Новорічний дудл
УкрРус
Новорічний дудл
iPopoKids - 319 309 дитячих товарів з 91 магазина

Розумні іграшки від українського виробника тепер IpopoKiDS

2021-04-29

IpopoKiDS завжди з великою увагою ставиться до українських виробників дитячих товарів. З радістю знайомимо вас із нашими партнерами. Сьогодні ми розкажемо про компанію, яка має девіз «Розумні ігри – розумна дитина» - виробник унікальних іграшок для розвитку дітей BitKit.

BitKit розробляє та виготовляє розумні конструктори, розвивальні іграшки та STEM-набори. В асортименті компанії є іграшки для 3-річних діточок, пізнайок 7-8 років та навіть для допитливих дорослих. Якщо ваша дитина цікавиться фізикою, полюбляє майструвати і відкривати для себе щось нове, ці забавки їй сподобаються.

Які іграшки пропонує BitKit?

Роботи конструктори

Спочатку робота потрібно зібрати. Для цього в наборі є все необхідне: деталі, інструкція, інструменти. Потім, в залежності від теми набора, цей виріб буде взаємодіяти з дитиною. «Крабік» пограє в доганялки, розпізнаючи рух дитини за допомогою інфракрасних датчиків, «Акробат» ходить, танцює і робить сальто, «Песик» реагує на дотик, плескання в долоні і слідує за кісточкою.

Електронні конструктори

Знамениті конструктори «Омка» допоможуть розібратися, як працюють електричні прилади. З їхньою допомогою можна самостійно увімкнути лампочку, змайструвати телеграфну лінію, світлофор і багато іншого.

Гідравлічні конструктори

Створення роботів-маніпуляторів – окремий вид конструювання. Дитина зможе самостійно зібрати щось на зразок будівельної техніка та перевірити її в дії піднімаючи та переміщуючи неважкі предмети.

Набори на енергії солоної води

Солікари – машинки, які рухаються за допомогою декількох крапель солоного розчину. Утім, спочатку цей автомобіль потрібно зібрати згідно інструкції.

Набори на сонячних батарейках

Про сонячну енергію зараз говорять часто, тож набори зможуть наочно продемонструвати її дію. З комплекту «Буронозавр» можна зібрати три предмети: динозавра, бурову машину та комаху. З конструктора «Аеропорт» - аж 5 об’єктів: вітряк, літак, човен, автомобіль та цуценя. Усі вони рухаються за допомогою сонячних променів.

Набори на енергії вітру

Вітрохід – це робот, зібравши якого дитина побачить як можна щось привести в рух без елементів живлення, використовуючи тільки потік повітря з вентилятора або фена.

А ще машинки, які їздять по намальованим лініям, набір для створення театру тіней, метеостанція та динамо-ліхтар – варіантів безліч:

Переглянути більше товарів 

Ціни на конструктори різні: від 95 грн до 2500. У середньому набір коштує близько 300-500 грн, до того ж бувають знижки.

Іграшки BitKit зацікавлюють дитину, вчать, розширюють світогляд та розвивають. Якщо ваш малюк захопиться такими забавками, це хобі цілком може стати його справою життя. Тож, обов’язково познайомте свого школяра з конструкторами BitKit, які ви з легкістю знайдете на IpopoKiDS.