Новорічний дудл
УкрРус
Новорічний дудл
iPopoKids - 319 309 дитячих товарів з 91 магазина

Топ-товарів для крутого відпочинку відпочинку з донькою 10-12 років

10.01.2020 5.0 / 5


Відпочинок біля моря або річки з дівчинкою 10-12 років приховує в собі чимало сюрпризів. І якщо ви не хочете, щоб донька просиділа всю відпустку, втупившись у гаджет, заздалегідь придбайте все необхідне для пляжу.

Інтернет-гіпермаркет дитячих товарів Ipopo Kids пропонує тисячі виробів для водного відпочинку. Для зручності відвідувачів нашого сайту все пропозиції розділені за тематичними категоріями. Кожен товар має докладний опис і фото. На сторінці ліворуч ви знайдете фільтри, які допоможуть зробити вибір. Завдяки їм, можна ввести параметри пошуку за ціною, брендом й іншими показниками.

Водний транспорт

Що може бути кращим для дівчинки 10-12 років, ніж відпочинок на пляжі? Тільки катання на водному транспорті! Зайшовши до однойменного розділу, ви знайдете тюбінги, скутери та інші привабливі пропозиції.

Навряд чи ваша майже доросла принцеса зрадіє надувному колу з каченям. А ось плюшка для води приведе її в захват.

Для дітей 10-12 років бажано підібрати виріб діаметром від 85 до 110 см. Зверніть увагу на щільність тканини. Якщо тюбінг використовується рідко, це не дуже важливий параметр. Для частих катань краще вибрати модель із щільністю 550-600 г/м². Це може бути демократичний тюбінг Д-145 або CRUSHER 1P.

Пласка плюшка Hydra 1P здатна розвивати запаморочливу швидкість. На AIRSTREAM 3P помістяться три людини. Roamer 2P розрахований на двох. Такі тюбінги підійдуть і для аквапарку, і для приєднання до катеру.

Якщо дівчинка 10-12 років віддає перевагу спокійному відпочинку, їй підійде надувний матрац. Його вибір залежить від мети, для якої він буде використовуватися.

Переглянути більше товарів

Якщо маленька мандрівниця буде на матраці тільки плавати, підійде звичайна модель. Наприклад, плотик Intex Hello Kitty 56513.

Ваша донька - любителька позасмагати? Зверніть увагу на моделі з підголівниками. Це може бути Intex 56897. А от якщо потрібна модель, на якій можна ще й спати в наметі, подивіться на надувне ліжко від BESTWAY. У цьому випадку краще зупинитися на виробі з синтетичних волокон на основі вінілу. BestWay 69003, Intex Велюр матрац 68759 - вибір залишається за вами.

Басейни

Для дівчинки 10-12 років, як і раніше, актуальне купання в басейні. Звичайно, це буде не дитяча модель з кумедними малюнками. Ipopo Kids із задоволенням запропонує вам підлітковий варіант.

Якщо ви - щасливий володар дачі, зупиніться на варіанті каркасного басейну. Його можна встановити стаціонарно на все літо.

Свою назву басейн отримав завдяки конструкції з металевих трубок і зовнішніх підпорок, покритих декількома шарами ПВХ. Так, каркасний Bestway басейн сталевий 56384 має нестандартну форму і не займе багато місця. INTEX 26766 забезпечений сходами, які допоможуть зайти в ємність.


Надувні басейни більш компактні. Їхня установка займе не більше 15 хвилин. Це дає можливість брати конструкцію з собою на відпочинок або пікнік. Така штучна водойма можна розміститися на будь-якій рівній поверхні.

Зверніть увагу на моделі Intex 54906 або BestWay басейн 54119 сімейний восьмикутний. У них вміститься не тільки дівчинка 10-12 років, а й вся родина.

Моделі надувних басейнів, представлені на нашому сайті, мають зливний клапан для швидкого видалення води. Міцний вініл стійкий до стирання, і пробити корпус басейну досить складно. Але якщо це станеться, ви завжди можете накласти латку. І виріб прослужить ще не один сезон.

Переглянути більше товарів

Пляжна сумка

У 10-12 років дівчинка захоплюється нарядами й аксесуарами до них. Подаруйте їй пляжну сумку. Це буде дуже розумна і корисна покупка.

Пляжна сумка Disney «Холодне серце» або Finding Dory досить містка, міцна й зручна. Нехай вас не бентежить мультяшний дизайн. Дайте можливість дівчинці насолодитися дитинством, що минає. Адже ваша донька ще зовсім недовго буде маленькою.

У таку сумку поміститься і захисна косметика, і пляшечка для води та ланч-бокс з перекусом. Сумка-килимок Disney Minnie Mouse з надувним підголівником не залишить місця для аксесуарів. Проте вона зручна і дозволить з комфортом відпочити на прибережному пісочку.

Збираючи дівчинку 10-12 років на пляж, не забудьте про сонячні окуляри (наприклад, Koolsun Wave) і рушник. Це може бути кругла модель «Листя пальми» або «Тропіки».

Збиратися на відпочинок так приємно! Заходьте на наш сайт. Вибирайте все, що наблизить вас до літа. Вдалих вам покупок.