Новорічний дудл
УкрРус
Новорічний дудл
iPopoKids - 319 309 дитячих товарів з 91 магазина

100 ідей що подарувати дівчинці на 2 роки ー IpopoKIDS

13.10.2020 5.0 / 5

День народження дівчинки це її найголовніше свято. Важливо щоб воно пройшло весело і запам'яталось. Для цього подаруйте їй найкращі іграшки в IpopoKIDS спрямовані на розваги або на інтелектуальний та фізичний розвиток.

Батькам важливо знати, як оригінально подарувати подарунок дитині на день народження. Щоб не загубитися в такому різноманітті і не впасти в паніку подивіться таблиці з фото подарунків на день народження. Іграшки для іменинниці можна розділити на категорії:

  1. Для фізичного розвитку.
  2. Для розвитку інтелектуальних здібностей.
  3. Для навичок дрібної моторики рук.
  4. Для творчих здібностей.
  5. Для наслідування дорослим / батькам.

Для фізичного розвитку дівчинки 2 років

Батьки можуть запитати себе, що можна подарувати дівчинці на 2 рочки для фізичного розвитку. Це питання має місце, так як в ранньому віці діти вже можуть самостійно ходити і навіть підніматися і спускатися по сходах, тримаючись за руку або поручень. Чим більше буде задіяно м'язів при грі, тим краще. Чудово якщо подарунок дівчинці на 2 роки можна використовувати на свіжому повітрі.

Що подарувати дитині на 2 рочки для проведення часу на вулиці? Наприклад, простий самокат, який розвиває координацію рухів. Легкий триколісний велосипед з регулюванням керма і сидіння. Біговел, на якому треба відштовхуватися ногами від землі - можна використовувати і вдома. А також гойдалки, стрибуни, толокар, м'ячі, обручі і скакалки. Загалом, все те що змусить активно рухатися.

Переглянути більше товарів

Подарунок для розумового розвитку на 2 роки

Якщо ви не знаєте що можна подарувати дитині на 2 рочки, то зробіть упор на іграшки для розумового розвитку. У цьому віці формується сенсорна моторика, яка переходить в більш складні психічні функції. Міцну базу можуть закласти прості логічні задачі, конструктори, пірамідки за кольорами і формою, сортери. Хороший подарунок на 2 роки дівчинці не займе у грі більш ніж 30 хвилин. Адже діти в ранньому віці швидко втомлюються і легко відволікаються.

Подарунок доньці у вигляді інтерактивної іграшки, може замінити справжнього вихованця, але куди з більшими функціоналом можливостей. Іграшка може читати казки, співати пісні, записувати голос за принципом диктофона, навчати алфавітом і цифрами. Крім цього, за ними потрібно доглядати, годувати і гуляти - справжня інтелектуальна робота.

Переглянути більше товарів

Що подарувати на 2 рочки дівчинці з конструкторів

Що подарувати маленькій дівчинці з конструкторів вибрати нескладно. Можна купити звичайні великі геометричні фігури. Щоб малятко будувало вежі і будівлі, або зображення діснеївського героя чи локацію з мультфільму. Головне, щоб деталі були великими і відшліфованими.

Збірка фігур задіє нервову систему і зорову кору, яка відповідає за створення образів. Дрібна моторика розвиває посидючість і просторове мислення. Тому нижче ми склали таблицю, що подарувати дитині на 2 рочки дівчинці з конструкторів.

Переглянути більше товарів

Що можна подарувати дитині на день народження для творчості

Що подарувати дівчинці на 2 рочки, щоб вже точно не прогадати? Звичайно ж, творчі набори. Це може бути матеріал для ліплення, мольберт з фарбами, музичний інструмент, кінетичний пісок або новенькі фломастери. Дитині сподобається, тому що її гру неможливо обмежити.

Якщо кубики можна збирати в певній комбінації, а фігурки сортера проходять через певний отвір, то будь-який творчий подарунок не має кордонів. Ліпити і малювати можна будь-які фігури, співати так як хочеться і насолоджуватися безтурботним дитинством. Таким чином, ви зробите пам'ятні подарунки на день народження, адже малюнки можна зберегти, а гру на інструментах записати на відео для сімейного архіву.

Переглянути більше товарів

Подарунки для ігор у 2 роки

Улюблена форма гри дітей до 10-12 років це наслідування. Діти хочуть бути як усі: займатися тим, чим займаються інші. Тому подарунок дівчинці на 2 роки повинен бути спрямований на наслідування. Для цього гарні сюжетно-рольові набори різних професій і побутових ситуацій. Сюди ж відносяться ляльки, коляски і одяг. Ляльки в принципі універсальні і це однаково хороший подарунок племінниці, дочки і просто дитині друзів.

Переглянути більше товарів

М'які іграшки для іменинниці в 2 роки

Якщо малятко має м'які іграшки ляльки, то має сенс дарувати саме їх. Не варто чіплятися за оригінальний подарунок дитині на 2 роки. Кращий вибір презенту, це те у що малятко дійсно любить грати. М'які іграшки є всіляких кольорів і розмірів, з додатковими звуковими і світловими функціями. Що подарувати доньці на 2 рочки з плюшевих звірят можна вибрати з таблиці нижче.

Переглянути більше товарів

Що можна подарувати дитині на день народження

Що подарувати племінниці на 2 роки або доньці не таке складне завдання, як це могло здатися спочатку. Так кожна дитина індивідуальна, але в такому віці в психіці протікають одні й ті ж процеси. Тому багатство вибору розподілено за певними категоріями дитячих ігор. Вибрати підходяще можна з представлених таблиць, а ось як оформити подарунок на день народження для дівчинки виходите з того, що ви збираєтеся купити.