Новорічний дудл
УкрРус
Новорічний дудл
iPopoKids - 319 309 дитячих товарів з 91 магазина

Що потрібно купити майбутній матусі: огляд за триместрами

03.12.2019 5.0 / 5

Дві смужки на тесті здатні перегорнути життя з ніг на голову. Ще вчора ти - молода, красива, вільна. А сьогодні - матуся, всередині якої росте і розвивається дитинка. Після вибуху емоцій у голові з'являється тисяча питань. Як я буду виглядати через місяць? А через п'ять? А через дев'ять? Як я проведу цей час? Що знадобиться мені і майбутній дитині?

Звичайно, кожна вагітність унікальна. Але в цілому майбутнім матусям у ці чарівні 9 місяців потрібно приблизно одне й теж. Що саме? Знає інтернет-магазин Ipopo Kids.

Перший триместр: все тільки починається

Давайте для зручності розділимо необхідні покупки на триместри. Такий підхід напевно припаде до смаку вашим рідним та друзям. Адже їм вибрати подарунок для майбутньої матусі досить складно. Вони напевно не вагітні і не знають, що потрібно в першу чергу.

Отже, на самому початку вам напевно знадобляться вітаміни і здорове харчування. Тому сміливо заходимо до розділу «пароварки і блендери», щоб прикупити і те, й інше. Можна вибрати модель «2 в 1». Перевірено Ipopo Kids - вона себе виправдає. Ця покупка - дуже розумне вкладення коштів, адже вона стане в нагоді вам і в майбутньому, коли малюк з'явиться на світ.

Майбутній матусі не обійтися без гарної книги про вагітність, пологи та виховання здорової дитини. Це особливо актуально, якщо вагітність перша. Звичайно, час високих технологій пропонує різні джерела інформації. Але Ipopo Kids впевнений - добру стару паперову книгу в цій справі замінити не можна. Книги, як неважко здогадатися, Айпопоша розмістив у відповідному однойменному розділі.

Не менш важливою покупкою в першому триместрі буде масло або крем, що підвищують еластичність шкіри. Адже ваш животик почне рости дуже скоро, потрібно до цього підготуватися, щоб уникнути розтяжок. Зайдіть до розділу «Косметика для мам», яку підготував для вас Ipopo Kids. Впевнені, ви будете задоволені його різноманітністю. Вибір виробника і косметичної лінії залишається за вами. Комусь по душі відомі бренди, а хтось готовий і на експерименти з новачками, які тільки завойовують ринок. Тим більше, що попереду ще 6 прекрасних місяців очікування, і час у вас є.

Другий триместр: долинули до єкватора

Другий триместр варто почати з покупки щільного еластичного пояса, який буде підтримувати ваш животик. Бандаж потрібного розміру ви знайдете в «Одязі для вагітних». Ipopo Kids сподівається, що він допоможе майбутній матусі уникнути фізіологічного болю в спині.

На жаль, прийшла пора тимчасово попрощатися із взуттям на високих підборах. Через зсув центру ваги підбор може спровокувати падіння. Крім того, ніжка може стати ширше і збільшитися в розмірі. Отже, у тому ж розділі «Одяг для вагітних» підшукуємо зручне взуття, а ще - нові наряди. Адже животик встиг суттєво зрости, правда?

Скоріш за все, до кінця другого триместру ваші груди вже збільшилися в розмірі. Тому без нового бюстгальтера просто не обійтися. Зверніть увагу, Ipopo Kids пропонує також моделі, які пізніше підійдуть для годування малюка. Це дуже вигідна покупка, оскільки вона дозволяє заощадити.

Ще одне корисне придбання, яке рекомендує Ipopo Kids, - спеціальна подушка для майбутніх матусь. Не бійтеся витратити гроші на цю покупку. Повірте, воно того варте. Під час очікування карапуза ви будете зручно спати на ній, після пологів - використовувати для комфортного годування, а трохи пізніше класти на неї малюка, не побоюючись, що він впаде.

Третій триместр: до нової зустрічі

Фух, ось ми й разом з Ipopo Kids дісталися до третього триместру. У деяких матусь у цей період вже починає виділятися молозиво. Тому є сенс придбати одноразові прокладки під бюстгальтер. Їх ви знайдете в розділі «Аксесуари для майбутніх матусь». А в розділі «Косметика для вагітних» потрібно запастися кремом від тріщин сосків. Медики рекомендують почати його використовувати саме в цей період, щоб уникнути проблем у майбутньому.

А ще під час всієї вагітності можна дарувати собі радість, купуючи мініатюрні дитячі дрібнички на Ipopo Kids. Звичайно, якщо майбутня мама не схильна до забобонів. Втім, дитячі розділи нашого інтернет-магазину ви можете відвідувати поки лише з метою пристосуватися і роздивитися товари для майбутнього малюка.

Тому - до зустрічі. Адже Ipopo Kids так хоче стати вашим другом і помічником.

(не задано)