Новорічний дудл
УкрРус
Новорічний дудл
iPopoKids - 319 309 дитячих товарів з 91 магазина

Список покупок для новонародженого малюка

05.12.2019 / 5

Дорогі матусі й татусі! Ipopo Kids вітає вас із поповненням у родині і радий бачити на своєму сайті. Відразу скажемо - ви потрапили до кращого в Україні інтернет-магазину дитячих товарів. Тут ми зібрали для вас найпопулярніші та найнеобхідніші пропозиції.

Ipopo Kids врятує будь-яку ситуацію

Батьки-початківці новонародженого малюка або 6-місячного карапуза дуже швидко стають заручниками дивовижної тенденції. Малюк від 0 до 6 місяців вимагає безлічі нових придбань, а часу ходити і навіть роз'їжджати по магазинах катастрофічно не вистачає. І тоді затуркана мама купує товар, влучно званий у народі «аби шо», або ж зовсім намагається обійтися без найнеобхідніших речей, наживаючи невроз і псуючи настрій усієй родині.

На щастя, тепер у вас є Ipopo Kids, який знає, як виправити ситуацію. Дорогі матусі! Зробити це дуже просто, адже головне ви вже здійснили - народили нову людинку і зайшли на наш сайт. Усе інше, як ви розумієте, - просто дрібниці.

Малюк як привід для покупок

Малюк від народження до півроку - суцільний привід для покупок і подарунків. Адже все з ним трапляється вперше! Поява на світ вимагатиме облаштування дитячої кімнати, покупки візочка, автокрісла, ліжечка, одягу, пляшечок і засобів для купання. Вам вже 1 місяць ... Малюк виріс з перших боді та капелюшків, пора купувати одяг побільше. Як швидко летить час! Карапузові вже три місяці. Саме час для покупки іграшок. Аж ось і ялинка! Ну як обійтися без новорічного костюма і святкової гірлянди ... Будьте впевнені - товарів на Ipopo Kids вистачить на всі випадки життя.

Улюблені іграшки

Для зручності пошуку вони розміщені за розділами. Найперший - «Іграшки». Вибирати їх слід відповідно до віку дитини. Так, в перший місяць життя маленькому янголяткові знадобляться мобіль, розвиваючий килимок, великі різнокольорові кульки. Двомісячному малюкові можна придбати м'ячик з дзвіночками всередині або браслет з бубонцями на руку. 3 місяці - привід придбати брязкальця і великий м'яч для гімнастичних вправ. На четвертому місяці дитину вже можуть зацікавити іграшки для купання і предмети для ігор, що рухаються. П'ятимісячний карапуз оцінить музичні іграшки та пальчикові фарби. В 6 місяців варто подбати про іграшки, які можна жувати. У хід підуть м'які книжки, пірамідки і корзина, куди малюкові буде цікаво складати нажиті скарби.

Але не варто думати, що покупки для малюка від народження до 6 місяців обмежуються тільки іграшками. Йому напевно знадобляться засоби по догляду за ніжною шкірою. Всілякі креми, гелі, пустушки, пляшечки для годування, памперси і ванночки можна знайти у розділі «Гігієна і догляд».


Місце, де пахне Богом

Неможливо уявити сучасну дитячу кімнату, в якій росте малюк, без манежу, електронної гойдалки або шезлонга. Адже весь час носити свою малечу на руках мама не зможе. Знадобляться подушки для годування, а в 6 місяців мова вже зайде про спеціальний столик. Комод, поєднаний з поверхнею для сповивання, зволожувач повітря, стерилізатор пляшечок, відеоняня, електронні ваги... 21 століття надає безліч можливостей полегшити мамі догляд за немовлям! Кімната малюка - особливий простір у будинку, де, за словами класика, «пахне Богом». Як же хочеться зробити його ще затишнішим - підвісні полички, світильники, настінні кишені - ці дрібниці, насправді, є вираженням любові. Всі ці скарби можна знайти в розділі «Дитяча кімната».

Переглянути більше товарів

Для прогулянок і не тільки

Прогулянки по вулиці та поїздки в автомобілі потребують відвідування розділу «Візочки та автокрісла». Придивіться до різних моделей. Адже Ipopo Kids не просто надає широке поле для вибору, а й дарує можливість доукомплектувати візочок або автокрісло різними аксесуарами.

Недарма кажуть, що перша дитина - це остання лялька. Будь-якій матусі принесе задоволення наряджати своє безцінне янголятко. Розділ «Одяг і взуття» створений спеціально для цього. Ну як можна встояти перед мереживними наборами для новонароджених або смішними шапочками з вушками, як у зайчика?!

Так і не потрібно бути стійкими, це не той випадок! Купуйте! Оплачуйте товар прямо на сайті Ipopo Kids за допомогою пластикової картки Віза або МастерКард, або при доставці готівкою. Повірте, кожна пропозиція від Ipopo Kids підібрано з любов'ю і гарантією якості.