Новорічний дудл
УкрРус
Новорічний дудл
iPopoKids - 319 309 дитячих товарів з 91 магазина

Який він, безпечний дитячий посуд

03.12.2019 5.0 / 5

Хлопчик 3-5 років вже не потребує окремому столику для годування. Снідати, обідати і вечеряти він буде зі всією родиною. Мабуть, єдиною відмінністю його трапези стане посуд. Зручний, безпечний, екологічно чистий. Загалом, ваше завдання - підібрати його так, щоб вміст тарілок-чашок здавався смачнішим, і апетит приходив під час їжі.

Інтернет-гіпермаркет дитячих товарів Ipopo Kids пропонує тисячі найменувань різних виробів для годування хлопчиків 3-5 років. Для зручності відвідувачів нашого сайту усі товари на ньому розділені за тематикою. Кожен виріб забезпечено докладним описом і фото. Як показала практика, допомогають у виборі відгуки покупців і фільтри, розташовані на сторінці ліворуч. Звертайте увагу на акції та знижки. Вони - фішка і гарна традиція Ipopo Kids.

Загальні вимоги

У цілому для годування хлопчика 3-5 років знадобиться:

- тарілки: глибока, для других страв, блюдце;

- столові приналежності: чайна і звичайна ложки, виделка, ніж;

- чашки: звичайна з ручкою, склянка;

- для прогулянок: термос, пляшка для води, ланчбокс.

Одного набору посуду може виявитися недостатньо. Мінімальна кількість - два. Як правило, з 3 до 5 років ви зміните кілька наборів.

Будь-який дитячий посуд повинен бути безпечним. На нашому сайті весь посуд і аксесуари мають упаковку, на якій зазначений виробник і його контакти. Ця інформація доступна і на сторінці виробу. Товари забезпечені спеціальним маркуванням. На ньому позначено матеріал, з якого виготовлений посуд, умови догляду та для яких страв він призначений.

Дитячий посуд повинен бути зручним. Легкий, невеликий - такий хлопчикові 3-5 років буде нескладно утримати. Ложки і виделки повинні мати анатомічну форму. Так їх зручніше обхопити пальцями.

Важливим критерієм вибору є міцність посуду. Адже діти часто стукають ложкою по тарілці. А то й зовсім можуть змахнути посуд зі столу.

Ще один момент - практичність у догляді. Посуд має витримувати багаторазову мийку, в тому числі - в посудомийній машині. Також він повинен бути пристосований для нагрівання в мікрохвильовій печі.

Не менш важливий і дизайн виробу. Наприклад, тарілки для хлопчиків 3-5 років часто розділені на кілька секцій. У них можна класти кілька продуктів, не змішуючи. Такі пропонує ТМ Skip Hop «Метелик», Tommee Tippee. Крім того, дитячий посуд повинен бути яскравим. Наприклад, як кухоль luminarc disney vaiana або тарілка sigikid racing rabbit. Такий посуд сподобається дитині й викличе цікавість до їжі.

Вибір за матеріалом

Пластик

Для хлопчиків 3-5 років пластиковий посуд є найбільш практичним варіантом. Він не б'ється, легко миється, привабливий за дизайном. Пластикові тарілки, чашки, пляшки, приналежності дуже міцні та зручні в побуті.

Однак варто нагадати, що їжа в такому посуді швидко холоне. А за якістю пластика потрібно стежити дуже ретельно. Фахівці не рекомендують використовувати пластиковий посуд більше 3 років.

Якщо ви зупинилися на такому варіанті, зверніть увагу на набір тарілочок nuvita. У них зручна форма, кумедний малюнок, підставка, що не дає ковзати. Гарним вибором стане дитячий кухоль babybjorn, склянка sigikid arrows.

Часто виробники пропонують пластиковий посуд для хлопчиків 3-5 років комплектами. Наприклад, до набору від Philips Avent входять велика тарілка, дрібна тарілка з розподільником для страв, блюдце, столові приналежності. Набір sophie la girafe включає глибоку і дрібну тарілки, чашку, столові приналежності.

Фаянс і фарфор

Такий посуд радує високою якістю і екологічною чистотою. Він естетично привабливий і теоретично може служити вічно. Але навряд чи це станеться. Посуд досить тендітний. Навіть якщо дитина його не розіб'є, від удару на тарілках, мисках, чашках можуть з'явитися відколи. Крім того, такий посуд важкуватий для дошкільника.

Проте, подібні тарілки найчастіше використовуються в садочках і школах.

Якщо ви зацікавилися матеріалом, зверніть увагу на набір Limited Edition Elephants. У нього входять чашка і дві тарілки.

Ударостійке скло

Такий посуд для дітей має масу переваг. Він екологічно чистий, досить міцний, привабливий на вигляд. Навіть якщо хлопчик 3-5 років розіб'є тарілку або чашку, виріб розлетиться на негострі сколки. Однак варто пам'ятати, що скляний посуд може тріснути через перепад температур.

На подібномй посуді спеціалізується ТМ luminarc. Дітям напевно сподобається миска disney frozen winter magic, тарілка disney party mickey, чашка disney cars 3, склянка disney planes.

Цікаві моделі нековзких кухлів з анатомічної ручкою пропонує canpol babies. Набором тарілок на приліпках радує Munchkin.

Бамбук

Дитячий посуд з бамбука набуває все більшої популярності. Він не містить шкідливих речовин, розкладається в ґрунті. Його дизайн подобається хлопчикам 3-5 років. Такий посуд не ковзає і не б'ється. Він не втрачає колір і малюнок з плином часу і легко миється. Однак органічний посуд не призначений для мікрохвильовок і вимогливий до якості миючих засобів.

Зверніть увагу на тарілку для перших страв «Слон на повітряній кулі», тарілку з розподільником «Бегемот» від eco, зручні широкі чашки «Краб», «Динозаври» або кумедний набір «Жираф» від tiny footprint.

Посуд на винос

Посуд, яким ви будете користуватися поза домівкою, теж пропонує багатство вибору матеріалів. Також він радує якістю і практичністю. Наприклад, пляшка для води, яку ви візьмете на прогулянку з хлопчиком 3-5 років, може бути пластиковою. Такі пропонує trunki blue або disney. Останній варіант має м'яку форму, він ідеально розміщується в дитячому рюкзаку. Такі пляшки легкі, їх можна заморожувати і гріти.

Також наш сайт пропонує пластикові ланчбокси. sigikid kily keeper, herevin disney mc queen, trunki забезпечать дитині повноцінний обід під час відвідування спортивної секції, відпочинку на пляжі або прогулянок на велосипеді парком.

Скляні пляшки, наприклад, «Кактус 3Д», herevin disney mickey mouse -

екологічно чисті, прозорі, легко миються. Але це досить крихкий матеріал.

Сталеві пляшки, наприклад, від Tefal дуже довговічні та міцні. Однак вони досить важкі. Крім того - це явно не бюджетний варіант.

Алюмінієві пляшки, такі, як sigikid frido firefighter, теж легкі та зручні. Однак при падінні або ударі вони можуть прогнутися.

Різноманітність товарів на нашому сайті допоможе визначитися з вибором кожному з батьків хлопчика 3-5 років. Не сумнівайтеся, у нас є те, що потрібно саме вам і вашому малюкові. Заходьте! Вдалого вибору і приємних покупок.