Новорічний дудл
УкрРус
Новорічний дудл
iPopoKids - 319 309 дитячих товарів з 91 магазина

Кращі машини на пульті управління для дітей в 2024: Топ-20 рейтингу від ipopoKIDS

25.09.2020 5.0 / 5

Кращі радіокеровані машини в IpopoKIDS - це в першу чергу незабутні емоції. Тому навіть дорослі не можуть встояти перед спокусою поганяти красиве авто по майданчику або прямо в квартирі. Чого вже говорити про дітей, для яких машинки на радіоуправлінні стають улюбленими іграшками.

Діти не задаються питанням, скільки коштує та чи інша іграшка. Але якщо взяти дитині просто машинку, нехай вона коштуватиме дорожче за авто на радіоуправлінні - другу дитина буде вважати значно дорожчою. А значить він буде її берегти і грати з максимальною обережністю.

Раніше пульти управління були на дроті, але це не заважало яскравому враження від гри. Зараз асортимент дитячих іграшок наповнений всілякими гоночними болідами і іграшковими снарядами. І все це на дистанційному управлінні. Натисканням кнопки дитина змушує машинку ожити і рухатися туди, куди їй потрібно. Це одночасно і хвилююче, і захоплююче.

Кращі моделі машин на радіокеруванні

Великі машини на пульті управління для дітей роблять із пластику, для легкості і безпеки. Існує дві основні категорії іграшок на радіокеруванні: професійна і любительська. Для тих хто виступає на міжнародних змаганнях потрібна більш складна техніка - професійна. Нас цікавить аматорська - для молодшої вікової групи. У неї мінімальна функціональність, невелика вага і помірна швидкість в 8-16 км на годину.

Якщо дитина збирається грати на вулиці, то дальність сигналу повинна бути від 15 до 50 метрів. Так іграшка буде завжди в полі видимості. Ще помітність автомобіля залежить від яскравого забарвлення корпусу, звукових і світлових ефектів. Щоб перший ліпший бордюр не став серйозною проблемою, матеріал роблять ударостійким. Незалежно від того, який в машинці двигун, він повинен бути захищений від пилу і вологи.

Переглянути більше товарів

Вологозахист не обов'язковий якщо гра буде в межах квартири. У такому випадку навіть можна купити модель масштабом 1:32. Вона міститься в долоню і з нею можна влаштовувати швидкісні гонки. Для функціональності придбайте додаткові гоночні треки. На них круті машинки на пульті управління будуть мчати зі швидкістю вітру.

Кращі вантажівки на пульті управління

У маркетплейсі ipopoKIDS є точні іграшкові копії професійної техніки: вантажівки, бетономішалки, евакуатори, пожежні машини, самоскиди, крани. Всі вони функціональні і дозволяють малюкові створювати цікаві сюжетні лінії. У бетономішалки обертається барабан для змішування. Кран на радіокеруванні обертається навколо своєї осі. На евакуатор можна завантажити інші автомобілі - відкрита здатність навантаження платформа дозволяє це зробити.

Імітація звуку двигуна, гальма і заднього сигналу ходу додадуть грі реалістичності. Як і світлодіодні фари і люмінесцентні ліхтарі, які світяться в темряві за рахунок потрапляння світла. Пульт управління зроблений у вигляді важеля, як у даної вантажної техніки. Гумові шини мають хороше зчеплення з дорогою. Дальність радіоуправління 15-20 метрів, тому з технікою можна грати як вдома, так і на вулиці.

Переглянути більше товарів

Техніка розвиває швидкість від 7 до 10 км на годину. Дитина може безперервно насолоджуватися грою від 20 до 40 хвилин. Для цього акумулятори для іграшок на радіокеруванні необхідно заряджати близько 4 годин. Реалістичні вантажівки на пульті управління по бруду розвивають мислення, окомір, моторні навички, швидкість реакції, логіку, координацію рухів. Набори упаковані в привабливу картонну коробку і можна їх відразу в такому вигляді дарувати дитині.

Атмосферостійкий пластик, з якого зроблені іграшки міцні, не мають токсинів і не викликають алергії. Яскраві кольори - це гіпоалергенні барвники на водній основі.

Кращі джипи на пульті управління

Джипи по бруду на пульті управління - це перш за все високий дорожній просвіт, повний привід і великі шини. Ці особливості грамотно розподіляють навантаження, щоб автомобіль героїчно чинив опір крученню. Джип не створений для швидкої їзди по бездоріжжю, швидше для того щоб проїхати там, де звичайний автомобіль навіть не зрушить з місця. Для джипа не потрібна спеціальна траса, грати з ним можна в приміщенні і на вулиці.

Машинки на пульті управління джипи - підкорювачі бездоріжжя. Шини на такому автомобілі з глибокими протекторами (зубцями). Звичайні гумові колеса забиваються брудом, а протектори чіплятися за поверхню і вивозять автомобіль. Посилений бампер захистить іграшку від механічних пошкоджень. У ipopoKIDS можна вибрати джип з одним з двох варіантів управління - пістолетним або важільним.

Пістолетний пульт охоплюється однією рукою. Газ і гальмо регулюється натисканням на курок. Колесом на бічній панелі - рух вліво / вправо, потрібно керувати іншою рукою. Зручно для новачків.

Важельний пульт необхідно тримати обома руками. На вигляд він нагадує джойстик від ігрової приставки і управляється за таким же принципом. Хороший варіант для тих хто має навик управління.

Переглянути більше товарів

Кращі позашляховики на пульті управління

Позашляховик спеціально створений для любителів екстремальних видів спорту. Він приймає виклик, кинутий природними стихіями. Оснащений пружинною підвіскою автомобіль не застряє на каменях середнього розміру. Якщо тільки це не позашляховик класу краулер. Зчеплення з дорогою відмінне, а дорожній просвіт навіть не помічає гравій і дрібні камені.

Позашляховики на пульті управління копіюють точну поведінку своїх старших побратимів. Машинка повноцінно їздить вперед, назад, повертає вправо і вліво. У неї відкриваються двері, а через лобове скло видно деталізований салон. У комплекті можуть додатково йти гусеничні шини. Їх легко зняти і встановити за допомогою викрутки, яка також є в комплектації. Повнопривідний позашляховик проїде по кам'янистій поверхні і піщаній дорозі.

Дальність управління позашляховиком від 10 до 60 метрів. Заряджається акумулятор приблизно від 1.3 до 2 годин, а безперервно грати можна до 30 хвилин. Розвиває швидкість до 20 км на годину. Дитячі машинки на радіоуправлінні мають яскраві металеві корпуси з захистом від механічних пошкоджень. Машина на радіокеруванні для вулиці може трансформуватися в справжнього робота, що зробить гру ще цікавіше.

Переглянути більше товарів

Кращі баггі на пульті управління

Маневреність друге ім'я машинки класу баггі. У неї пропорційне керування швидкістю і поворотами. Машина на радіокеруванні для дітей - це спосіб підкорити грунтові дороги і трампліни. Якщо вантажівки мають більшу функціональність, то баггі - це драйв, швидкість і все та ж маневреність. Мінімальний розгін 5 км на годину, максимальний 120 км на годину. Але для дітей вистачає і швидкості в 20 км на годину.

Хороша керованість створена за рахунок пружинної підвіски, тому дрібні перешкоди - це не перешкоди. Колеса з посиленим зчепленням, підвіска і деталізований кузов роблять баггі схожим на позашляховик. Але величезні валуни і болота - це не стихія цього класу авто. Крім того, вони розрізняються по дизайну. Якщо малюк досяг віку 3 років і захоплюється машинками, то баггі те що потрібно.

Частота на якій працює приймач з передавачем, становить 2,4 ГГц. Це виключає ймовірність перешкод, навіть якщо поруч хтось ще грає в RC-моделі на радіокеруванні. Безперервне час роботи 10-20 хвилин. А зарядити акумулятор можна за 1-1.5 години. Для класу баггі використовується акумулятор Li-Pol (літій полімерні). Характерні особливості - це швидка зарядка і низький саморозряд.

Переглянути більше товарів

Топ-20 кращих радіокерованих автомобілів ー рейтинг від ipopoKIDS

Які машини на пульті управління для дітей краще купити на Новий рік 2025?

Малюк буде в захваті від радіокерованої машинки, яку він пустить по заметах і засніженій дорозі. Щоб все пішло як треба, вибирайте автомобіль з повним приводом - колеса не будуть ковзати. Не обмежуйтеся легковими автомобілями для різноманітності можна придбати:

  • танк;
  • кран;
  • екскаватор;
  • вантажівка;
  • спорткар;
  • баггі;
  • автобус;
  • бетономішалку;
  • бульдозер;
  • всюдихід;
  • позашляховик.

У виборі іграшки спирайтеся на вік малюка. В іншому випадку іграшка може стати марним придбанням. Якщо дитині виповнилося 3 роки, то сміливо беріть. Іграшкові машинки на радіоуправлінні навіть можуть трансформуватися в робота прямо на ходу і стріляти дротиками. Але головне що вони розвивають дрібну моторику рук, просторове мислення і координацію рухів.

До п'яти років вибирайте прості і яскраві автомобілі з невеликим радіусом руху - достатньо лише кількох метрів, тому вони можуть навіть не мати повноцінного двигуна. Для молодшого школяра 5-7 років іграшку можна брати складнішу: поліцейський транспорт, міські служби, сільське господарство, служби порятунку, громадський транспорт, військову і космічну техніку.

Починаючи від 8-10 років беріть спеціалізовані аналоги попередніх іграшок, щоб дитина повноцінно могла грати на відкритому повітрі. Підліткам сподобатися точні копії техніки з широким функціоналом - відеокамерою, сервоприводом, гіроскопом і іншими доповненнями.