Новорічний дудл
УкрРус
Новорічний дудл
iPopoKids - 319 309 дитячих товарів з 91 магазина

Топ-товарів для літнього відпочинку хлопчиків

03.12.2019 5.0 / 5

Ваш хлопчик підріс, став досить самостійним і не напружує вас дрібними побутовими проблемами? Чудово. Саме час вирушити з ним на водний відпочинок.

Незважаючи на «солідний» вік дитини, їй знадобиться спеціальне екіпірування. Таку пропонує найбільший в Україні маркетплейс дитячих товарів Ipopokids.

Водний транспорт

У 10-12 років хлопчикові навряд чи стане в нагоді надувне коло або нарукавники. Проте вірно підібраний водний транспорт доставить йому невимовне задоволення. Айпопокідс пропонує найрізноманітніші надувні конструкції для прогулянок поверхнею водойми. Більшість з них вимагає катера в якості тягача.

Наприклад, тримісна «плюшка» Charter 3P від компанії Jobe або Lunar 3p дозволять покататися з вітерцем всією родиною. Як варіант - ваш спадкоємець зможе запросити на атракціон однолітків і зав'язати нові знайомства. На таких конструкціях можна із зручністю сидіти або лежати, тримаючись за спеціальні поручні.

Одномісні вироби здатні розвинути велику швидкість і тому дарують куди більше адреналіну. Зверніть увагу на Sunray 1p, Hotseat 1p або Hydra 1P.

Екстремальне катання на водному транспорті вимагає рятувального жилета. Надути будь-яку конструкцію можна за допомогою насоса. Наприклад, Scoprega Bravo.

Надувні матраси

Провести час спокійніше допоможе надувний матрац. Часто вони асоціюються тільки з плаванням. Років 20 тому так і було. Але зараз надувні матраци стали багатофункціональним придбанням. Є моделі, які можна з успіхом використовувати в якості ліжка. На відпочинку вони будуть незамінні.

Виходячи з того, як він буде використовуватися, і варто робити остаточний вибір. Матрац для плавання повинен мати кілька секцій. Якщо одна стане непридатною, інші утримають виріб на плаву. Клапан повинен угвинчуватися. У такому випадку навіть допитливий хлопчик 10-12 років не зможе відкрити його під час плавання. Краще, якщо матрас не буде флокіруваний. Таке покриття не можна сушити на сонці. Ще один важливий момент - забарвлення. Яскравий матрац легше помітити на хвилях.

Дитину приваблюють незвичайні моделі. Зверніть увагу на Intex «Гамбургер» або «Черепаха». З ними ваш син не ризикує залишитися без компанії.

Якщо передбачається, що матрац буде використовуватися і для сну, зупиніться на високому варіанті з велюрової поверхнею. Це може бути BestWay 69003 або Intex 68950 з вертикальними перегородками. Вони зарекомендували себе як надійні недорогі моделі. Крім того, мають у наявності насос, сумку для перенесення і ремкомплект.

Водні іграшки

Жоден хлопчик 10-12 років не відмовиться влаштувати на пляжі водну баталію. Ваше завдання - забезпечити йому відповідне спорядження. Айпопокідс пропонує кілька сотень варіантів водних бластеров, пістолетів і насосів. З їхньою допомогою в битві із задоволенням візьме участь і тато.

Найпростішим і недорогим варіантом стане водний насос. Його конструкція дуже проста, її неможливо зламати. Однак це одноразова зброя. Вона вимагає частої перезарядки.

Водяний бластер Zuru X-Shot здатний вести «вогонь» по супротивнику протягом 15-20 хвилин. Водяний автомат з помпою дозволить вести прицільну стрільбу. Однак всередині його корпусу потрібно підтримувати відповідний тиск. Можна підібрати модель з ранцем, в якому будуть зберігатися запаси води, наприклад, same toy.

Для особливо масованих атак супротивника в асортименті айпопокідс є спеціальний автомат з двома балонами.

Крім того, відмінним варіантом пляжної іграшки стане м'яч.

Басейни

Відпочинок біля води зазвичай передбачає поїздку на море, озеро чи річку. Однак його можна влаштувати і в домашніх умовах. Для цього на Ipopokids є басейни.

Якщо дозволяють умови, краще зупинитися на каркасному басейні. Його встановлюють стаціонарно на всю теплу пору року. Каркас басейну являє собою конструкцію з металевих трубок і зовнішніх підпорок, покритих ПВХ. Його можна зібрати протягом 40 хвилин на будь-якій рівній поверхні. Такий басейн передбачає фільтрувальну установку. Вона дозволить довго не міняти воду.

Надувні басейни компактніші. Їх встановлюють за 15 хвилин. Це дає можливість брати конструкцію з собою на відпочинок або пікнік.

Кращі басейни роблять фірми Intex і BestWay.

Загальна інформація

Усі товари на Ipopokids мають докладний опис і фото. Завдяки зручній системі фільтрів вибір стає швидким і раціональним. Можна запустити систему пошуку за ціною, брендом, інтернет-магазином, кольором та іншими критеріями. Прийняти остаточне рішення допоможуть відгуки покупців, інформація про оплату та доставку.

Приємного вам відпочинку і покупок.