Новорічний дудл
УкрРус
Новорічний дудл
iPopoKids - 319 309 дитячих товарів з 91 магазина

Як прикрасити перше свято дівчинки?

10.01.2020 5.0 / 5

Будь-яке свято для дівчинки 1 року повинно перетворюватися на чарівну казку. Інтернет-магазин дитячих товарів Ipopo Kids допоможе створити святкову атмосферу не тільки на душі, але й у кімнаті. Гірлянди, повітряні кульки, кумедні ковпачки... З усіх цих дрібниць і складається поняття «любов до дитини».

Усі товари на сайті магазина розбиті нза категоріями. Пошук можна вести за кількома параметрами. Наприклад, за ціною або фірмою-виробником. Для зручності відвідувачів кожен товар має детальний опис і фото. Це максимально наближає вибір до умов звичайного магазину.

Гірлянди - відчуття свята

День народження, Новий рік, хрестини, перший зубок, перше слово ... У дівчинки від 0 до 2 років є безліч приводів для свята. І до кожного з них потрібно особливим чином прикрасити приміщення, саму винуватицю урочистостей і оточуючих. Малеча ще не зможе оцінити вишукану прикрасу. Тому варто зупинитися на дизайні з мінімальною кількістю яскравих, дратівливих фарб. Фахівці стверджують, що вони можуть негативно вплинути на емоційний стан крихітки.

Вашим вибором може бути гірлянда-вимпел «Солодке свято», виконана в пастельних тонах. Її нейтральний текст підійде до будь-якого свята. Гірлянда-букви HB «Принцеса Софія» підійде до Дня народження дівчинки від 0 до 2 років. Спокійні тони й фігурки принцеси напевно привернуть увагу малечі. Спіраль із фольги 1st birthday стане прикрасою для першого дня народження вашої доньки.

Вертикальна гірлянда «Зірки» підійде як до видатного досягнення в житті малечі, так і до будь-якого сімейного свята. А «Холодне серце» буде доречна до різдвяних днів.

Давно минули ті часи, коли гірлянда сприймалася як щось, розтягнуте через усю кімнату. Вертикальні й квіткові, фанти й спіралі, традиційні й фігурні. На нашому сайті ви знайдете саме те, що потрібно вам.

Повітряні кульки для гарного настрою

Яке ж свято без повітряних кульок! З їхньою допомогою можна декорувати стіни і стелю в приміщенні. Це дуже бюджетний і радісний спосіб створити гарний настрій і атмосферу дива.

Кулі у вигляді цифри, які показують, скільки років або місяців виповнилося вашій красуні, можна прив'язати до іграшки, дитячого транспорту або іншого подарунку.

Кульки «Скибка кавуну», «Ківі» або «Полуничка» здатні прикрасити кути дитячої кімнати. Кульки «Морозиво», «Фіксикі», «Принцеси Дісней» будуть особливо актуальні, якщо свято має тематичну спрямованість. Звичайні кульки можна зібрати в арки або зробити з них фігурки тварин.

Переглянути більше товарів

Святковий стіл

Накритий стіл на дитячому святі повинен бути не тільки смачним, але й стильним. Домогтися цього допоможуть товари з розділу «Сервірування столу для дітей».

Скатертина з малюнками, наприклад, «Принцеса Софі», «Зоряна фея» або «Кулі з Днем народження» потребують відповідного тематичного посуду. Але якщо скатертина буде просто однотонною, до неї підійдуть серветки «Мінні Маус», Little Pony або «Даша-мандрівниця». Дівчинка від 0 до 2 років вже бачила і встигла полюбити ці мультфільми.

Окрасою столу стануть свічки. Вони можуть бути як традиційними, так і у вигляді кульок.

Якщо на дитячому святі ви переживаєте за збереження посуду, використовуйте одноразові тарілки й стаканчики. Напевно вони більше сподобаються малюкам. Тарілки «Фіксикі» або «Зимова казка», стакани «Смішарики», Hello Kitty - вибір дуже яскравий та різноманітний.

Карнавальні костюми

Карнавальний костюм знадобиться будь-якій дівчинці від 0 до 2 років. Перш, ніж вибрати його, дайте відповідь на питання: які мультфільми, книжки та іграшки подобаються вашій крихітці. Але що б ви не відповіли, наші карнавальні костюми й капелюшки задовільнять найвибагливіший смак.

Дівчинці до року можна запропонувати нейтральний варіант костюму. Наприклад, «Квіточка», «Бджілка» або «Сонечко». Якщо дитина не хоче носити незнайомий наряд, обмежтеся пов'язкою «Новорічна», капелюшком «Весела лисиця».

Дворічна дівчинка із задоволенням приміряє карнавальний костюм «Лялька» і уявить себе Барбі. Підійде для цього віку костюм «Білосніжка», «Сніжинка», «Курчатко» або «Цукерка».

Вибрати товар на нашому сайті й оформити замовлення нескладно. Зробіть собі радість передчуття свята. А ми доставимо вашу покупку до будь-якого куточку країни - від Києва до маленького райцентру.