Новорічний дудл
УкрРус
Новорічний дудл
iPopoKids - 319 309 дитячих товарів з 91 магазина

100 ідей що подарувати хлопчикові на 2 роки - IpopoKIDS

20.10.2020 5.0 / 5

Дворічний хлопчик сповнений важливості і гордості. Ще б пак, адже він уже майже самостійний, знає близько 50 слів і навіть трохи орієнтується в палітрі. Він активний, виконує кілька рухів одночасно і готовий до нових відкриттів. А значить і подарунки дитині на 2 роки треба підбирати цікаві, з огляду на його фізичний та інтелектуальний розвиток, приділяючи увагу його смакам і уподобанням.

Головні орієнтири при виборі подарунка хлопчикові на 2 роки:

  • безпека: дитина вивчає світ і все пробує на смак, тому найкраща іграшка та, яка виготовлена ​​з екологічно чистих матеріалів, не має гострих кутів і дрібних деталей;
  • користь: малюк виявляє щиру цікавість до іграшки, бажання її вивчати і освоювати нові навички;
  • розвиток: в пріоритеті іграшки, що сприяють розвитку дрібної моторики і стимулюючі розмовну мову.

Іграшковий транспорт для хлопчика 2 роки

Дворічного малюка, як будь-якого справжнього чоловіка, цікавлять машини. Сучасні виробники іграшкового транспорту радують величезним асортиментом та можливістю вибору на будь-який смак і бюджет. Колекційні модельки або самоскиди для гри в пісочниці, машинки на пульті управління або авто швидкої допомоги - відмінний подарунок на день народження хлопчикові, захопленому технікою. У два роки вже можна дарувати власний транспорт - триколісний самокат, беговел, Бібікар або електромобіль.

Переглянути більше товарів

Розвиваючі іграшки для хлопчика 2 роки

Практично всі іграшки для маленьких дітей - розвиваючі. При виборі зверніть увагу на такі моменти:

  • матеріал: натуральне дерево і текстиль;
  • колір: природна палітра, знайома дитині, бажано без «кислотних» і неприродних відтінків;
  • звук: заспокійливий і неагресивний, щоб малюк відчував себе затишно.

Розвиваючі іграшки для хлопчика для дитини двох років повинні стимулювати логічне мислення, сприяти розвитку розмовної мови і концентрації уваги. Відмінний вибір - віммельбух, інтерактивна собака, яка виляє хвостом, вміє гавкати і розповідати казки, розвивальний центр з музикою і озвученням абетки та цифр.

Переглянути більше товарів

Конструктори для хлопчика 2 роки

У два роки дитини можна знайомити зі складними конструкторами. Це можуть бути традиційні комплекти Lego або Goki, які складаються з блоків або деталей у вигляді пазлів і допомагають розвивати логіку і уяву. А якщо хочете зробити оригінальний подарунок на день народження хлопчикові, підберіть тематичний набір, до складу якого входять як будівельні елементи, так і фігурки людей і тварин. Наприклад, «Моя перша карусель» або «Парк динозаврів».

Переглянути більше товарів

Подарунки для творчості для хлопчика 2 роки

Посадити дворічного діяча за спокійну творчу роботу - завдання складне, але цілком можливе. А що, як запропонувати непосиді набір для створення гравюри? Малюк із задоволенням приділить кілька хвилин свого часу на ліплення машинок з пластиліну або на розмальовку із зображенням реактивного літака. Дітям подобається складати мозаїку, але подбайте про те, щоб обраний вами комплект складався з великих деталей. А ще вдалий варіант - плакат-розмальовка, який батьки наклеять на стіну, наприклад, в коридорі або в дитячій, і можна буде малювати на стінах фломастерами і олівцями.

Переглянути більше товарів

Висновок

Подарунок для хлопчика двох років слід підбирати, орієнтуючись на вік і запити іменинника. Ідеально, якщо в його арсеналі з'являться іграшки різного формату, орієнтовані на фізичний розвиток, наприклад, беговел, триколісний велосипед, шведська стінка, і на стимуляцію інтелектуальних здібностей, наприклад, книги, розвиваючі конструктори, бізі-борди. Іграшки можна використовувати для розваг (батут, плюшевий ведмідь, гоночний трек) і для групових ігор (будівельні інструменти, вігвам, набір ветеринара). Головне правило - намагайтеся догодити винуватцю свята, доставити йому радість і веселощі. І вважайте, що гарний настрій в день народження ви йому забезпечили.