Новорічний дудл
УкрРус
Новорічний дудл
iPopoKids - 319 309 дитячих товарів з 91 магазина

15 ідей: що подарувати дитині на день святого Миколая

02.12.2020 5.0 / 5

День святого Миколая діти чекають не менше ніж Новий рік. Вважається, що тим дітям, які добре себе вели, Миколай покладе під подушку солодкий подарунок. А ось щодо неслухняних малюкам Миколай не таки прихильний і залишає різки. Впевнені, що дитина заслужила в цьому році все тільки найкраще. Тому ipopoKIDS підкаже ідеї того, що подарувати на Миколая.

Необов'язково дотримуватися традиційний спосіб і намагатися вмістити презент під спальне місце, адже він може бути більше ніж сама подушка. Подарунки на день святого Миколая можна вручити особисто в руки або залишити в кімнаті, в розпакованому вигляді. Начебто так і було. А вночі просто заховати в кімнаті малюка солодощі. Надихайтеся і зробіть кінець року незабутнім для вашого малюка.

Ідеї подарунків на день святого Миколая

Що подарувати на день святого Миколая залежить від віку крихітки, її захоплень і особливостей характеру. Нижче зібрані загальні ідеї, які сподобаються дітям. Переважно вибирати те, що відповідає зимової тематиці. За старих часів діти рано вранці знаходили під подушкою яблука, горіхи, пряники-миколайчики.

Малюки щиро вірили, що святий Миколай стежить за ними цілий рік. Враховує всі їхні вчинки, щоб нагородити вночі 19 грудня. Що дарують на день святого Миколая зараз складно розписати в кілька пропозицій. Вибір різноманітний, починаючи від тих же солодощів до гаджетів і модних аксесуарів.

Коли дарують подарунки на святого Миколая, бажають міцного здоров'я та вирішення життєвих обставин. Малюкові ж досить побажати успіхів у навчанні.

Книги. Що подарувати дитині на Миколая з книг? Читання - це не тільки шкільний обов'язок, а й захоплююча подорож із цікавими героями. Виберіть тематичні книги, пов'язані із зимою, Новим роком або чарами. Доповнити художню літературу можуть загально довідники та енциклопедії. Або подаруйте невелику книгу, яка розповість про історію свята, про самого святого Миколая і його діяння.

Якщо у школяра немає інтересу до подібного, то не виключайте варіант з коміксами. Там багато ілюстрацій і мало тексту, що дітям набагато цікавіше вивчати. Краще віддати перевагу коміксами на основі тих мультфільмів, які дивиться малюк. Щоб виключити ймовірність, що подарунок буде забутий, десь у шухляді столу.

Одяг. Практичний і необхідний подарунок. Ніколи не пізно утеплити, тим більше що попереду ще два холодних місяця. Порадуйте малюка теплими обновками. Можна зібратися і якщо є певні навички й час зв'язати шарф, шапку, рукавиці. А навіть якщо і ні, то купити відповідне не проблема.

До Нового року залишилося менше двох тижнів, у чому непосида буде зустрічати свято? Якщо питання залишається відкритим, то подбайте про карнавальний костюм або м'який светр. Подарунки на святого Миколая дітям у вигляді одягу, а особливо дівчаткам, будуть доречні.

Все для спокійного сну. Порадуйте малюка каганцем, який проектує світлові і звукові ефекти. Вони створені не тільки в декоративних цілях, але і підтримують здоровий і міцний сон. Ультрафіолетові промені на основі кварцу, вбивають мікроби, що витають в кімнаті.

Оновліть малюкові піжаму і капці. Коли він засне, заберіть з кімнати старі речі і замініть їх на нові. Купіть кігурумі. Кігурумі 一 це цілісний костюм у вигляді тварини, героя мультфільму або персонажа ігор. Діти небайдужі до таких речей.

Пазли. Якщо малюк зовсім маленький то замість пазлів краще виберіть мозаїку з невеликою кількістю деталей. З картону або пластику. А ось завдяки 3D пазлам можна збирати об'ємні тривимірні зображення. Така гра розвиває моторику, логіку, уяву, пам'ять і мислення.

Старшим дітям беріть великі картини з дрібними шматочками пазлів. Однаково захопить і непосиду, і спокійного малюка. Батькам може здатися, що не варто обтяжувати дочку або сина таким енерговитратним заняттям. Але для дітей це цікаво так, як це підноситься в ігровій формі. Приєднайся до збору пазлів і розкажіть малюкові про новорічні традиції.

Ванне приладдя. Хто не любить полежати в теплій ванні в оточенні піни? Ось і діти не є винятком. На 19 грудня можна придбати дитині набори з бомб для ванни, піни, різних шампунів і гелів. Якщо малюк молодше 5 років, то куди ж без дитячих іграшок для ванни.

Вибирайте те, що підходить під вікову категорію. Безпечні для здоров'я іграшки з пластика і гуми. Всі вони різні, але цілі у них однакові - розважати та навчати. Можна подарувати книжку для читання в воді - поєднати приємне з корисним. Оновіть до Нового року дитячий халат і рушник.

Годинники з датчиком GPS. Такий аксесуар поміститься під подушку і викличе захват у малюка. Це не просто ремінець з циферблатом, а розумний девайс. З його допомогою можна здійснювати дзвінки, обмінюватися голосовими повідомленнями, фіксувати кількість пройдених кроків. Батьки можуть підключити годинник до свого смартфону і відстежувати місце розташування малюка через систему GPS.

Дизайн електронного пристрою є в різних кольорах. Якщо у вас ще немає подібного гаджета, то задумайтеся про його придбання. У годинику широкий обсяг функціональності, що більше сподобається батькам. А діти за допомогою годинника задовольняють потребу в наслідуванні дорослим.

Шкільне приладдя і канцелярія. Зараз у учня або учениці новорічні канікули. Ще трохи і знову почнеться школа. Щоб малюк загорівся ентузіазмом до навчання, подаруйте йому те, що пов'язано безпосередньо зі школою. Це можуть бути невеликі набори фломастерів, альбоми для малювання, новенький пенал, зошити, яскравий ланч бокс або навіть рюкзак.

Діти люблять хвалитися перед однолітками обновками. Тому це відмінний варіант подарунка і хороший спосіб емоційно підготувати дитину до школи. Але краще доповнити презент тим у що малюк може пограти прямо тут і зараз. Використовуйте шкільне приладдя в якості доповнення до основного подарунка.

Настільні ігри є різного формату, а саме розважального, азартного, фізичного, соціального та інтелектуального. Грати можна як і одному, так і великою компанією. Головний критерій підходить вікова категорія. Такий подарунок навряд чи поміститься під подушку, та й до чого ці формальності.

Розвивайте разом з дітьми спритність, випробуйте удачу і навчитеся новому. Купуйте подарунки на Миколая дітям у вигляді настільних ігор допитливим і активним. Щоб дізнатися, чи підійде настільна гра дитині, вивчіть правила гри і її принципи. Так ви зрозумієте що підійде, а що буде нецікаво малюкові.

Набори для творчості. Спирайтеся на захоплення малюка. Хтось більше любить малювати, хтось ліпити, а хтось вирізати аплікації. Все це допомагає в розвитку колірного і зорового сприйняття, дрібної моторики і фантазії. Дівчаткам більше сподобається рукоділля, створення прикрас, вишивка, виготовлення альбомів та листівок.

Хлопчики воліють скульптування, моделювання та ліплення. Направлене на орієнтацію в просторі, тактильне сприйняття предметів. Для вікової групи від 5 до 7 років купіть набори для декорування, малювання, ліплення та виготовлення нескладних фресок. Старшим школярам вже підходять найрізноманітніші творчі набори. З комплектом інструментів і з середнім рівнем складності виконання.

Що подарувати дітям на святого Миколая

Головне, щоб дитина була щаслива, а те, яким буде подарунок, -  справа другорядної важливості. Розкажіть малюкові про день святого Миколая, чому цей день такий важливий, і чому важливо вести себе добре. Радуйте дитину і радійте самі наближенню Нового року.

Що подарувати:

  • Теплий одяг;
  • все для ванни;
  • книги;
  • шкільне приладдя і канцелярія;
  • годинник;
  • нічник;
  • халат / піжама / капці / кігурумі;
  • конструктори;
  • пазли, мозаїки;
  • настільні ігри;
  • набори для творчості.