Новорічний дудл
УкрРус
Новорічний дудл
iPopoKids - 319 309 дитячих товарів з 91 магазина

Топ-товарів для першого прикорму малюків

03.12.2019 5.0 / 5


Із введенням прикорму істотно розширюється набір посуду та аксесуарів, необхідних для малюка від 6 місяців до 2 років. Їхній вибір величезний. Щоб не помилитися, потрібно точно знати, що саме стане в нагоді, і яким вимогам повинен відповідати посуд для малечі.

Найбільший в Україні маркетплейс дитячих товарів Ipopo Kids пропонує сертифікований, якісний посуд для малюків від 6 місяців до 2 років. На нашій платформі представлені тисячі пропозицій від провідних світових брендів і кращих інтернет-магазинів.

Сайт надасть усі можливості для широкого ознайомлення з товаром. Дасть повну інформацію про знижки, акції, доставку та оплату. Наші фахівці дадуть відповідь на питання за темою і допоможуть розібратися, як і що вибрати для годування малюків.

Пляшечки, соски й аксесуари до них

Якщо малюк знаходиться на штучному вигодовуванні, обійтися без пляшечок не вдасться. При їхньому виборі слід керуватися двома вимогами: безпечно і зручно. Тому поліпропіленові вироби кращі за скляні. Вони легші, не б'ються.

Для карапуза, старшого за 6 місяців, підійде пляшечка обсягом 250-260 мл. Вибираючи форму, замисліться про те, наскільки зручно малюкові буде тримати аксесуар у руках, а мамі - його мити. Dr. Brown's, Phillips AVENT, Nuby - кожен з цих та інших виробників гідний вашого вибору.

До пляшечки слід підібрати соску. Вони бувають різного розміру і форми. Овальна підійде для пляшечок з вузьким горлом. Класична кругла максимально наближає процес годування до природнього. Ортодонтична сприяє вірному розвитку нижньої щелепи.

Для малюків, старших за 6 місяців, підійде соска Fast Flow - зі швидким потоком. Вона призначена для більш густої їжі. Зверніть увагу на модель Canpol Babies Каша 6м +.

Нову пляшку обов'язково потрібно простерилізувати. Це можна зробити в спеціальному стерилізаторі. Якщо його немає, прокип'ятіть виріб 5-7 хвилин.

Для щоденного миття знадобиться йоржик. Виробники canpol babies, Baby Team пропонують набори йоржиків для пляшечок і сосок. Стане в нагоді й сушарка для пляшечок. Такі пропонує ТМ Nuvita.

Чашки, поїльники, кухлі

На зміну пляшечці приходить поїльник. Це дуже зручна річ при привчанні до «справжнього» посуду. Спочатку малюк від 6 місяців до 2 років буде використовувати поїльник із силіконовим носиком - Philips Avent Серії Natural. Поступово його змінить аксесуар з трубочкою, наприклад, BABY TEAM.

Потім варто придбати зручну і легку чашку з ручками. Наприклад, антиковзаючу від Canpol babies або непроливайку Munchkin Miracle.

Посуд для прикорму

Педіатри рекомендують давати прикорм малюкам від 6 місяців до 2 років із тарілок. У першу чергу, знадобиться невелика глибока тарілочка. Наприклад, Smile, Canpol babies. З неї дитині легше вчитися їсти самостійно. Для шматочків фруктів і овочів потрібна маленька пласка тарілочка - sigikid arrows. Їх можна купити окремо або в комплекті. Тоді посуд буде витриманий в одному стилі. Такі набори пропонують ТМ еко, Skip Hop.

Часто до комплекту входить слинявчик. В іншому випадку, його можна придбати додатково. ТМ tiny footprint пропонує аксесуар на липучці. Skip Hop віддає перевагу прогумованим варіантам. Головне, що одяг крихітки залишиться чистим, і мамі не доведеться переодягати малюка відразу після обіду.

Дуже популярні у батьків малюків від 6 місяців до 2 років тарілки з окремими секціями. У тарілку Stay Warm від ТМ Chicco можна покласти різні страви. І карапуз візьме те, що йому забажалося.

Моделі на присмоктувачах або з прогумованим дном дуже стійкі. Вони не впадуть, навіть якщо малюк хитне стільчик для годування. Є тарілки з подвійним дном або таким, що підігрівається. У них страви не охолонуть, навіть якщо процес годування затягнеться надовго.

Столові прилади

Малюкові від 6 місяців до 2 років знадобляться свої столові прилади. Виделку карапуз почне використовувати не раніше року. А ось ложка знадобиться набагато швидше. Фахівці радять придбати кілька ложок. Для перших страв - глибоку nuvita, для каші - більш пласку, наприклад, Scooper, Munchkin.

У перших столових приладів повинна бути анатомічна будова, як, наприклад, у Badabulle. Такі ложки і виделки малюкові легше утримати в пальчиках і донести до рота. Допомагає процесу і прогумована ручка аксесуару.

Корисні аксесуари

Ніблер - це сучасна «жуванка», яку використовували наші прабабусі. Зручний аксесуар нагадує пустушку. Він виготовляється з харчового пластику, мішечок для їжі роблять з високоміцної тканини або силікону. У мішечок кладуть шматочки фруктів, овочів, печиво або іншу їжу. Малюк вивчає нові смаки, але не може вдавитися.

Яскравий ніблер, наприклад, Pulp від Boon, може стати улюбленою іграшкою, замінити прорізувач для зубів. Він знадобиться на прогулянці та під час відлучення від грудей.

Якщо планується тривала прогулянка, на допомогу мамі прийдуть ланчбокс, термос і термосумка. Для малюків до року будуть актуальні контейнери від Tommee Tippee. Старшим діточкам припадуть до вподоби бутербродниці від Skip Hop у вигляді тваринок.

У справі придбання посуду для малюків від 6 місяців до 2 років дрібниць не буває. Айпопокідс бажає вам приємного апетиту і вдалих покупок!