Новорічний дудл
УкрРус
Новорічний дудл
iPopoKids - 319 309 дитячих товарів з 91 магазина

03.12.2019 5.0 / 5

Якщо ви - батьки дівчинки 10-12 років, значить, вам доведеться міняти інтер'єр дитячої кімнати. Раніше ви могли облаштувати її за своїм смаком. Але тепер настав час враховувати думку і бажання дитини, що підросла.

Остаточний дизайн приміщення буде залежати від багатьох факторів. Але інтернет-магазин дитячих товарів Ipopo Kids допоможе зробити комфортним кімнату будь-якого розміру. Всі пропозиції на нашому сайті розділені на тематичні категорії. Для зручності відвідувачів кожен товар має детальний опис і фото. На лівому боці сторінки є фільтри за ціною, брендом та іншими параметрами. Вони перетворять вибір на цікаве, корисне і швидке заняття.

Кімната для дівчинки 10-12 років займає проміжну нішу між дитячою та підлітковою. Ваша принцеса - вже не маленька дитина, яка мріє про ляльку ЛОЛ. Але вона ще не готова з головою зануритися в підліткове життя. Це повинно знайти відображення в інтер'єрі.

При виборі меблів звертайте увагу на безпеку, зручність та якість. Віддайте перевагу компактним модульним моделям. Такі меблі не будуть переобтяжувати простір, дозволять зонувати приміщення. У цій кімнаті дівчинка відчує себе затишно.

Спальна зона

Зона відпочинку, в якій розташоване ліжко, є центральною частиною дитячої кімнати. Головним критерієм при виборі спального місця для дівчинки 10-12 років має стати висока якість матеріалу й надійність фірми-виробника. Це гарантує здоров'я хребта і витончену поставу маленької принцеси.

Що стосується моделі, її можна вибрати, виходячи з дизайну приміщення і наявності місця. Кімнату 9-10 кв. м є сенс обладнати ліжком з висувними шухлядами. Колекція Indigo Wood надає таку можливість. Підійдуть моделі Villadge - у білому або кольоровому варіантах.

Цікаві перспективи відкриває використання двох'ярусного ліжка, наприклад, моделі Indigo Wood Cubed або Indigo Wood Cherdak. На нижньому ярусі можна обладнати робочий куточок, місце для зберігання речей або встановити диванчик для читання книжок.

Не менш важливою є надійність матрацу. Моделі Emilia або Neoflex розвантажать спину дитини і забезпечать комфортний сон. А ось подушку можна вибрати у відповідності зі смаком маленької принцеси. Відмінно підійдуть моделі «Емодзі смайлик повітряний поцілунок з лапками» або 3D подушка «Собака Лайка». Вони приємні на дотик, добре тримають форму, гіпоалергенні.

Постільну білизну для дівчинки 10-12 років краще брати нейтральних відтінків. Кричущі фарби будуть заважати розслабленню і відпочинку. Однак яскравий штрих, наприклад, геометричний малюнок у комплекті «Слони» від Berni або 3D будинки від Geogami, викличе захват у дитини.

Гардеробна зона

Якщо дозволяє місце, обладнайте в кімнаті для дівчинки 10-12 років окрему гардеробну зону. В іншому випадку, шафа для одягу впишеться і в зону відпочинку.

Для зберігання одягу можна вибрати шафу-купе - пряму або кутову. Такі моделі місткі, але займають небагато місця.

Зверніть увагу на шафи «Верес», Diamante, Cremino. Вони виглядають стильно, сучасно і доступні в широкому кольоровому виконанні.

10-12-річна школярка потребує окремого місці для зберігання підручників, улюблених іграшок, девайсів. Для книг підійде відкритий стелаж або навісні полиці. Для дрібниць можна використовувати тумбочку Mealux BD-C5 або Moll Cubicmax.

Навчальна зона

У кімнаті дівчинки-школярки не обійтися без письмового столу. Не забудьте, що правильна організація робочого місця - це здоров'я та успішне майбутнє дитини.

Mealux Evo-kids 502 Darwin, Mealux Evo-kids 501 Duke, TH-348 BG відмінно впишуться в інтер'єр дитячої. Вони символізують сучасний дизайн, оксфордський стиль, зручність і комфорт. Адже ваша донька гідна найкращого.

Гарним вибором стане комп'ютерний стіл. Наприклад, Pondi ергономіка з 2 тумбами. Стілець потрібно підібрати так, щоб ноги не бовталися, а спиралися ступнями на підлогу.

Письмовий стіл повинен добре освітлюватися. Навіть якщо він стоїть біля вікна, подбайте про штучне освітлення. Зверніть увагу на настільну світлодіодну лампу ML-500, CV-1100 WH або Mealux Evo-LED. Вони набули популярності серед батьків школярів, завдяки своїй екологічній безпеці, зручності та рекомендаціям лікарів-офтальмологів. Такі лампи компактні, повертаються на 360 градусів, мають регулювання яскравості, від них можна заряджати смартфон.

Ігрова зона

У кімнату для дівчинки 10-12 років можна поставити безкаркасні крісла-груші. Червоне, помаранчеве, салатове, кава з молоком - кожне з них здатне приймати будь-яку форму і забезпечувати комфорт та релакс.

На таких кріслах дівчинка зможе влаштовувати посиденьки з подругами, грати на планшеті або слухати музику.

Іграшок у кімнаті юної леді стає все менше. Тому їм цілком вистачить місця в тумбочці або на етажерці.

У кімнаті 10-12-річної дівчинки повинен бути зволожувач повітря. Якщо дитяча кумедна модель її вже не влаштовує, запропонуйте варіант Hygro Humidifier, Nuvita або «Філіпс» з системою автоматичного контролю вологості. Такий зволожувач виглядає стильно і не займає багато місця.

Важко уявити дівочу кімнату без дзеркала. Воно не тільки є важливим аксесуаром, але й візуально збільшує приміщення.

У дитячій кімнаті знайдеться місце для приємних дрібничок. Килимок «Ніжність» від Berni, штори «Тропічний рай», дерев'яна скарбничка Pearhead «Крокодил»... Усе це створює особливий світ для дівчинки, яка ось-ось припинить бути дитиною.

Інтернет-гіпермаркет Ipopo Kids надає найширші можливості для вибору. Огорніть любов'ю свою принцесу. Адже діти так швидко ростуть.

Приємних вам покупок.