Новорічний дудл
УкрРус
Новорічний дудл
iPopoKids - 319 309 дитячих товарів з 91 магазина

Діджитал-дитинство: які гаджети купити дитині дошкільного віку

03.12.2019 5.0 / 5

Мабуть, зараз будь-яка звична з дитинства річ існує в «розумному» варіанті. «Розумні» годинники, холодильники, окуляри, навіть матраци для плавання! Усі ці новинки хлопчики 3-5 років опановують із вражаючою швидкістю. І навіть знаходять нові, приховані від дорослих функції. Батькам залишається лише розібратися, як вибрати правильний девайс для дошкільнят. Що дійсно принесе користь. А без чого можна поки обійтися.

Інтернет-гіпермаркет дитячих товарів Ipopo Kids надасть вам величезне поле для вибору. Запропонує тисячі корисних і якісних варіантів. Ваше завдання - зупинитися на найкращому.

Зробити це допоможуть опис і фото товару, інформація про знижки та відгуки покупців. Стануть у нагоді й фільтри, розташовані на сторінці.

Планшет

Для хлопчика 3-5 років корисним придбанням стане планшет. По-перше, синочок перестане постійно брати батьківський смартфон і ноутбук. По-друге, цей девайс можна використовувати не тільки вдома, а й у поїздках.

Щоб розібратися, який планшет вибрати для дошкільника, потрібно з'ясувати кілька основних позицій. Дайте відповідь на питання: навіщо ця річ потрібна вашій дитині. Швидше за все, мова піде про ігри та переглядах улюблених мультфільмів.

Це означає, що планшетний комп'ютер повинен мати гарну апаратну начинку, щоб ігри не гальмували. Ми пропонуємо придивитися до моделей panasonic toughpad fz-m1 7/intel corem5/4/128/3g/tpm/bt/wifi/w10pro, samsung galaxy tab s2(2016)t819 samoled9.7. Ви можете вибрати свій варіант.

Маленькі 7-дюймові екрани планшетів часто мають низький дозвіл і не дуже гарний кут огляду. Це може негативно відобразитися на зорові хлопчика 3-5 років. Щоб такого не сталося, краще підібрати для дошкільника екран з більшою діагоналлю. Наприклад, samsung galaxy tab s3 t825 samoled 9.7.

Досвідчені батьки пропонують використовувати девайс для розвитку здібностей дитини. Якщо ви помітили, що на планшеті хлопчик 3-5 років вибирає ігри з малюванням, подаруйте йому мольберт і гарні фарби. Якщо любить стратегії - зіграйте всією родиною в «Монополію». А якщо захоплюється динозаврами - задумайтеся про різнокольорову енциклопедію.

Не забувайте, що хлопчикові 3-5 років можна дозволяти грати на планшеті не більше 2 годин. При цьому ігрові сесії повинні тривати максимум по 30 хвилин і між ними слідувати до 2 годин перерви.

Розумний годинник

Це дуже корисний девайс. Причому не стільки для дитини, скільки для його батьків. Купувати для хлопчика 3-5 років смартфон ще не має сенсу. Дошкільник може його загубити, розбити або просто не встежити за зарядкою.

Смарт-годинник дозволять батькам віддалено стежити за малюком. Особливо він знадобиться, якщо дитина відвідує дитячий садок, гуртки, секції або залишається з нянею.

У різних моделях є різні функції. Але найчастіше це дзвінки, пошук дитини за координатами, тривожна кнопка і фітнес-трекер. Причому, щоб додзвонитися до батьків, дошкільник повинен натиснути всього одну кнопку.

Зверніть увагу на моделі td-10 (q150) blue, q360 black s-02 blue. Це легкі кольорові варіанти, які сподобаються дитині. Смарт-годинник Q200, крім всіх перерахованих вище функцій, оздоблений Wi-fi, можливістю приймати дзвінки, робити фото та знімати відео. DF25 не боїться води.

Що ще

Серед інших розумних корисних гаджетів для хлопчика 3-5 років можна відзначити «розумну» зубну щітку. Вона перетворить нудне заняття на захоплюючу гру. Така щітка підключається до смартфона і дає дитині завдання. Наприклад, знищити всіх монстрів у роті.

Принесе користь і розумний маячок. Це ідеальна річ для батьків хлопчика 3-5 років. Її прикріплюють на ту річ, яка часто губиться. Наприклад, одяг, улюблену м'яку іграшку і т. д. При зникненні досить натиснути кнопку на смартфоні, і він знайде втрачений скарб.

Не можна обійти увагою і розумні іграшки. Їх ви теж знайдете на нашому сайті. Розумного вам оточення і Ipopo Kids в допомогу.