Новорічний дудл
УкрРус
Новорічний дудл
iPopoKids - 319 309 дитячих товарів з 91 магазина

Дівчата і ЗОЖ: як підтримати дочку-підлітка у прагненні до спорту

28.11.2019 5.0 / 5

Здоровий спосіб життя - новий підлітковий тренд. Завдання батьків - забезпечити дівчинку-підлітка всім необхідним для чудової моди.

Інтернет-гіпермаркет дитячих товарів Ipopo Kids пропонує десятки тисяч якісних і потрібних виробів. Вони допоможуть юній леді підтримувати ідеальну форму і гарний настрій. Всі пропозиції на нашому сайті розділені за тематичними категоріями, залежно від виду спортивних захоплень дитини. Допоможуть у виборі опис і фото товару. Зверніть увагу на фільтри, розміщені на сторінці ліворуч. З їхньою допомогою ви задасте параметри відбору за брендом, ціною або іншими показниками.

Спортивний комплекс та тренажери

Якщо до підліткового віку дівчинка визначилася зі спортивною секцією і встигла завоювати медалі, у вас не виникне проблем з вибором тематичного товару. Але на нашому сайті знайдуться вироби і для тих красунь, які захоплюються виключно книгами, наборами для творчості або косметикою.

У дитячій кімнаті дівчинки-підлітка знайдеться місце для спортивного куточка. Підлітку вже не потрібен спорткомплекс з гойдалками і батутами. Досить шведської стінки з турником. Наприклад, Kinder 1-240 або Sport 0-220.

За допомогою цієї невеликої конструкції юна леді зможе зміцнити поставу, стегна, зробити м'язи пружними. Зі шведською стінкою легко домогтися розтяжки і підняти тонус організму.

Якщо в розкладі вашої доньки не знаходиться місця для спортзалу, шведська стінка легко виправить цей прорахунок. 20 хвилин занять на день ліквідують негативні наслідки від довгого сидіння в шкільних аудиторіях.

Ваша дівчинка захопилася домашніми тренуваннями? Відмінно! Подаруйте їй звичайну скакалку. Це може бути натуральна NIC536083. Вона підійде підлітку ростом від 160 см.

Скакалка - найбюджетніший тренажер. Стрибки на ній розвивають витривалість, зміцнюють серцево-судинну і дихальну системи, допомагають позбавитися зайвої ваги, зміцнюють м'язи ніг, роблять фігуру стрункою і привабливою. Заняття зі скакалкою спалюють більше калорій, ніж їзда на велосипеді.

Пасок для тренування швидкості SPEEDSAC забезпечений мішечками з піском і підлаштовується під будь-який зріст. За його допомогою дівчинка від 13 років зможе регулювати навантаження при самостійних спортивних заняттях.



Ігри з м'ячем

У будинку, де росте дівчинка-підліток, обов'язково повинен бути м'яч. Можливо, ви зупините свій вибір на футбольному варіанті. Наприклад, 772-626 (100) PVC або Bk Toys Ltd.

Гарним вибором стане баскетбольний м'яч 466-1075 (60) або м'яч для гри у волейбол. Наприклад, від Shantou Jinxing plastics ltd або 772-432 (60).

Головне - пам'ятати, що будь-яка командна гра з м'ячем допоможе підлітку налагодити спілкування з однолітками, розвинути лідерські якості. Вона змусить дитину відірватися від девайсів і вийти на вулицю. Дасть навантаження на всі групи м'язів, поліпшить роботу мозку і нервової системи, навчить групуватися і знімати стрес.

Ракетка і волан

Гра в бадмінтон допоможе дівчинці-підлітку розвинути вправність, гнучкість, швидкість реакції. Бадмінтон допомагає зберігати і відновлювати зір. Адже літаючий на різній відстані з різною швидкістю волан - прекрасне тренування для очних м'язів.

Це недорогий і доступний вид дозвілля. Грати в бадмінтон можна на лісовій галявині і морському пляжі. Проте, при виборі ракетки і воланчика слід враховувати деякі моменти.

Для дитини підійде ракетка довжиною від 540 до 620 мм. Якщо дівчинка наздоганяє в рості батьків, має сенс вибрати ракетку 660-670 мм.

Для відпочинку цілком підійде ракетка з хрестовиною. Якщо дівчинка захоплюється грою серйозно, краще придбати литу модель. У неї вища міцність і аеродинаміка.

Металева ракетка дозволяє досягти максимальної удароміцності за невисокою ціною. Але вона програє карбону за ігровими якостями.

Один з найбільш важливих показників - вага ракетки. Важка ракетка, до 100 грамів, дозволяє зробити удар воланом, який важко прийняти. Легка ракетка (60 гр) робить гру більш динамічною.

Фірма Safsof пропонує набір зі спіненої гуми. Ракетки нестандартної округлої форми підходять для спортсменок-початківців. Класичний виріб від Bk Toys Ltd дозволяє як продемонструвати неперевершену майстерність, так і грати, відточуючи вміння й навички.

Настільний теніс займає друге місце в спорті за кількістю енергії, що витрачається. «Маленький теніс» не потребує великих вкладень і доступний у будь-яку пору року. Цей спорт практично не має протипоказань за станом здоров'я. Не має і обмежень за фізичними параметрами. Грати в настільний теніс можуть високі й низькі, повні й худі діти. Необов'язково мати гострий зір і відмінну реакцію - вони розвинуться в процесі занять.

Головна «зброя» тенісиста - ракетка. Для непрофесійних занять підійде стандартна якісна модель. Це може бути F 22196. У набір входять три тенісних кульки. Якщо донька вирішить зайнятися настільним тенісом всерйоз, потрібно підбирати ракетку індивідуально. А ось сітку можна мати особисту. Таку, як MS0214 від MAXLEND.

Ваша дочка-підліток полюбить спортивні ігри. Заходьте на наш сайт разом з нею. Робіть свій вибір. А ми доставимо товар до будь-якого куточку країни.