Новорічний дудл
УкрРус
Новорічний дудл
iPopoKids - 319 309 дитячих товарів з 91 магазина

Як поєднати сталь і практичність у гардеробі дівчинки 10-12 років?

10.01.2020 5.0 / 5

10-12 років - вік, у якому дівчинка вчиться бачити красу і доглядати за собою. Завдання батьків - навчити доньку створювати стильний образ, таким чином прищепивши їй впевненість у собі.

За допомогою інтернет-гіпермаркету дитячих товарів Ipopo Kids ви легко і швидко складете гардероб 10-12-річної дівчинки. Витративши зовсім небагато часу і зусиль, ви зможете добре заощадити, оскільки багатство вибору дозволить поєднувати речі одну з одною.

Маленькій модниці потрібно так багато речей, що дорослим, часом, важко розібратися в їхньому призначенні. Щоб цього не сталося, всі товари на нашому сайті розділені за тематичними категоріями. Кожен товар має докладний опис і фото.

Для зручності можна використовувати фільтри. Вони знаходяться на сторінці ліворуч. З їхньою допомогою ви задасте параметри пошуку за ціною, розміром, брендом, країною-виробником і навіть кольором виробу.

Згідно модним канонам, сучасний базовий гардероб дівчинки 10-12 років включає 10 найменувань. Усі їх можна і потрібно комбінувати один з одним. Тому, вибираючи одяг для доньки, відразу визначайтеся, куди саме вона його буде носити.

Взуття

У категорії «Туфлі та балетки» зупиніться мінімум на двох парах. Одна з них, наприклад, від ТМ «Каприз», повинна бути класичною чорною. Вона підійде для школи, урочистих виходів і ділового стилю. Бежеві туфельки від Pablosky будуть доречні в більшості випадків. Вони поєднуються з сумочкою, під них легко підібрати аксесуари. В якості альтернативи можна запропонувати кольорові балетки для кожного конкретного наряду.

Також можна обмежитися двома парами кросівок. Jr Nebula бренду GEOX дівчинка буде використовувати на кожен день під джинси. Це відмінний варіант для їзди на гіроскутері або пенніборді. Сліпони Bistfor сріблястого кольору можна надіти під спідницю,сукню і будь-який інший наряд. При бажанні, до цієї категорії додайте кеди. Наприклад, Geox JR Kilwi Girl Beige або Oivio Incredible денім. Зайвими вони точно не будуть і підійдуть для гри в бадмінтон, тривалих прогулянок або катання на велосипеді.

Кращим варіантом для зими стануть термосапогі. Зверніть увагу на моделі італійської фірми Antarctiсa, Kuoma Люміескімо або «Леді білий рай». Дихаючий водонепроникний матеріал, мікропори, завдяки яким нога залишається сухою, вовняна підкладка з прошарком з алюмінію. У такому взутті можна сміливо вирушати на прогулянку навіть нашою непередбачуваною зимою.

Для виходу в світ або під класичний наряд дівчинці 10-12 років знадобляться шкіряні чоботи. На таких спеціалізується український виробник «Каприз» або Superfit Galaxy. Натуральне хутро, приємний колір, сучасний дизайн. Це дуже жіночні моделі, які відмінно сядуть на маленьку ніжку.

Від футболки до пуловера

Футболки, майки та блузки - найтиражніша частина гардеробу 10-12-річної модниці. Вони підходять для прогулянок, поїздок, вечірок і використовуються частіше за все інше.

Футболка «Я Місяць» Disney в білому виконанні та «Барбі» в темному поєднуються абсолютно зі всіма нарядами. Мереживна майка від BluKids, елегантна блузка з бантом від KIDS Couture, сорочка HEARTS від Mevis, футболка STYLE з мереживами, набори джемпер з футболкою від BluKids... Все це разом узяте дозволить створити багатофункціональний комплект, який можна буде збирати, подібно до конструктора «Лего».

Базовою частиною дівочого гардеробу є також водолазки і туніки. Стилісти рекомендують мати їх до п'яти, але не менше двох. Вони можуть бути різних моделей і фасонів - від суворої класики до гламуру.

Зверніть увагу на туніку ТМ Deux par Deux. Пустотливий і в той же час гламурний принт надає їй неповторного шарму. Вільна туніка GT76 виглядає недбало і в той же час елегантно. Туніка Baby Angel підійде для ділових зустрічей.

Гольф MIA від TAGO kids буде поєднуватися зі спідницями і штанами будь-якого стилю. А плетений гольф від українського бренду Flash зігріє в холодну погоду і вбереже від застуди.

Яскравий реглан із стильним малюнком від ТМ Deux par Deux, светр JT-73 з розкішним принтом, джемпер Baby Angel будуть незамінні в холодні зимові дні та весняні вечори. Вони підійдуть для прогулянок, походів у театр і гості та просто для посиденьок з друзями.


Штанам - зелене світло

Джинси давно стали невід'ємною частиною гардеробу дівчинки 10-12 років. Їх необхідно мати не менше двох пар. Одні з них обов'язково класичного варіанту, наприклад, чорні ТМ Deux par Deux, сині Silversun, червоні reima.

Другі можуть бути більш неформальними. Такими, як BluKids з квітковим принтом.

Незважаючи на те, що за практичностю і комфортом у носінні джинсам немає рівних, у гардероб дівчинки потрібно включити тканинні штани. Гарним вибором буде модель від KIDS Couture. Такі штани створять жіночний образ і привчать дівчинку до акуратності.

Сукні

Наявність у гардеробі юної модниці ошатної сукні - не обговорюється. Вона дає можливість дівчинці 10-12 років відчути себе принцесою. Можна зупинитися на моделі, «як у мами», наприклад, MB92 від ТМ Deux par Deux. Можна вибрати розкішно-гламурний варіант.

Струнким дівчаткам підійдуть приталені силуети, що підкреслюють витонченість фігури. Це може бути «Зефірної ніжність» від бренду Maya-MI. Модницям «у тілі» рекомендований вільний крій, який особливо добре виглядає з завищеною кокеткою. Наприклад, «Перлинна вишуканість» з болеро або «Кремові квіти».

У 10-12 років дівчатка ще не проти пограти в доганялки та схованки. Тому навіть ділове плаття не повинно сковувати рухів. Зверніть увагу на моделі Baby Angel м963, MT-98.

Переглянути більше товарів


Шкільна форма

Юні леді часто незадоволені тим, що їм доводиться дотримуватися певного дрес-коду в школі. Але із сайтом Ipopo Kids красива і стильна шкільна форма - цілком досяжна мета.

Образ для навчання не повинен бути химерним. Краще використовувати сувору, але не нудну класику. Жакет PRETTY ANN від бренду TAGO kids зі спідницею Mevis з шкіряними вставками або класична OLIVIA відмінно поєднується з блузкою SCHOOLGIRL від торгової марки Mevis. Елегантно і суворо дівчинка буде виглядати в сарафані від KIDS Couture або сарафані з басками від українського виробника «Веснянка». Цікавим варіантом послужить сукня SCHOOL TIME від TAGO kids. А штани ELEGANCE від Mevis можна носити з блузкою молочного кольору KIDS Couture.


Верхній одяг

На верхній одяг теж існує мода. Але набагато важливіше, щоб він був функціональний, захищав від морозу і вітру.

Демісезонний одяг для дівчаток 10-12 років відрізняється спокійними колірними рішеннями, зручним кроєм і мінімумом елементів. Дизайнери перенесли на нього всі цікаві зразки дорослих моделей.

Легкі приталені укорочені куртки, наприклад, Kitten, куртка-жилет Reima припадуть до душі маленькій модниці. Пальто від X-Woyz додасть дівчинці нотку романтичності.

Якщо дівчинка віддає перевагу спортивному стилю, зупиніться на моделях Nano, BluKids Wild Roses або Denim.

У зимовій дитячій моді дизайнери пропонують пуховики, пальто і комбінезони.

Переглянути більше товарів

Подовжені пухові куртки дозволять дівчинці зберегти легкість рухів. У них вона буде відчувати себе тепло і затишно. Зверніть увагу на моделі LS-8807-2 від бренду X-Woyz, термокуртку Huppa Classy або reima.

Пальто LENNE або LS-8760-2 створить елегантний образ маленької принцеси.

Не забудьте підібрати головні убори, рукавички, шарфи. Задумайтесь про вибір спортивних костюмів і нижньої білизни.

Наш сайт завжди до ваших послуг. Ми працюємо для вас вдень і вночі, в будні та свята. Заходьте до нас у будь-який зручний для вас час. Дивіться, робіть свій вибір.

Приємних вам покупок!