Новорічний дудл
УкрРус
Новорічний дудл
iPopoKids - 319 309 дитячих товарів з 91 магазина

Секрет безпечного і веселого літнього відпочинку з малюком

10.01.2020 5.0 / 5

Відпочинок у водойми з малюком до 2 років може стати справжнім випробуванням. А може перетворитися на захоплюючу пригоду. Все залежить від того, наскільки правильно ви до нього підготуєтеся. Інтернет-магазин дитячих товарів Ipopo Kids пропонує все необхідне для того, щоб дитина не нудьгувала у води і знаходилася в цілковитій безпеці.

Усі товари, запропоновані на нашому сайті, мають європейський сертифікат якості. Кожна з позицій забезпечена докладним описом і фото. Це робить вибір максимально швидким, комфортним і зручним.


Кола для самих маленьких

Головне для батьків на відпочинку - надати безпеку малюку. Підпускати до води дитину без захисних засобів категорично не можна. Точно так же, як і залишати дитину одну.

Зовсім маленькій дитині знадобиться спеціальне коло для шиї. З таким вона зможе згодом здійснювати запливи й у ванній. Розмір кола потрібно підбирати під вік і габарити малюка. Тільки так воно зможе надійно утримати вашу принцесу на поверхні води.

Коло дуже тісно стикається з ніжною шкірою малечі. Тому воно повинно бути якісним, без гострих швів, з фіксатором для підборіддя.

Такі вироби й пропонує наш сайт. Зверніть увагу на коло KINDERENOK. Ви можете підібрати будь-яке забарвлення та малюнок. Тигреня, Барбі, яскраві квіти або веселка - вибір залишається за вами. Коло кріпиться за допомогою наліпки та карабіна. Це забезпечує зручність і надійність.

Переглянути більше товарів

Таке коло дозволить не тільки зробити приємність дитині. Завдяки можливості регулювати діаметр, його можна буде використовувати від самого народження до 2 років.

Ще одним варіантом для малюка, якій ще не виповнилося двох років, стануть водні ходунки. Це закрите надувне коло, всередині якого є отвори для ніжок дитини. В такому пристосуванні малеча навчиться не боятися води і буде відчувати себе впевнено.

Вашим вибором можуть стати надувні ходунки «Кавун», «Фламінго» зі зручною спинкою або «Єдиноріг». Роблячи замовлення, переконайтеся, що коло підходить дитині за розміром і вагою, щоб малюк не перекинувся у воду.

Плавальний жилет і нарукавники

Якщо ваша дитина вже не боїться води і тримається в ній досить впевнено, можна не обмежувати її свободу переміщення. У такому випадку зупиніть свій вибір на плавальному жилеті або нарукавниках.

Підбирати жилет, наприклад, Konfidence Original Jacket, потрібно суворо за розміром дитини. Ця модель не є надувною. І тому ризику, що жилет здметься або почне пропускати воду, просто не існує. М'яка окантовка рукава в ньому запобігає тертю. Липучка блокує замок, і він не зможе розстібнутися. Яскраве червоне забарвлення дозволить вам побачити своє сонечко навіть з неблизької відстані.

Надувні нарукавники послужать дитині такою ж опорою у воді, як і жилет. Але надягати їх слід не раніше дворічного віку. Вибирайте їх, виходячи з того, щоб нарукавники не зісковзували з ручки малечі й не натирали її. Моделі «Крабики» або «Фламінго» від nobrand відповідають усім цим рекомендаціям.


Надувний басейн

Надувний басейн - незамінна річ для відпочинку. Його можна поставити і на галявині біля будинку, і у водойми. Басейн викличе захват і у малечі до 2 років, і у дитини постарше.

Підбирати надувний басейн слід, виходячи з віку і росту малечі. Для дитини до року оптимальною глибиною буде 25 см. Моделі Intex 57115 «Восьминіг», «Кит», «Динозаврик» не тільки якісні й безпечні. Вони мають дах над головою, який вбереже дитину від палючих сонячних променів. М'яке надувне дно буде особливо зручно для дівчаток, які вже вміють сидіти, але ще не навчилися ходити.

Для дітей більш старшого віку краще вибирати басейн з пласким дном. Наприклад, Intex 5843 з м'якими бортиками або BestWay 51121.

Якщо ви зупинили свій вибір на великому басейні для всієї родини, наприклад, «Підводний світ» або «Океанський риф», подумайте про насос і шланг. Адже надувати його і накачувати воду підручними засобами буде проблематично.


Купальники

Деякі матусі дотримуються думки, що малюка до 2 років можна купати й голяка. Однак гігієни дитині слід дотримуватися із самого народження. Тому делікатні зони потрібно захищати від піску й бактерій. Та й пряме попадання сонячних променів на ніжне тіло малюка, навіть якщо ви скористалися захисної косметикою, ні до чого.

Сучасні купальники і плавки, які ви знайдете на нашому сайті, відрізняється відмінною якістю. Вони добре сидять, швидко сохнуть і не розтягуються при намоканні.

Для зовсім маленької дитини, яка ще не вміє проситися до туалету, буде досить трусиків. Багаторазові трусики для плавання Berni - двошарові. Їхній внутрішній шар надійно утримає виділення. А зовнішній - не промокає.

Коли туалетна проблема залишилася позаду, можна перейти на купальні плавки. Для дівчаток підійдуть яскраві плавки з рюшами або помпонами від MagBaby, для хлопчиків виберіть одяг з хлопчачими героями.

Купальники для дівчаток до 2 років, як і для дорослих, бувають двох видів:сумісні та роздільні. Для пляжу краще зупинитися на роздільній моделі. Купальник «Принцеси Disney» складається з топа і високих шортиків. У ньому малеча точно не обгорить на сонечку. У моделі з яскравим принтом «Мінні Маус» шортики замінені на плавки з рюшами.

Якщо ви - поклонниця сумісних купальників, моделі MagBaby з воланами і фруктами прикрасять вашу принцесу.

Переглянути більше товарів

Аксесуари

Пляжна сумка для малюка повинна бути яскравою. Туди можна покласти улюблену іграшку. А решту необхідних речей - крем від засмаги, рушник, сонцезахисні окуляри, запасну панамку, дитячу книжку - мама розмістить у своїй пляжній сумочці.

Інтернет-магазин Ipopo Kids із задоволенням зробить ваш відпочинок з дитиною у води максимально комфортним. Замовляйте товар і насолоджуйтеся.