Новорічний дудл
УкрРус
Новорічний дудл
iPopoKids - 319 309 дитячих товарів з 91 магазина

Як сробити справжнє хлопчаче свято?

27.04.2020 5.0 / 5

Кожне свято в житті вашої дитини можна зробити незабутнім. Досить прикласти трохи фантазії та зусиль. І тоді звичайна дитяча кімната перетвориться на лицарський замок, піратський корабель або легендарну платформу «9 і 3/4».

Створити атмосферу дива досить просто. Інтернет-гіпермаркет дитячих товарів Ipopo Kids пропонує цілий тематичний розділ святкових товарів для хлопчиків молодшого шкільного віку. Тут зібрані тисячі цікавих і корисних пропозицій. Зручна розбивка за категоріями допоможе визначитися з вибором. Фільтри дадуть можливість заощадити час. Інформація про доставку товару, знижки та акції дозволить розумно й економно підійти до організації дитячого свята.

Загальні рекомендації

Інтер'єр свята для хлопчика-школяра повинен бути яскравим і барвистим. У цьому віці для дитини важлива тематика урочистостей. Визначившись з нею, сміливо залучайте молодшого школяра до підготовки. Не бійтеся зіпсувати сюрприз. Прикрашення кімнати стане для нього початком Великої Пригоди.

Приміщення, де буде проходити свято, краще розділити на кілька зон. Обов'язково виділіть обідню, ігрову та фотозону. Оформлювати їх слід по-різному.

Ігрова зона

Найбюджетніший спосіб прикраси ігрову зону - повітряні кульки. Гелієві кульки, такі, як «Посмішки, 14», можна підвісити до стелі. Звичайні підійдуть для створення ігрових композицій. Наприклад, «Влучний стрілець» або «Знайди приз».

Великий фольгований шар «З Днем народження», «Горошок» або «Зірка» підійде для піньяти. У нього потрібно покласти маленькі іграшки і цукерки. А ваш хлопчик на очах здивованої публіки дістане призи.

Відмінною прикрасою для стін послужать гірлянди. З них можна створити абстрактні композиції або написи. Гірлянда з букв «Солодке свято», вимпели angry birds, різнокольорові ліхтарики, сніжинки на мотузочці, декорація «Скелети»... На нашому сайті ви знайдете прикраси для будь-яких урочистостей найрізноманітнішої тематики. Якщо свято запланований на вечір, відмінно виглядатиме електрична гірлянда. Наприклад, «200 мультиколор», led синя.

В ігровій зоні не повинно бути зайвих меблів. Якщо це відповідає тематиці, поставте дитячий намет або сухий басейн з кульками. Вони стануть у нагоді при проведенні конкурсів.


Фотозона

Якщо ви влаштували цікаве та захоплююче свято для хлопчика, пам'ять про нього повинна зберегтися в сімейному архіві. Але фотографії на тлі шпалер або столу з недоїдками нікого не здивують. Тому виділяємо місце для фотозони.

Найпростішим варіантом стане фоторамка. Її можна підвісити до стелі або попросити гостей потримати в руках. Рамка повинна бути оформлена в загальній стилістичній і колірній гамі свята.

Дуже цікаво виглядають гірлянди на нитках. Тему можна вибрати будь-яку. «Привиди» на Хелловін, «Сніговики» на Новий рік, «Кораблики» на День народження або «Осіннє листя» з нагоди першого навчального дня.

Карколомна фотозона виходить за допомогою кульок. Фольгована кулька з цифрою підкаже, скільки років виповнилося імениннику або вкаже, до якого за рахунком класу відправляється ваш синочок. «Міньйон Стюарт», «Фіксик Нулик», «Піратський корабель», куб «Лего Бетмен» впишуться в тематику свята. Дуже добре виглядають букети з кульок і зірок.

Обідня зона

Святковий стіл на дитячій вечірці повинен бути не тільки смачним, але й стильним. Тому елементи декору виявляться не зайвими і в цій зоні.

Якщо ви плануєте використовувати яскравий посуд, обмежтеся однотонними скатертиною і серветками. Блакитні, срібні, зелені - на нашому сайті представлені найрізноманітніше забарвлення. Цікаво виглядає біла скатертина з яскравою окантовкою - «Чарівний ліхтар» або hollywood.

До такої скатертини підійдуть набори одноразового, екологічно чистого посуду pirate party, happy birthday, «Зимова казка», warcraft та інші - відповідно до тематики.

Якщо ж головним елементом декору на столі буде саме скатертина з картинками або написами, виберіть однотонний посуд.

Не забудьте про трубочки для напоїв. «Вінні-Пух і його друзі», «Хот Вілс» - вони легко впишуться в тематику вечірки.

Окрасою столу стануть і свічки. З цифрами і фігурками тварин, вагончики і літачки, ялинки і сніговики - ця маленька деталь додасть обідній зоні особливого затишку.

Переглянути більше товарів

Вбрання для винуватця свята

Для хлопчика 6-9 років дитяче свято - це феєрверк перетворень. Тому домашня вечірка може стати прекрасним приводом для карнавалу. Інтернет-магазин Ipopo Kids представляє широкий вибір карнавальних костюмів для молодших школярів. У нас представлені наступні варіанти:

- тваринний світ. Тематика сучасних дитячих свят може зажадати перевтілення на Оленя, Мишку, Курча. Такі костюми пропонує ТМ purpurino.

- улюблені герої. Ваш хлопчик 6-9 років обожнює анімаційні стрічки? Захоплюється історіями Бетмена, Залізної людини, Супермена? Влаштуйте йому вечірку в стилі «мульті-пульті».

- історичні персонажі. Тематика свята може бути і дещо іншою. Мушкетер, Відважний лицар, Пірат, Принц - за допомогою нашого сайту ваш синочок приміряє й ці ролі.

Карнавальний костюм може потребувати додаткових аксесуарів. Шабля пірата, чалма чарівника знайдуться на нашому сайті в розділі «Святкові головні убори».

Якщо ви вирішили обмежитися окремими елементами карнавалу, зверніть увагу на маски - Індіанця, Гарбуза, Людини-Павука. Як варіант, можна спробувати перевтілитися за допомогою окулярів. Наприклад, «Моряк з вусами» або «Поліцейський».

Хочете, щоб ваш син назавжди запам'ятав дитяче свято? Кличте його до монітора. Нехай він теж візьме участь у підготовці вечірки. Приємних вам сімейних покупок.