Новорічний дудл
УкрРус
Новорічний дудл
iPopoKids - 319 309 дитячих товарів з 91 магазина

Рецепт веселого відпочинку з донькою 3-5 років

03.12.2019 5.0 / 5

Вода притягує дітей, як магніт, і викликає тільки позитивні емоції. Дівчинка 3-5 років буде із задоволенням плескатися у водоймі будь-якого розміру. Ваше завдання - зробити водний відпочинок корисним, приємним і безпечним.

Це легко здійснити з інтернет-магазином дитячих товарів Ipopo Kids. Тут зібрані тисячі привабливих пропозицій для дівчаток і хлопчиків будь-якого віку. Зайшовши до розділу «Товари для водного відпочинку для дівчинки 3-5 років», ви знайдете рубрики «Кола, жилети», «Пляжні сумки», «Купальники», «Басейни». Перейшовши до розділу «Іграшки», виявите товари для ігор у прибережному піску. У розділі «Одяг, взуття» зможете придивитися панамки або гумові шльопанці. У розділі «Гігієна і догляд» вас чекає захисна косметика для дитини.

Щоб не помилитися у виборі, використовуйте спеціальний фільтри, розташовані з лівого боку сторінки. Задавайте параметри пошуку за ціною, брендом, розміром, країною-виробником, і ви швидко знайдете потрібний товар. Допоможе в цьому й докладний опис кожного виробу, і його фото.

Надувне коло

Найпершим у списку допоміжних плавальних засобів буде коло для шиї. Його можна запропонувати для 3-річної дівчинки. Для неї внутрішній діаметр кола повинен бути не меншим за 9,8 см, а зовнішній - 37 см. Зверніть увагу на коло KINDERENOK Baby «Зелене яблучко», «Тигреня» або «Краплинка». Усі вони забезпечені двома видами кріплень - липучкою та карабіном. Вірно підібране коло буде утримувати дитину над водою, не дозволить перевернутися або захлинутися.

При виборі класичного надувного кола слід орієнтуватися на його діаметр. Він повинен дорівнювати обхвату талії дівчинки 3-5 років, поділеному на три. Для дошкільниці підійде коло діаметром 50-61 см.

Зверніть увагу на моделі Big Mouth «Морська Зірка», Big Mouth «Пончик» у вигляді серця або Big Mouth «Русалка». Кумедний дизайн, зручний обхват, м'які шви прийдуться до смаку вашій дитині. Головне, пам'ятайте, що з такого кола легко вислизнути. Тому його варто купувати для дівчинки, яка вже вміє плавати, але ще невпевнено тримається на воді.

Вчимося плавати

Якщо ви вирішили навчити дівчинку 3-5 років плавати, ідеальним вибором стане помаранчевий SWIMTRAINER Сlassic. Цей запатентований продукт розроблено для діток від 2 до 6 років. У надутому вигляді діаметр кола становить 39 см. Воно забезпечує стійке лежаче положення на воді і повну фіксацію дитини. У такому колі малеча зможе відштовхуватися ніжками і розводити ручками, як справжній пловець.

Фахівці вважають надувний жилет найкращим вибором для дитини, яка вчиться плавати. Завдяки йому малеча тримається на воді на рівні грудей. Жилет не обмежує руху і забезпечує повну безпеку. Головне - вірно підібрати розмір. При його виборі важливо враховувати вагу дівчинки і пройму рукава.

Для трирічної дівчинки зазвичай беруть жилет Konfidence Original Jacket 1,5 - 3 роки. Він виглядає, як курточка червоного кольору з м'якою окантовкою рукава і широким замком. Для дівчинки 4-5 років підійде Konfidence Original Jacket Ladybird Polka. Для огрядної дівчинки є сенс придбати жилет Konfidence Original Jacket 6-7 років Scoot.

Басейни для ігор на воді

Надувний басейн - універсальна річ. Він буде в радість на дачній ділянці й біля водойми. Дівчинка 3-5 років із задоволенням проведе час у басейні, навіть якщо поруч розкинулося ціле море. Та й батькам набагато простіше стежити за малечею, якщо вона знаходиться в обмеженому бортиками просторі.

При виборі басейну слід враховувати кілька моментів. Його розмір повинен відповідати вікові дитини. Для 3-5-річної дошкільниці оптимальної буде глибина до 70 см. Це може бути надувний басейн BestWay 54119 незвичайної восьмикутної форми. У ньому поміститься вся родина. Intex 57143 також призначений для сімейного відпочинку. Внутрішню «водойму» може використовувати тільки малеча. А зовнішня вмістить друзів або батьків.

Дно в басейнах може бути двох типів - звичайною плівкою або надувним елементом. Перший варіант бюджетніший. Зате другий - більш комфортний. Басейн Intex 58480 з надувним дном напевно сподобається вашій принцесі. Крім того, він ідеально підходить для установки на нерівній поверхні.

Басейни 52189 «Сонечко» і «Жабеня» забезпечені тентами, які вбережуть дитину від надмірного перебування на сонці. Адже навіть з використанням захисних кремів захоплюватися сонячними ваннами не варто.

Цікаво й весело провести час у воді допоможуть надувні іграшки. Надувний пліт «Омар» із зручними ручками і системою безпеки не дасть дівчинці 3-5 років впасти у воду. Надувний матрац 48775 Hello Kitty не залишить байдужою жодну маленьку принцесу. На надувному дитячому плоту Intex 58562 «Крокодил» знайдеться місце і для дівчинки 3-5 років, і для мами.

Вибираємо купальник і аксесуари

Дитячий вік допускає перебування дівчинки у воді в одних трусиках. Але якщо ви - шанувальниця купальників, ми допоможемо правильно визначити його розмір для дівчинки 3-5 років.

Спільний купальник підібрати простіше. Для цього достатньо знати вік і ріст малечі. Для дівчинки ростом 80-90 см підійде купальник 2 розміру. Дівчатка ростом до 101 см стануть володарками купальника 4 розміру. Малечі 4-5 років 102-122 см ростом ідеально підійде 6 розмір.

Зверніть увагу на купальники «Адель», E Plus M Frozen Elza або «Холодне серце Disney Arditex. У кожному з них ваша принцеса буде неперевершена.

При виборі роздільного купальника потрібно знати об'єм стегон і грудей малечі. Для трирічної дівчинки, швидше за все, підійде 98 розмір. А красуні 4-5 років замикають молодшу групу в купальниках. Для них призначені вироби 104-110 розмірів.

Наприклад, купальник «Принцеси Disney» складається з топа і високих плавок-шорт. «Мінні Маус Disney» пропонує майку-топ з перехресними шлейками і плавки з рюшами.

На пляж дівчинка 3-5 років повинна захопити сонцезахисні окуляри. Це можуть бути KOOLSUN серії SPORT або Koolsun серії Wave. Окуляри виготовлені з удароміцного полікарбонату, який неможливо зламати. Вони збережуть очі красуні від ультрафіолету і стануть модним аксесуаром.

Покласти окуляри, а також книжку або іграшку можна в сумочку для пляжу. Гарним вибором стане сумка Барбі Disney або сумка-килимок Мінні Маус Disney. З нею дівчинка буде відчувати себе справжньою дорослою жінкою на прогулянці.

Наш сайт пропонує широкий вибір товарів для відпочинку на воді. Усі їх об'єднує якість і практичність. Заходьте до інтернет-магазину Ipopo Kids. Вибирайте товар. Ми із задоволенням доставимо його в будь-яку точку України.