Новорічний дудл
УкрРус
Новорічний дудл
iPopoKids - 319 309 дитячих товарів з 91 магазина

Кращі радіокеровані машини 2024 року: Топ-20 рейтингу від ipopoKIDS

23.09.2020 5.0 / 5

Круті машинки на пульті управління в IpopoKIDS - це можливість пограти вдома і на відкритому повітрі. Будь хлопчина буде в захваті від драйву, який він отримає, керуючи транспортом на відстані. Для зручності вибору відповідної моделі - маркетплейс зібрав рейтинг кращих виробників і склав таблиці товарів.

Іграшкові машинки на радіоуправлінні

Моделі машин на радіоуправлінні діляться за віковими категоріями на 3 роки; 3-6 років; 6-8 років; і старше 8 років. Між собою вони відрізняються за розміром, типом двигуна, шасі та інших деталей конструкції. Якщо дитина просунутий гравець - має досвід в управлінні, купите додатково автомобільний трек.

Машина на радіокеруванні для дітей може трансформуватися в робота або мотоцикл. На ній круто виконувати трюки і влаштовувати гонки з друзями. Хороша іграшка буде плавно вписуватися в найкрутіші повороти за рахунок встановленої підвіски.

Повнофункціональний рух дозволяє рухатися вперед, назад, вправо і вліво. Легким натиском можна різко рушити з місця або загальмувати. Все це зі звуковим та світловим супроводом, що дозволяє маляті відчути себе володарем дороги. Дистанційні іграшки працюють від акумулятора, який можна зарядити від USB, а пульт - від батарейок.

Переглянути більше товарів

Великі машини на пульті управління для дітей

Великогабаритні машинки слід купувати дітям молодше 6 років. З міцним корпусом і захистом від вологи і бруду. При виборі транспорту для школяра упор треба робити на функціональність. Справа в тому, що учні молодшої школи будуть всіляко хвалитися перед однолітками своєю тачкою, а маленьким це ні до чого. Набагато важливіше щоб у великій машинці були світлові і звукові ефекти.

А ще краще якщо автомобіль буде з мультиплікаційного фільму, який дивиться малюк. Тоді ймовірність того що дитина буде регулярно в неї грати збільшується в десятки.

Переглянути більше товарів

Машина на радіокеруванні для вулиці

Висота один з головних критеріїв вибору автомобіля для вулиці. Дитині, має бути видно де знаходиться машина, навіть на відстані 20-30 метрів. Тим більше якщо вона випадково потрапить у високу траву. Позашляховики на пульті управління не повинні боятися трави, піску, каменів і бруду.

Авто з мінімальним дорожнім просвітом застрягне на асфальті, а з широкими і великими колесами йому не страшні перешкоди. За рахунок подпружиненной підвіски і високого зчеплення з дорогою. Якщо все колеса ведучі (повний привід), то нерівності на ландшафті це дрібниці.

Правило для машинки на пульті управління. Джипи, позашляховики і спорткари повинні бути з регульованим освітленням. Не виключена ймовірність, що малюк захоче пограти ввечері. Освітлення дозволить провести час з комфортом без ризику посадити зір і наткнуться на перехожого.

Кращі недорогі машинки на радіоуправлінні

Бюджетний варіант - це класична машинка з пластмасових деталей з пультом управління. Дорожчі варіанти припускають, що той, хто контролює рух - професіонал. Вартість автомобіля залежить від його прохідності по бездоріжжю, технічним характеристикам і міцності матеріалу.

Середні показники потужності
Потужність передавача і приймача дозволяє віддалитися транспорту по прямій на відстань від 10-30 метрів;
Швидкість їзди від 5-15 км в залежності від моделі;
Акумулятори для іграшок на радіокеруванні працюють від 20-30 хвилин.

Рейтинг виробників

Бренд Історія / Виробництво / Особливості
1. TRAXXAS Компанія випускає з 1986 повнопривідні позашляховики для всіх типів доріг. Іграшкам не страшні сходинки і високі бордюри: за рахунок підвіски, високого просвіту і амортизаторам. Бруд, калюжі, сніг і проливний дощ не проблема. Деталі виконані з металу замість звичного пластику. Такий транспорт жене швидше звичайного автомобіля. Призначений тільки для професіоналів, так як може бути травмонебезпечним.
2. Associated Electrics Бренду 56 років. На початку свого шляху компанія випускала автозапчастини, шасі та аксесуари для радіокерованих авто. Зараз в багажі команди Associated Electrics 27 перемог на чемпіонаті IFMAR. Машинки бренду випускаються в масштабі від 1:18 до 1: 8.
3. MZ Точні копії знаменитих спорткарів. Деталізований салон: відкидний верх і відкриваються двері автомобіля. Розвиває швидкість від 15 км на годину. Як матеріал використовується пластик і метал. Це робить іграшки стійкими до незначних механічних пошкоджень.
4. Kyosho Японський виробник іграшок. Виготовляє колекційні та радіокеровані моделі авто. Найвідоміші лінійки - це Inferno, Mini-Z, dNaNo.
5. HPI Racing Народився бренд 34 роки тому в Південній Каліфорнії. Через мізерну кількості інвестицій спочатку компанія випускала аксесуари для радіокерованих автомобілів: вуглепластикові деталі, колеса і мотори.
6. LRP Electronics Головна фішка - це 25-річна гарантія на зарядні пристрої та електронні регулятори швидкості. Продукція бренду 18 раз завойовувала нагороди на чемпіонатах IFMAR.
7. MAISTO TECH Виробник популярних моделей машин в масштабі від 1:12 до 1:64. Продукція виготовляється в Китаї і Таїланді. Штаб-квартира знаходиться в Каліфорнії.
8. Heng Long Асортимент компанії не обмежується радіокерованими машинками. Ще виробляються деталізовані човни, вертольоти, танки, запчастини та комплектуючі до них. Деталізація військової техніки взята зі зразків Німеччини, Росії, США та Китаю.
9. Nikko Іграшки на радіокеруванні бренд випускає вже 62 роки. З ними можна грати на воді, землі і в повітрі.
10 New Bright Компанія заснована в 1955 році в Китаї. Спеціалізується на випуску моделей зі світовим ім'ям: GM, FORD, DAIMLER / CHRYSLER, VOLKSWAGEN, PORSCHE. До Нового року бренд випускає набори різдвяних залізниць. А також ігор на воді: катери / гідроцикли. Є дистанційно керована будівельна техніка: самоскиди, екскаватори, бульдозери.
11. Wangfeng Бренд виробляє тюнінгові автомобілі для любителів ретро в масштабі 1:16. Вся техніка зі звуковими і світловими ефектами.
12. FG Modellsport Фірма вже більше 20 років виготовляє продукцію для моделістів і професійних гонщиків. Компанія заснована на батьківщині інноваційних рішень і передових технологій - в Швабії (країна Німеччина). Бренд створює віртуальні прототипи, і тестує деталі під сильними навантаженнями.
13. General Silicone З 1970 року General Silicone виробляла силіконові матеріали. Пізніше у засновників компанії з'явилася ідея поєднати вже наявне справу з технологією радіокерованих моделей. Так 25 років тому з'явилося GS Racing Division. Зараз бренд працює над зменшенням ваги виробів для їх маневреності.
14. Ninco Європейський бренд існує вже 27 років. Основне виробництво компанії - це транспорт і треки в масштабі 1/43 і 1/3. Моделі добре деталізовані. За підсумком виходять копії гоночних болідів з серії: DTM, WRC, F1 Formula, GT3, GT2 і так далі. Деякі моделі імітують реалістичну поведінку автомобіля на треку. В основному транспорт комплектується заднім приводом. Треки розрізняються за габаритами і протяжністю.
15. Maisto Американський бренд випускає автомобілі-трансформери, які стріляли дротиками. Техніка прекрасно долає перешкоди. Продукція підходить для найвимогливіших дітей, яким мало просто управляти транспортом.
16. Tamiya 1946 року компанія позиціонувала себе як лісопильний завод. Але зараз Tamiya повністю присвятила себе керованою по радіо техніці. Починаючи від моделей для дріфту закінчуючи «еталонними авто».
17. JP383 Китайська компанія, що випускає функціональні радіокеровані моделі.
18. HB Бренд випускає машинки перевертні і баггі з яскравим дизайном. Для використання вдома і на вулиці.
19. DICKIE Бренд, який народився в Німеччині - місті Фюрт. Dickie експортує іграшки більш ніж в 64 країнах. Іграшки DICKIE - це асортимент моделей спецтехніки: поліцейські машини, будівельні крани, трактори, літаки, пожежний транспорт. Малюк може створити десятки сюжетних ліній з використанням цієї техніки. Кнопки управління роблять функціональним навісне обладнання. Реалізм вносять світлові, звукові і технологічні ефекти: сирени, водяна помпа.
20. Silverlit Виробник інтерактивних іграшок: машинки, вертольоти, дрони, роботи, бластери, гоночні треки.

Які дитячі машинки на радіоуправлінні краще купити на Новий рік 2025?

Подарунок на Новий рік треба купувати так, щоб його можна було використовувати тут і зараз. Тому звертайте увагу не на достовірність техніки, а на те, як автомобіль себе почувають на засніженій поверхні. Зчеплення шин і дороги впливає на те, як швидко машина загальмує. Це потрібно в разі, щоб авто не заносило і воно часом не врізалося в перехожого на шляху. У ipopokids можна знайти не тільки джипи на пульті управління для зими, але і пожежну, поліцейську і вантажну техніку.