Новорічний дудл
УкрРус
Новорічний дудл
iPopoKids - 319 309 дитячих товарів з 91 магазина

13.05.2020 5.0 / 5

У століття високих технологій і великої кількості гаджетів люди продовжують читати паперові книги. Жоден девайс не зможе передати запах свіжої поліграфічної фарби, такий улюблений істинними книголюбами.

Звичайно, похід до книгарні навіть без покупки дуже приємний. Але ми готові довести вам, що вибрати купити книгу онлайн - не менше задоволення. Ласкаво просимо в книжкову «Нарнії» маркетплейса Айпопо Кідс.


Художня книга

Практично у всіх книжкових фанатів є свій список книг, які вони планують прочитати, коли з'явиться вільний час. У цьому списку книги зі шкільної програми, з рейтингів «ТОП-100 книг десятиліття», новинки сучасних авторів. Щоб список зменшувався швидше, ніж зростав, потрібно врешті-решт купити книги з нього і скласти на тумбочці. Тоді у них з'явиться шанс бути прочитаними.

Вибрати і купити книгу в інтернет-магазині ще легше, ніж в звичайному, особливо, якщо ви точно не знаєте, чого хочете. Перш ніж купити книги інтернет магазин пропонує ознайомитися з їх коротким змістом. Все, як у звичайному магазині, тільки без надокучливого консультанта.

Учбова література

Навчальні книги купити можна далеко не в кожній книгарні, на відміну від інтернет-магазина. Як правило, учень або студент вже знає, автора, видавництво або як мінімум вид обкладинки потрібної книги. В даному випадку достатньо скористатися рядком пошуку або зручною навігацією сайту.

Не дивуйтеся, якщо виявиться, що інтернет магазин книг куди більш організований, ніж звичайний магазин. Тут кожна книга не просто знаходиться в потрібному розділі, вона «лежить» поруч з іншими корисними підручниками з даної теми. А значить у вас завжди є можливість дізнатися трішки більше.


Бізнес-видання

У цьому розділі можна знайти книги по менеджменту, маркетингу, управління персоналом. Подібна література цікавить, як правило, ділових і зайнятих людей. Саме для них купити книги онлайн - це чудовий вихід і велика економія часу. На Айпопокідся можна замовити книгу з доставкою прямо додому. Погодьтеся, замовити книги онлайн швидше, ніж поїхати до книгарні, де, до всього іншого, не завжди є те, що ви шукайте.

Ще одна важлива опція, яку пропонують багато інтернет-магазини, але не підтримують звичайні - це передзамовлення книги. Коли видання тільки готується побачити світ, ви залишаєте заявку і отримуєте новинку першим, першим впроваджуєте свіжі ідеї. Книги на замовлення - це можливість вивести свій бізнес на новий щабель.

Це далеко не повний перелік книжкових розділів IpopoKiDS. Ми не стали зупинятися на великому розділі дитячих книг, які не розповіли про величезному виборі книг з психології, саморозвитку і вихованню, промовчали про вузькоспеціалізованої літератури. Думаємо, ви вже зрозуміли, що вибір книг на маркетплейсе безмежний:

Переглянути більше товарів

Важливе зауваження, на Айпопокідс немає «вторинних» екземплярів. Численні відвідувачі магазинів не беруть книги в руки і не гортають, спльовуючи на пальці. Свої книги інтернет магазин береже, більшість книг них упаковані в заводську плівку. Ми знаємо, для деяких книголюбів цей факт має значення.

Сподіваємося, нам вдалося переконати вас в тому, що книги купити онлайн не тільки просто, але й дуже зручно. Вдалого вам вибору і приємного прочитання!