Новорічний дудл
УкрРус
Новорічний дудл
iPopoKids - 319 309 дитячих товарів з 91 магазина

Подарунки на день святого Миколая: що подарувати на 19 грудня

02.12.2020 5.0 / 5

Солодощі на день святого Миколая ховають під подушкою для дитини. Ця традиція зберігається вже не одну сотню років. Тому діти з нетерпінням чекають ранок 19 грудня і на напередодні лягають спати раніше. Але ось як привітати чоловіка, дружину, хлопця, дівчину, брата, сестру, матір, батька стає складним завданням. Якщо і дарувати солодощі, то вже цілий набір. Малюк сам з'їдає свої солодощі, а ось смачний подарунок для дорослого ділиться на всіх членів сім'ї.

Пропонуємо не обмежувати себе у виборі презенту і вивчити статтю, щоб зрозуміти, що буде найкращим подарунком для близької людини. Щоб точно не помилитися, в кінці статті наведено список універсальних речей, які припадуть всім до душі.

Що подарувати дружині на день святого Миколая

Якщо ви вибираєте презент дружині або дівчині, то не сильно переживайте за тематику врученого предмета. На 19 грудня можна подарувати те, що зазвичай вручають на інші свята. Букет теж буде доречний, як і милі м'які іграшки. Не дивлячись на те, що цукерково букетний період напевно закінчився.

Якщо подібне здається занадто простим, придбайте прикраси, парфуми або косметику. Для прекрасних жінок декоративна косметика і парфумерія не буває зайвою. Ще можна купити хороший гаманець. Як показує статистика, гаманець - це один з предметів, покупку яких ми відкладаємо на потім.

Такими атрибутами можна привітати не тільки дружину, але і зробити відмінний подарунок дівчині на святого Миколая. Якщо сумніваєтеся щодо букета квітів, замовте букет з фруктів або солодощів. Але за умови, що друга половинка не тримає різдвяний піст.

Резюмуємо:

Що подарувати чоловікові на день святого Миколая

Подарунок коханому на день святого Миколая можна зробити своїми руками.

А саме спекти пиріг або торт на честь такої події. Якщо цього виявиться замало, то вручіть модні аксесуари для зими. Наприклад, теплу шапку, шарф, рукавички. Ще до тортика можна подарувати новенький кухоль з кумедними написами або побажаннями.

З дорогих презентів віддайте переваги гаджетам або шкіряному стильному блокноту. Спирайтеся на те, чого у чоловіка ще немає, але йому це необхідно для роботи або особистих цілей.

Подарунок хлопцеві на день святого Миколая:

Що подарувати чоловікові на день святого Миколая: брату чи татові

19 грудня прийнято проводити разом зі своїми рідними людьми. Всім потрібно вручити подарунки і дати зрозуміти їх значимість. Для батька можна вибрати щось з одягу, щось затишне і домашнє. Наприклад, капці, набір теплих шкарпеток або банний халат. Боїтеся помилитися з розміром? Тоді на допомогу прийде книга або дорогий якісний алкоголь.

Для молодшого брата або племінника від 3 до 15 років відмінним подарунком стануть настільні ігри. Вони діляться за віковими категоріями, жанрами і кількості гравців - такий презент підходить всім дітям. Не забудьте про солодощі під подушкою для дитини.

Для батька:

  • теплі шкарпетки;
  • іменний халат;
  • книгу;
  • хороший алкоголь.

Для брата:

Що подарувати мамі на день святого Миколая

Для мами, тітки або бабусі придбайте те, що допоможе в побутових справах. Кухонне начиння, посуд, набори для чаювання, барвисті тарілки, міксер, блендер, соковижималку або мультиварку. Актуальними декоративні вироби в якості прикраси для дому. На 19 грудня можна вручити постільна білизна або набори для догляду за тілом.

Що подарувати мамі:

  • Постільна білизна;
  • предмети декору;
  • посуд;
  • кухонне приладдя;
  • набори для догляду за тілом.

Подарунки до дня святого Миколая

Часто Чудотворця порівнюють із Санта-Клаусом і Дідом Морозом. Але він має мало спільного з вигаданими персонажами. Хіба що тільки зберігається загальна традиція дарувати подарунки. 19 грудня необхідно проводити в колі найближчих людей. Чудовий спосіб їх порадувати це оточити їх увагою і турботою.

Щоб на вибір презенту не йшло багато часу, придивіться до універсальних речей. Не забувайте спиратися на смаки рідних, їх рід діяльності і хобі. Книга кращий подарунок як для 10-річної дитини, так і для 60-річного чоловіка. Відрізнятися буде тільки зміст.

Аналогічно з квитками в театр, кіно, цирк або на футбол. Можна придбати набори гірлянд, ялинкових іграшок та декорацій до Нового року або замовити сімейну фотосесію на довгу пам'ять.

Універсальні подарунки:

  • книги;
  • іграшки для ялинки;
  • солодощі;
  • квитки на різні заходи;
  • сімейна фотосесія.