Новорічний дудл
УкрРус
Новорічний дудл
iPopoKids - 319 309 дитячих товарів з 91 магазина

Особливості вибору товарів гігієни для хлопчиків до 2 років

22.04.2020 5.0 / 5

Догляд за хлопчиком від народження до 2 років вимагає певних навичок. Не кожна молода матуся знає, що робити з синочком, якого тільки принесли з пологового будинку. Як купати, чим мити, чи давати пустушку? У чому взагалі полягає гігієна дитини?

Питань багато. Але, на щастя, в інтернет-гіпермаркеті дитячих товарів Ipopo Kids є відповідь на кожне з них.

На нашому сайті зібрані десятки тисяч товарів, здатних полегшити гігієнічні процедури і догляд за хлопчиком 0-2 років. Для зручності відвідувачів всі пропозиції розділені за тематичними категоріями. Кожен товар має опис і фото. На сторінці розміщені фільтри, інформація про знижки, відгуки покупців. Все це допоможе у пошуці та виборі товару.

 

Підгузки

Перше, що вам знадобиться, - одноразові підгузки. Вони стануть у нагоді хлопчикові від народження приблизно до 2 років. Один з найважливіших показників при їхньому виборі - розмір. Як і будь-який інший одяг, на кожній дитині підгузки сидять по-різному.

Розміри підгузків мають маркування від 0 до 7 і розподілені за вагою. Переходити на наступний потрібно, коли малюк досяг нижньої межі ваги, зазначеної на упаковці. Чи підходить підгузок, можна перевірити і шляхом дослідів. При вірному розмірі між ним і животиком малюка вільно проходить палець.

Також вам доведеться визначитися з фірмою-виробником. Дізнатися, що влаштовує саме вашого синочка, можна тільки методом підбору.

Гарні підгузки, наприклад, Huggies Elite Soft Newborn, Merries NB, наповнені якісним абсорбентом. Вони краще вбирають випражнення. Деякі здатні поглинати навіть рідкий стул.

Pampers Premium Care New Born настільки популярні, що дали своє ім'я узагальненій назві підгузків - памперси.

Є підгузки спеціально для хлопчиків, такі як фінські Muumi. Абсорбуюча речовина у них сконцентрована в передній частині виробу. Але частіше виробники виготовляють марки унісекс, рівномірно розподіляючи поглинаючий шар.

Для активних малюків підійдуть підгузки у вигляді трусиків. Такі пропонує Huggies Elite Soft, Pampers Premium Care Pants, японські GOO.N.

Утилізація використаних підгузків з інтернет-магазином Ipopo Kids теж не є проблемою. Накопичувач Tommee Tippee Sangenic Tec врятує дитячу кімнату від неприємного запаху і мікробів. Це безпечне «цеберко» вміщує до 30 використаних виробів.

Переглянути більше товарів

Дитяча косметика

Знімаючи підгузок, не забудьте змастити ніжну шкіру хлопчика від 0 до 2 років спеціальним кремом. Це допоможе уникнути попрілостей. Збереже здоровий сон дитини і нерви батькам.

Гіпоалергенний крем Jonson & Jonson гарантує захист від пелюшкового дерматину. Крем німецького виробника Weleda має високі заживляючі властивости і знадобиться, якщо попрілості все ж з'явилися.

Незамінним помічником у догляді за хлопчиком від 0 до 2 років стане дитяча олійка для тіла. Можна вибрати ТМ «Ельфа», Mustela, Chicco. Всі вони спеціально створені для ніжної шкіри малюка.

Все для купання

Важливим елементом догляду за дитиною є купання. На першому етапі вам знадобиться спеціальна ванночка. Naked Boon легка в перенесенні і догляді. Її просто встановити і ще простіше використовувати. Ванночка BabaMama порадує кумедним дизайном і підставкою під гігієнічні засоби. Там можна розмістити губку Canpol babies або рукавичку для купання Pigeon.

Коли малюк трохи підросте, вам знадобиться підставка, наприклад, BH-508Y. Використовуючи її, хлопчик сам зможе забиратися в дорослу ванну. У цьому випадку не забудьте про антиковзаючий килимок, сітку з матрацем та інші аксесуари, які забезпечують безпеку хлопчика 0-2 років у воді.

 

До них же відноситься і коло Delfin EuroStandard, що надівається на шию. Воно не дасть малюкові перевернутися у воді і допоможе навчитися плавати раніше, ніж ходити.

Хлопчики від 0 до 2 років беруть із собою у ванну багато іграшок. Органайзер для іграшок Babyhood допоможе після купання виловити все це багатство з води і тримати у порядку.

Поки ви у ванній, подбайте про гігієну зубів малюка. Поки вони ще не виросли, чистити десенки можна за допомогою насадки на палець від Nuby. Пізніше в хід підуть перші щітки - Learning Set, Chicco або Jordan Step.

Мити малюка слід за допомогою спеціально розроблених засобів. Пінку «Від маківки до п'ят» Jonson & Jonson можна застосовувати з перших днів життя дитини. Так само, як і пінку Chicco. ТМ «Ельфа» пропонує спеціальну пінку «Збір трав» на основі лікарських рослин.

Вимите волосся потрібно причесати. Щітки для волосся від NUK або Nuvita можуть стати першими гребінцями вашого синочка.

Після купання необхідно витерти ніжну шкіру хлопчика 0-2 років. Фахівці радять робити це рухами, що промакують. Для витирання підійде рушник із капюшоном. Такий, як «Бджілка» Skip Hop, махровий «Дельфіни» від Baby Life або BabyOno «Пінгвін».

Привчаємо до горщика і відучує від пустушки

Особливим етапом у житті дитини стане привчання до горщика. До цієї важливої справи варто підійти відповідально.

Для початку визначтеся з моделлю виробу. Наприклад, горщик Babyhood у формі пінгвіна забезпечений антирозбрискувачем. Його спинка фіксується у вертикальному положенні, і малюк може легко розслабитися. FUNNY FARM оздоблений спеціальними ніжками, що не ковзають. Музичний Fisher-Price не тільки нагадує трон для вашого принца, він ще й порадує хлопчика ласкавою мелодією за досягнутий результат. Горщик NUK розроблений з урахуванням фізіології хлопчиків. Він більш витягнутої форми, і дозволить малюкові сідати на нього верхи. ТМ Babyhood пропонує пісуари для маленьких джентльменів. За допомогою спеціальної присоски їх можна закріпити на стіні.

Чи давати хлопчикові від 0 до 2 років пустушку, кожна сім'я вирішує самостійно. Але якщо мова йде про те, що краще - смоктати пустушку або пальчик, зупиніться на першому варіанті.

 

При виборі пустушки головне - правильно підібрати її розмір. Також необхідно визначитися з матеріалом, з якого зроблена соска. На сьогоднішній день найпопулярнішими є силіконові і латексні пустушки.

Силіконові, наприклад, Soothie від Philips Avent, прослужать довше. Вони універсальні й підходять під будь-яку кількість зубів. Латексні, такі, як NUK Happy Kids, - м'якші та гнучкіші. Їх доведеться частіше міняти.

Наш сайт - справжній скарб для матусь, стурбованих гігієною та доглядом за хлопчиком 0-2 років. Заходьте. У нас знайдеться абсолютно все. Вдалого вам вибору і приємних покупок.