Новорічний дудл
УкрРус
Новорічний дудл
iPopoKids - 319 309 дитячих товарів з 91 магазина

IpopoKiDS: гід по покупках для малюків

30.01.2020 5.0 / 5

Народження малюка розділяє життя будь-якої родини на «до» і «після». А ще зобов'язує до покупки величезної кількості предметів, про які раніше молоді батьки навіть не мали уявлення. Яке щастя, що зараз у них є інтернет-магазин Ipopo Kids! Адже він перетворює цей клопіт на справжнє задоволення.

Очікуючи диво

Так що заходимо на сайт, вибираємо відповідну категорію і складаємо товари у віртуальну корзину. В очікуванні крихітки можна відвідати розділ «візочки та автокрісла». Напевно, для когось виявиться несподіванкою, що автокрісла діляться на групи в залежності від ваги та віку малюка. А візочки, виявляється, можуть мати комплектацію «3 в 1», «2 в 1» або трансформер. А яка насолода вибрати ліжечко, комод для сповивання або шезлонг у розділі «дитяча кімната»! Ще б пак, адже Ipopo Kids підібрав для вас найкращі варіанти.

Привіт, я народився!

Коли карапуз з'явиться на світ, обов'язково зайдіть у категорію «малюки від 0 до 6 місяців». Тут кожного відвідувача чекає маса приємних сюрпризів. У «одязі» Ipopo Kids приготував зручні та безпечні конверти для новонароджених, боді та повзунки, крихітні капелюшки та комбінезони. Ванночки, пляшечки, підгузки, засоби догляду за ніжною шкірою немовляти чекають на вас у розділі «гігієна та догляд».

Сподіваємося, розділ «іграшки» (та й не тільки він!) стане в нагоді тим, хто захоче привітати щасливих батьків із поповненням у родині. Зазвичай родичам, друзям, колегам, та й просто знайомим складно розібратися в питанні - що ж подарувати малюкові. Але Ipopo Kids впорається і з цим завданням. Мобілі та дзвінкі підвіски, м'які іграшки та брязкальця, термометри для води й тіла, блендери й радіоняні - подарунків у нас вистачить на будь-який смак і гаманець.

Я росту з Ipopo Kids

Ваше янголятко росте і вимагає все нових придбань. Зайдіть до розділу «малюки від 6 місяців до 2 років» на сайті Ipopo Kids. Яке розмаїття та відмінність від того, що вам було потрібно раніше! По-перше, варто подбати про візочок для прогулянок. Адже карапуз уже вміє сидіти і починає тупцяти ніжками. Тепер йому знадобляться ходунки, біговели, самокати, триколісні велосипеди, санчата і навіть електромобілі. Все це і багато іншого чекає на вас у розділі «транспорт».

Не забудьте про розділ «Канцтовари та книги». Адже кожен малюк - унікальна творча особистість. І ваше завдання - розвинути його приховані здібності. Олівці та пальчикові фарби, рюкзачки та всілякі книжки, крейда і пластилін - Айпопо відповідає за безпеку та якість кожної покупки.

А ось забути про розділ «одяг і взуття» вам напевно не вдасться, адже карапуз так швидко росте! Красиво, якісно, зі смаком - ці епітети можна сміливо застосовувати до будь-якого вбрання з різних категорій. Верхній одяг - фірма гарантує! Взуття - просто диво, футболки, сукні та туніки - експерти рекомендують!

Малюк підростає та починає їсти за загальним столом. Але йому все одно знадобиться окремий посуд. Де ж взяти її? Звичайно, на Ipopo Kids. Тарілки і столові прибори, поїльники та термоси - все створено спеціально для вашої маленької людинки.

Переглянути більше товарів


Але найулюбленішим розділом для ваших малюків стануть іграшки. Чого тут тільки немає! Конструктори і набори для творчості, ляльки і персонажі з мультфільмів, дитячі музичні інструменти та іграшки на радіокеруванні. Добре, що ваш синочок чи донечка ще занадто малі, щоб замовляти їх самостійно. Адже утриматися від спокуси на Ipopo Kids важко навіть загартованим дорослим.


Не до жартів

До речі, це не жарт. Насправді замовити і оплатити покупку на сайті інтернет-магазину Ipopo Kids зможе навіть немовля - настільки все просто і логічно. Це можна зробити за допомогою пластикової карти, наприклад, Mastercard, електронного гаманця, наприклад, SolidTrustPay. А можна оплатити товар готівкою при отриманні. Правда, в цьому випадку додаткова ціна за пересилку складе 35-40 грн.

Відкриємо вам один секрет - на Ipopo Kids ще не було випадку, щоб покупки, зроблені на нашому сайті, не приходили до того, для кого їх замовили. Наші товари знайдуть одержувача в будь-якому куточку країни. Харків? Будь ласка! Київ? Легко! Далекий райцентр, маленьке село? Для Ipopo Kids не буває недосяжних місць.