Новорічний дудл
УкрРус
Новорічний дудл
iPopoKids - 319 309 дитячих товарів з 91 магазина

З чого складається гардероб дівчинки молодшого шкільного віку?

03.12.2019 5.0 / 5

Одяг та взуття для дівчинки 6-9 років

Одягу для дівчинки багато не буває! Сукні, спідниці, джемпери, джинси, легінси, футболки, туніки - у шафі 6-9-річної красуні має бути все. Проте, до вибору дитячого одягу потрібно підходити свідомо.

В інтернет-магазині Ipopo Kids ви зможете скласти актуальний дитячий гардероб і підібрати будь-яке вбрання для підростаючої принцеси. Усі товари на нашому сайті відповідають найвищим європейським вимогам. Вони красиві, зручні, практичні та якісні.

У виборі вам допоможуть тематичні рубрики, докладні описи і фотографії виробів. З лівого боку сторінки для зручності відвідувачів розміщені фільтри. За ним ви можете задати будь-які параметри пошуку: за розміром, ціною, матеріалом, брендом або країною-виробником.

Верхній одяг і взуття

Одяг для холодної пори року повинен оберігати дівчинку 6-9 років від несприятливих погодних умов. Також він повинен подобатися маленькій власниці й задовільняти вимоги батьків.

Приступаючи до вибору верхнього одягу, заздалегідь обміркуйте його довжину, наявність капюшона, кишень, визначтеся з типом застібки й утеплювача.

Взимку дівчинці знадобиться утеплена куртка. У ній весело кататися на снігокатах з гірок та ходити з ранцем до школи.

Це може бути подовжена модель фінського бренду HUPPA або DT-8267-10 ніжного кремового кольору. Пальто-пуховик YASMINE зігріє в будь-які морози. Куртка Reima Liisa НЕ буде сковувати рухів.

Навесні й восени не обійтися без куртки-жилета Reima Float. Модель «2 в 1» підійде для оманливої погоди міжсезоння. Відмінним вибором стане утеплена демісезонна куртка Reimatec Fresia. Вона буде актуальна й восени, і взимку, поки не вдарять сильні морози. Пальто з напіввовни Baby Angel перетворить 6-9-річну непосиду на маленьку леді.

Яскравий бомбер Timbo Flipper зігріє прохолодним вечором. А вітровка BluKids «Метелики», зовсім, як парасолька, захистить від теплого дощу.

Не забудьте підібрати до зимового або демісезонного комплекту шапку з шарфиком. Для весни і осені підійде шапочка ТМ Deux par Deux. У морози зігріє шапка Reima Kaamos.

Вибираючи зимове взуття для маленької принцеси, визначтеся з матеріалом, з якого воно виготовлено. Чобітки з натуральної шкіри актуальні у всі часи. Але сучасні мембранні розробки також відповідають всім вимогам. Ноги у дитини будуть у теплі, не промокнути і не спітніють. Зверніть увагу на моделі Reima Freddo, Jeans Alisa Line або фінські дитячі дутики Kuoma. Вони не підведуть ні в морози, ні в сльоту.

Светри, кофти, жилети

Дівчинка 6-9 років зможе стати такою ж стильною і модною, як ляльки Монстер Хай або Барбі. Для цього достатньо придбати для неї красивий светр або кофту. Це може бути яскрава модель з героєм мультфільму, наприклад, реглан Мінні Маус Disney. А може - ніжна, елегантна кофта Jumping Beans.

Якщо молодша школярка хоче виглядати старшою, зупиніть свій вибір на ультрасучасному світшоти Timbo Paola або кардигані Reima Lierne.

Зверніть увагу на симпатичні гольфи, наприклад, KIDS Couture Tenderness і практичні толстовки.

Головне, щоб річ не висіла на дитину мішком, не тиснула. Замки й застібки були максимально простими в експлуатації.

Сукні, спідниці та взуття до них

Вибираючи такий одяг, звертайте увагу на якість матеріалу, відповідність моделі фігурі дитини і красу виробу. Якщо дівчинка 6-9 років хоче бути схожа на казкову принцесу, їй підійде витончена сукня «Квітковий настрій». Сукня Timbo Jasmine буде виглядати нарядно й елегантно. Торгова марка TAGO kids спеціалізується на сукнях і сарафанах ділового стилю. Вишита сукня «Думка» виглядає не тільки стильно й актуально. Вона виглядає неймовірно ефектно й багато: ручна вишивка, льон.

Моделей спідниць у гардеробі юної леді має бути мінімум 4. Вони стануть у нагоді для теплої та холодної пори року, для виходу в світ і повсякденного носіння. Моделі на кожен день, наприклад, спідниця-шорти Little Maven або BluKids Fancy краще вибирати з натуральних тканин. Утеплена Reima Floora буде незамінна взимку. Timbo Sabrina дозволить виглядати ефектно на будь-якому святі.

До суконь і спідниць відмінно підійдуть замшеві класичні туфлі з лакованим носком. Туфлі «Ромашки» від Pablosky завершать образ романтичної принцеси. Ніжно-рожеві Walkid з бантиком підкреслять елегантність і вдало підібрані аксесуари.

Джинси, брюки, шорти і взуття до них

Ідеальна модель джинсів, без яких не можна уявити образ сучасної дівчинки, повинна добре сидіти й не сковувати рухів.

Зупиніть свій вибір на димчасто-блакитній моделі виробника Silversun, звужених BluKids або комфортних Reima Tide. Натуральна тканина буде приємна тілу дитини, а надійність брендів гарантує їх зносостійкість і якість.

Пам'ятайте, що штани для дівчаток не обмежуються джинсами. Легінси BUTTERFLY JUMPING BEANS, чорні класичні штанці KIDS Couture, шорти reima, спортивні штани, бриджі, джеггінси, легкі літні штанці... Серед цього розмаїття ви напевно підберете те, що відповідає смаку дівчинки 6-9 років.

З джинсами будуть добре виглядати кеди VI-GGA-MI, кросівки REIMA SHORE або сліпони Мінні Маус DISNEY.

Спідня білизна

У 6-9 років дівчинка повинна носити тільки якісну нижню білизну, адже вона безпосередньо контактує з тілом. Це не тільки розвине у маленької принцеси гарний смак, але й дозволить зберегти здоров'я.

Набір трусиків BABY ANIMALS, UNICORN або FROZEN від бренду BluKids сподобається і юній леді, і її мамі. Набір трусів SMPL UNDERWEAR нічим не відрізняється від дорослих спортивних колекцій. Можливо, дівчинці 6-9 років буде комфортно носити труси-шорти від BluKids.

До трусиків необхідно додати майку. Це може бути як класичний дитячий варіант від BluKids, так і майка на бретельках від виробника Katamino.

Не забудьте про піжаму для доньки. Модель Merry Christmas зігріє довгими зимовими вечорами. У фланелевому комбінезоні Hello Kitty дівчинка не змерзне і буде виглядати кумедно. Комплект із шортиків і майки «Я Місяць» Disney буде актуальний влітку.

І ми ще нічого не сказали про костюми, шкільну форму, футболки, босоніжки. Кожна з рубрик розділу «Одяг і взуття для дівчинки 6-9 років» гідна вашої уваги. Заходьте на наш сайт, вибирайте товар. Нехай ваша принцеса буде найвродливішою і ошатною. Приємних вам покупок!