Новорічний дудл
УкрРус
Новорічний дудл
iPopoKids - 319 309 дитячих товарів з 91 магазина

100 ідей що подарувати дівчинці на 8 років 一 IpopoKIDS

23.10.2020 5.0 / 5

Чим старша дитина, тим складніше вибрати відповідний презент. Здається що у дитини вже все є і незрозуміло що дарувати тепер. Маркетплейс IpopoKIDS знайшов рішення і зібрав для батьків сотню кращих ідей в якості подарунка. Батькам лише залишається ознайомитися зі змістом статті і вибрати дитячі іграшки в IpopoKIDS. А після покупки вже можна полегшено зітхнути і спокійно подумати, як оформити подарунок на день народження для дівчинки.

Ляльки та лялькові будиночки

Коли постає питання, що можна подарувати дівчинці 8 років незмінно думаєш про ляльок. Але щоб подарунок був повноцінним, треба купити ляльковий будиночок. Якщо малятко грає з маленькими ляльками і пупсами, то немає сенсу брати габаритний особняк. Головне, щоб розмір відповідав тим іграшок, в які дитина грає регулярно.

Лялькам барбі потрібен великий будиночок з декількома поверхами. У комплектації вже йдуть елементи декору та меблі. Для привітання з днем ​​народження, 8 років дівчинці цього буде достатньо. Гра стане реалістичніше, якщо передбачені світлові і звукові ефекти. Але навіть і без них ляльки з ляльковим будиночком захоплять дитину.

Переглянути більше товарів

Іграшки для творчості і розвитку

Творчі та розвиваючі іграшки це те, що подарувати 8 річній дівчинці на день народження можна і навіть потрібно. У IpopoKIDS такій розвазі присвячено 12 розділів з сотнями іграшок. Але що подарувати маленькій дівчинці з такого різноманіття? Для швидкої навігації досить подивитися таблицю нижче, де зібрані кращі творчі набори та іграшки для розвитку.

Саме вони включають в дитині фантазію, уяву і тренують логічну пам'ять. Якщо перед вами складна місія і ви не розумієте, що подарувати дівчинці 8 років, у якої все є, то зверніть увагу на набори для фокусів, аплікацій, ліплення і наукових досліджень.

Переглянути більше товарів

Конструктори

Малятко вже вийшла з того віку, коли конструктор навчав сприймати зовнішні властивості предметів, їх форму і розміри. Саме тому подарунок на 8 років дівчинці у вигляді конструктора повинен мати певний рівень складність. Тоді дитина буде розумово розвиватися і здобувати навик наочного моделювання. З фото подарунків на день народження можна познайомитися з таблиці.

Вручите дитячий конструктор в якості привітання доньці на 8 років. Для розвитку інтересу, на випадок якщо він відсутній запропонуйте зібрати тривимірні фігури разом. Покажіть, що в процес гри можна підключити і інших іграшок, як приклад підійдуть ляльки.

Переглянути більше товарів

Одяг та аксесуари

У кожній маленькій принцесі живе велика модниця, тому найкращий для дівчинки це новий стильний одяг. Такий презент практичний і буде з радістю використовуватися поки не стане малий. Але є й інший шлях, а саме зробити подарунок племінниці або доньці у вигляді модних аксесуарів. Перше що захоче зробити дитина це швидше продемонструвати всім свої обновки.

Подарунки дітям 8 років будуються на емоціях, скористайтеся цим і купіть щось зі списку нижче. Орієнтуйтеся на сезон, для того щоб маля могло надіти наряд відразу.

Переглянути більше товарів

Спортивні подарунки

Дитячої активності можна тільки позаздрити. У них стільки енергії що не завжди зрозуміло куди її направити. Чудово якщо дочка ходить на спортивні секції, а навіть якщо немає, то за допомогою спортивних подарунків можна прищепити любов до активного і здорового способу життя. Не варто облаштовувати кімнату під спортивний комплекс. Потрібно лише як привітання з днем ​​народження 8 років дівчинці подарувати спортивні атрибути.

Що подарувати дитині на 8 років дівчинці для активності залежить від того, де ви хочете, щоб проходили ігри. Відмінний інвентар для вулиці це роликові ковзани, велосипед, скейтборд і кільце з баскетбольним м'ячем. Для гри в приміщенні є аеромяч, магнітний дартс, танцювальний килимок.

Переглянути більше товарів

Настільні ігри

Настільні ігри в IpopoKIDS це весела пригода, яке позбавляє повсякденних турбот. Ще це відмінна форма комунікації між гравцями. Якщо сумніваєтеся, що подарувати дівчинці на 8 років недорого, то зупиніться на реалістичних іграх, які максимально наближені до реального стану речей. І думати про те, як оригінально подарувати подарунок дитині на день народження не доведеться.

Гра може будуватися за принципом «Один проти всіх» або кожен сам за себе. Якщо ви плануєте брати настільні ігри на пікнік або в гори виберіть магнітну дошку, щоб під час гри елементи не загубилися.

Переглянути більше товарів

Що можна подарувати дитині на день народження

Пам'ятні подарунки на день народження дівчинки можуть бути різними. У малятка можуть зберігатися дитячі малюнки, зібрані фігурки з конструктора, настільні ігри. Необов'язково щоб подарунок доньці зберігався на довгий час. З роликів, велосипеда і одягу дитина виросте, але яскраві спогади назавжди залишаться.

Якщо ви думаєте, що подарувати племінниці, то актуальні:

Але все ж кращий подарунок - це увага і турбота рідних людей. А вибрати інше можна в IpopoKIDS.