Новорічний дудл
УкрРус
Новорічний дудл
iPopoKids - 319 309 дитячих товарів з 91 магазина

Не тільки телефоном: якими іграшками цікавляться хлопчики 10-12 років?

23.04.2020 5.0 / 5

Якщо ви думаєте, що хлопчик 10-12 років не цікавиться іграшками, значить, ви просто не знаєте, де їх вибирати. Великий інтернет-магазин Ipopo Kids зможе “підсадити” на іграшки навіть найзавзятішого юного геймера. Адже на нашому сайті зібрані сотні тисяч дитячих товарів з усієї України.

Між девайсом та реальністю

Іграшок у нас так багато, що для зручності вибору їх довелося поділити на розділи. Запропонуйте хлопчикові 10-12 років вибрати що-небудь з категорії «Радіокеровані іграшки». Квадракоптер X8HG розроблений спеціально для початківців. Так що керувати ним зможе не тільки ваш син - представник покоління Z, а й тато. Гвинтокрил з гіроскопом викличе захват у всієї чоловічої половини родини. Тим більше, що він може перебувати в повітрі до півгодини. Значить, часу потримати пульт вистачить кожному. Мікророботом SPHERO BB-8 можна керувати за допомогою смартфону або планшета. Такі інтерактивні іграшки будуть для хлопчика 10-12 років перехідним етапом між девайсом і реальним життям.

Переглянути більше товарів

Домашній пейнтбол

Не залишить байдужим хлопчиська і розділ «Іграшкова зброя». Hyperion, який стріляє різнокольоровими гумками, бластер Zuru з дальністю польоту кулі 17 метрів, автомат з водяними кульками дозволять влаштувати «ігри нескорених» на свіжому повітрі. У них не буде постраждалих, адже всі боєприпаси виконані з урахуванням суворих європейських норм якості. Крім того, іграшкова зброя дасть можливість хлопчикові 10-12 років на практиці відпрацювати «бойові» навички, отримані у віртуальному світі.

Машинок багато не буває

У світі не існує хлопчика, який відмовився б від колекції іграшкових автівок. Розділ «моделювання» дозволить зібрати цілу серію вінтажних машинок. MAISTO BUICK CENTURY 1955, Ford Model T - Touring, Jaguar XK 120 Roadster залишаться гордістю вашого сина, навіть коли він сам стане татом. Захоплення викличе у нього й колекційний авто-конструктор. Адже тоді Citroen 15 CV TA, Maserati Gran Turismo, Lamborghini Reventon дитина зможе зібрати власними руками.

Зроби сам

Напевно захопить 10-12-річного хлопчика і конструктор. Адже в цьому віці юні супергерої люблять творити, винаходити, фантазувати і випробовувати свої вироби на міцність. За допомогою «Spacerail 1» ваш спадкоємець створить запаморочливі американські гірки. ROBOTIME і керамічний конструктор дадуть можливість хлопчикові приміряти на себе роль архітектора. STEM HEROES з пластиковими деталями, що вивертаються на всі боки, потрібні для створення дивовижних тварин. А LEGO, який ніколи не виходить із моди, відкриє портал у невідомі світи. Причому створити їх доведеться своїми руками. Погодьтеся, це надовго відверне вашого геймера від віртуальних пригод.

Цікавим для хлопчика 10-12 років виявиться і розділ «Пазли». За допомогою 3Д RAVENSBURGER він побудує видатні архітектурні пам'ятки світу. Механічні об'ємні пазли від WOOODEN.CITY покажуть, як влаштовані складні прилади - від годинника Біг-Бен до колеса огляду.

Юним дослідникам

Якщо ваша дитина захоплюється наукою, загляньте з ним до розділу «Оптика». Тут Ipopo Kids зібрав всілякі телескопи, мікроскопи. А хто ж з підлітків відмовиться опанувати таємниці зоряного неба або уявити себе жителем Мініпутії!

Наукові досліди можна проводити і завдяки розділу «Набори для наукових експериментів». «Досліди з хімії на кухні» дадуть можливість винайти чорнило з крохмалю, вулкан з лимонної кислоти, батарейку з яблука. Хіба 10-12-річний хлопчик зможе пройти повз таких див?! Із набором «Фантастичні бульбашки» навіть непідготовлений дослідник збере гармоніку з мильних бульбашок і зробить циліндр з мильної плівки.

Не варто проходити повз розділу «Набори для творчості». Можливо, хлопчикові 10-12 років сподобається створювати гравюри Sequin Art ARTFOIL SILVER, жуйку для рук з «розумного пластиліну» або замки з кінетичного піску. Це заняття послужить гарним антистресом для дитини, що балансує на межі складного підліткового періоду. Тим більше, що результат роботи, на відміну від зусиль за комп'ютером, буде цілком реальний.


Ігри на столі

Іграшки для хлопчика, який входить у підлітковий вік, напевно знайдуться в розділі «Настільні ігри». Ігри, в які потрібно грати компанією, надовго «висмикнуть» його з віртуального світу, подарувавши щастя спілкування з реальними друзями. «Тік-так-Бумм» змусить швидко приймати рішення. «Манчкін» запропонує рівні із завданнями, що ускладнюються, як у віртуальних іграх. «Капіталіст» розвине економічне мислення. «Мафія» збере разом усіх друзів і навчить діяти в складному дорослому світі. Зацікавить вашого спадкоємця і розділ «Фокуси». Опанувавши майстерність за допомогою запропонованих наборів, хлопчик завоює в класі повагу і зарекомендує себе місцевим Гаррі Поттером.

Оплата і доставка

Заходьте на сайт інтернет-магазину товарів для дітей Ipopo Kids. Переходьте до категорії «Іграшки». Замовляйте подарунок для вашого хлопчика 10-12 років. І знайте: проблем з оплатою та доставкою не виникне.

Оплатити покупку можна як при доставці, так і прямо на сайті. Це можна зробити за допомогою банківської карти Visa або MasterCard, privat24. Можна оплатити рахунком-фактурою або безготівковим розрахунком.

Доставка товару проводиться за допомогою «Нової пошти». Забрати замовлення ви зможете в найближчому її відділенні. Там же можна і оплатити покупку. Доставка обійдеться приблизно в 35-40 грн за кг ваги.