Новорічний дудл
УкрРус
Новорічний дудл
iPopoKids - 319 309 дитячих товарів з 91 магазина

Набори дитячого харчування «Малятко» тепер на IpopoKiDS

2021-03-22

Український бренд дитячого харчування «Малятко» випустив набори дитячого харчування з продуктами на кожен вік. Відмінний варіант для батьків познайомитися з новинками бренду.

У коробку «Малятко» входить кілька видів каш, баночки з пюре, печиво і вода. На даний момент у продажу є три види наборів:

Набір №1

Старт прикорму: дві упаковки безмолочних каш по 200 г, 2 баночки яблучного пюре (180 г), 2 курячі та 2 індичі м'ясні консерви по 100 г, пляшка води 330 мл. Даний набір ідеально підходить для знайомства малюка з дорослою їжею приблизно з 6 місяців. Вага боксу 780 м

Набір №2

Смачна прогулянка: 8 пакетів соку різних видів (200мл), 8 баночок фруктового пюре по 90 мл, 9 пачок дитячого печива (100 г) і пляшка води 330 мл. Судячи з назви і вмісту, даний набір стане відмінною паличкою-виручалочкою для мами в поїздці або на прогулянці. Вага набору 3,480 кг.

Набір №3

Асорті: 8 пакетів різного соку по 20 мл, 8 баночок фруктового пюре різних смаків (90 г), 9 пачок печива по 100 г і пляшка води (0,33 л). Загальна вага боксу 3,220 кг. Набір ідеально підходить, щоб спробувати і вибрати для дитини 9 місяців ті продукти, які їй найбільше подобаються.

Крім корисного дитячого харчування, на кожній коробці надруковано розвивальні інтерактиви для малюка і корисна інформація для мами.

Виробники впевнені, що формат готових наборів матиме в Україні велику популярність. Такий бокс дуже зручний тим, що зібрані в ньому продукти рекомендовані педіатрами для певного віку, мамі не доведеться самій шукати різноманітні пюре по магазинах. Крім того, це дуже зручний, цікавий і практичний подарунок.

Набори дитячого харчування «Малятко» можна без проблем знайти на маркетплейсте IpopoKiDS і замовити їх з доставкою по всій Україні: