Новорічний дудл
УкрРус
Новорічний дудл
iPopoKids - 319 309 дитячих товарів з 91 магазина

Специфіка вибору спортивного спорядження для хлопчиків 10-12 років

27.04.2020 5.0 / 5

Поки в наше життя щільно не увійшли девайси, хлопчики 10-12 років більшу частину часу проводили на вулиці. Тепер основне завдання батьків - відірвати дитину від гаджетів і відправити гуляти. Сидячий спосіб життя завдає зростаючому організму непоправної шкоди. Порушення в серцево-судинній системі, викривлення хребта, короткозорість... Уникнути цього допоможуть заняття спортом.

Головне - долучити до них хлопчика і вірно підібрати спортивний інвентар.

Загальна інформація

Інтернет-гіпермаркет дитячих товарів Ipopo Kids підготував цілий розділ - «Спортінвентар». Тут зібрані десятки тисяч пропозицій від найвідоміших виробників. Зручний поділ за категоріями допомагає легко і швидко вибрати необхідне. Фото і опис товару дають про нього повне уявлення. Система фільтрів економить час. А інформація про акції та знижки - гроші.

Відгуки покупців - таких же батьків хлопчиків 10-12 років - дозволяють краще зрозуміти, що ж саме сподобається вашому синові.

Переглянути більше товарів

Ігри з м'ячем

Психологи стверджують, що хлопчики 10-12 років віддають перевагу командним видам спорту. Якщо вашому синові подобається ганяти м'яч у дворі з друзями - чудово. Дитина буде, граючи, спалювати енергію, зміцнювати м'язи спини й ніг. Завдання батьків - забезпечити м'ячі, майданчик для ігор, повісити сітку для волейболу та баскетбольне кільце.

Для більшості хлопчаків футбол - улюблена спортивна гра. Якщо займатися ним з дитинства, навіть непрофесійно, зміцниться кісткова структура, розвинеться мускулатура.

Для дворового футболу підійде м'яч діаметром 22 см зі штучної шкіри з поліуретановим покриттям, наприклад, 772-441 або f 22067.

Переглянути більше товарів

Перелічені фізичні навантаження дає і волейбол. Наявність волейбольного м'яча, такого, як 772-433 (60) або VB0108, можливо, і не перетворить вашого 10-12-річного хлопчика на чемпіона. Але напевно виховає волю до перемоги. Гра зміцнить опорно-руховий апарат, поліпшить рухливість суглобів. А прості правила дозволять досягти успіхів у волейболі навіть непідготовленим гравцям.

Серед набору обов'язкових м'ячів повинен бути і баскетбольний. Баскетбольний гумовий м'яч 466-1075 не такий важкий, як дорослий, і дає можливість відточувати майстерність, весело проводячи час із друзями.

У процесі гри хлопчикові 10-12 років доведеться бігати, стрибати, піднімати руки в кидку. Таким чином у нього розвиваються всі групи м'язів.


Ігри з ракеткою

Такими ж привабливими у віці 10-12 для хлопчиків є парні ігри. Купіть синові набір для гри в бадмінтон. Виробники, представлені на нашому сайті, пропонують якісні комплекти, наприклад, з 34443. Вони дозволять тримати організм у тонусі й забезпечать гарний настрій. Якщо легкий воланчик загубиться - не біда. Його завжди можна придбати окремо.

Не тільки сина, а й тата зацікавить гра в пінг-понг. Недорогу сітку ms0214 можна легко розтягнути на будь-якому зручному столі. Ракетки З 34426 дозволять за невеликі кошти долучитися до світу великого спорту.

Настільний теніс корисний для очей. Він покращує концентрацію уваги, розвиває мислення і швидкість реакції.

Для бойового мистецтва

Багато хлопчиків у передпідлітковому віці прагнуть пізнати смак перемоги і боротьби. Ці відчуття подарують бойові види спорту.

Такий спорт вимагає відповідної екіпіровки. Наприклад, шкіряні рукавички від ТМ BERSERKSPORT підійдуть для змішаних єдиноборств.

berserk також актуальний для боксу. Допоможе в тренуваннях і манекен для боротьби siluet.

Переглянути більше товарів

Для домашніх тренувань

Зовсім необов'язково водити хлопчика 10-12 років у дорогі спортивні секції та тренажерні зали. У цьому віці для занять цілком вистачить обладнаного в дитячій кімнаті спортивного куточка.

Шведська стінка з турніком «Kinder 1-240» буде актуальна і зараз, і в підлітковому віці. Спортивний куточок SportBaby Teenager-3-220 дасть можливість вправлятися не тільки з перекладинами, але й канатом. Альтернативою їм може стати гладіаторська сітка з турніком «Baby 7- 240».

Усі спортивні комплекси створені таким чином, що легко доукомплектовуються відсутніми деталями. Канати, сітки, бруси, мати можна придбати як у комплекті, так і окремо.

Хлопчика 10-12 років можна і потрібно залучати до облаштування спортивного куточка. Це викличе підвищений інтерес до занять.

Заняття будь-яким видом спорту виховують характер, вчать ставити мету і йти до неї, долаючи перешкоди. Ipopo Kids бажає вам і вашому хлопчику корисних покупок і великих перемог.