів персонажів.

Поп-ит можна віднести до так званих «пальчикових» іграшками (fidget toy) - гаджети для різних маніпуляцій пальцями (сенсорні кубики, магнітні кільця і ​​інші ручні антистреси). Доведено, що сенсорні іграшки допомагають дитині заспокоїтися і зосередитися. Буде корисна тим, хто в стресовій ситуації гризе нігті, кусає губу або здійснює інші дії, що повторюються.

Відмінності Сімпл-Дімпл

Simple-Dimple - це кишенькова версія Попит з 2-5 сот. Ця іграшки відрізняється не тільки розміром. Вона має різну форму, різний розмір пухирців і може мати кріплення до рюкзака або на ключі. Цей силіконовий антистрес зручно носити з собою і непомітно крутити в руці.

Як в них грати?

Як таких сюжетів для гри в Сімпл-Дімпл немає. Він використовується як дорожній антистрес. Дитина просто продавлює соти, перевертає і продавлює знову. Крім зняття стресу, така іграшка розвиває моторику та допомогає сконцентруватися.

Для Поп-Іт придумали кілька ігор. Найпростіша - продавлювання пухирців на швидкість однієї або двома руками. Існує також челлендж в Тікток. Його суть в тому, щоб вгадати, під яким з пухирців захована кульку. Один з гравців називає число, а другий по черзі продавлює фрагменти, рахуючи вголос. Гравець перемагає, якщо кулька виявиться в пухирці з номером, який він назвав.

Всі найсвіжіші новинки іграшок, в тому числі Поп Іт і Сімпл-Дімпл, можна вибрати на маркетплейсе IpopoKiDS. Асортимент наших партнерів оновлюється щодня, тому у нас завжди актуальні ціни та наявність товарів.