Новорічний дудл
УкрРус
Новорічний дудл
iPopoKids - 319 309 дитячих товарів з 91 магазина

Вибираємо зволожувач повітря: на що звернути увагу

28.11.2019 4.5 / 5

 

Усі батьки знають, що вологість у дитячій кімнаті повинна бути не нижчою за 50%. Особливо важливим це правило стає взимку, коли вмикається система опалення, і навіть для дорослих повітря стає сухим. Влітку повітря сушить кондиціонер. Розкриті вікна не допоможуть - у спеку вологи на вулиці катастрофічно не вистачає.

Як створити «погоду в домі»

Для підтримки «погоди в домі» існує два способи. «Народним» користувалися наші мами й бабусі. Вони розвішували на дверях і стільцях мокрі рушники. А влітку ставили перед вентилятором ночви з водою. Це не давало потрібного ефекту, але було краще, ніж нічого.

Сучасний спосіб набагато простіший. Він заснований на технологіях 21 століття і полягає в покупці зволожувача повітря.

Найбільший в Україні маркетплейс дитячих товарів Ipopo Kids пропонує зволожувачі повітря від провідних світових брендів і популярних інтернет-магазинів. Полегшити пошук серед півмільйона товарів на сайті допоможе поділ за категоріями, зручна система фільтрів. Кожен виріб має докладний опис і фото, що також спрощує вибір. Інформація про оплату та доставку робить покупку швидкою і надійною.

Поради наших фахівців і відгуки покупців дають можливість розібратися, який зволожувач підійде саме вашому малюкові.

Холодна пара

Зволожувач з холодним випаровуванням працює таким чином. Спеціальний вентилятор, вбудований у девайс, проганяє повітря через сітку. На ній залишаються всі частинки пилу і деякі види бактерій. У дитячу кімнату надходить зволожене повітря. При цьому випаровування і зволоження відбувається максимально природно.

Це дуже демократичний за ціною пристрій. Прилад дає можливість регулювати режим роботи у ступінь зволоження. При його виборі слід враховувати, що такий зволожувач за рахунок холодної пари трохи знижує температуру в приміщенні. У деяких моделях можуть використовуватися змінні фільтри. Знайти їм заміну можна на Айпопокідс.

Якщо ви - шанувальник холодного випаровування, зверніть увагу на модель Philips HU4801 / 01, Nuvita (NV1822). Популярністю у матусь і малюків користуються зволожувачі американської ТМ Сrane із серії «Кумедні звірятка». Такий прилад стане не тільки корисним придбанням, але й улюбленою іграшкою.

Гаряча пара

Принцип роботи такого пристрою схожий на чайник. Вода, нагріваючись, утворює пару. Через вентилятор вона надходить у повітря і зволожує приміщення. Зволожувач з гарячою парою діє дуже швидко. Він буквально стерилізує повітря в кімнаті. Це дуже важливо в період сезонних вірусів або цвітіння алергенів.

Однак малюк може обпектися, підставивши долоньку під гарячий струмінь пари. Тому краще прибрати прилад у недосяжне для дитини місце.

Такий пристрій підходить для діток, що часто хворіють. Зволожувач з гарячою парою можна використовувати в якості інгалятора. Тим більше, що багато моделей дозволяють застосовувати ароматичні олії.

Ультразвук

Ультразвукові зволожувачі повітря на сьогодні відносяться до найпопулярніших. Принцип їхньої роботи заснований на ультразвукових коливаннях. Вони «розбивають» краплі води до стану туману або хмарки. Отримана суміш подається до кімнати за допомогою вентилятора.

Слід враховувати, що ультразвукові моделі пред'являють більш високі вимоги до якості води. Інакше на меблях у результаті розпилення може з часом утворитися білий наліт.

Ультразвукові зволожувачі оздоблені вбудованим гігрометром, таймером, дисплеєм і дистанційним керуванням. Такі моделі споживають небагато енергії та працюють практично безшумно. Це дуже важливо для спокійного сну майбутньої матусі й малюка.

Відзначимо, що педіатри рекомендують використовувати ультразвукові моделі для дітей, старших 3 років. Якщо ваш малюк вже досяг цього віку, зверніть увагу на BABYMOOV HUMIDIFICATEUR HYGRO, Gorenje (H50DW), PHILIPS SAFE & CLEAN NANOCLOUD HU4803 / 01.

Іонізація

Зволожувач з іонізатором може бути з холодною, гарячою парою або ультразвуковим. Головне, що він має додаткову функцію насичення повітря озоном. За його допомогою повітря в дитячій кімнаті буде, «як після дощу». Це дуже корисно для майбутніх матусь і малюків.

Такі функції пропонують моделі Nuvita NV1822, MINILAND BABY HUMITOUCH PURE, ELECTROLUX EHU-3710D та інші.

Очищення

Зволожувач-очищувач ще називають «мийкою повітря». Цей девайс впорається з найсильнішим забрудненням. Працює він таким чином. Вентилятор втягує повітря і пропускає через спеціальні диски. Вони розташовуються в барабані, нижня частина якого занурена в ємність з водою. Повітря проходить між вологими дисками. На них затримуються пил і мікроби. Виходить воно зволоженим, свіжим і чистим.

Це дуже високоефективний багатофункціональний прилад. Однак він досить великий і вимагає частої заміни води. Очищувач актуальний для жителів промислових районів, квартир, вікна яких виходять на автотрасу.

Якщо це - ваш варіант, пропонуємо моделі Nuvita (NV1850), PHILIPS AC1214/10, PHILIPS SERIES 2000I AC2729/50.

Клімат-контроль

Кліматичний комплекс близький до ідеалу. Цей пристрій об'єднує функції вентилятора, охолоджувача, обігрівача, зволожувача, очищувача й іонізатора. Для очищення повітря він використовує найрізноманітніші технології. Тому може позбавити дитячу кімнату від пилу, практично всіх алергенів, запахів, хімічних речовин, газів, смогу.

Так, девайс від Philips має безліч режимів роботи, він практично безшумний і дуже простий в обслуговуванні.

Айпопокідс бажає, щоб погода у вашому домі завжди була комфортною. І запрошує за покупками:

Переглянути більше товарів

 

Подивитися більше