Новорічний дудл
УкрРус
Новорічний дудл
iPopoKids - 319 309 дитячих товарів з 91 магазина

100 ідей що подарувати дівчинці на 10 років - IpopoKIDS

23.10.2020 5.0 / 5

Зміст

Ще трохи і ось вона перша кругла дата. Батьки не на жарт замислюються, який же зробити подарунок на день народження дівчинці 10 років. Трохи пізніше, коли дитина стане підлітком зі своїми захоплення та хобі вона сам буде пред'являти вимоги батькам з приводу подарунків. Тому зараз найкращий час щоб подарунок дівчинці на 10 років став сюрпризом.

Надихнути ідеями дитячих іграшок в ipopoKIDS. Щоб вибрати кращий подарунок для дівчинки, ознайомтеся з категоріями описаними в статті і виберете підходяще. Якщо ви вважаєте, що подарувати дівчинці на 10 років, в якої все є - нічого, не поспішайте з висновками. Повний гардероб одягу НЕ означає, що нова річ буде зайвою. Або наприклад, настільна гра - вони всі різні і розвивають різні навички і таланти.

Дитяча косметика

Юні дівчата прагнуть наслідувати дорослим у всьому. Це їх доступний спосіб приміряти на себе соціальну роль. Наявність атрибутів, які це дозволяють робити, викликають інтерес для дитини. Тому косметика мами або старшої сестри ризикує закінчитися раніше, ніж вона могла. Чому б НЕ зробити подарунок на 10 років дівчинці у вигляді декоративної косметики або наборами для догляду за тілом.

НЕ намагайтеся відрадити дитини, аргументами що вона і без цього найкрасивіша. Для неї це порожній звук, тому що тоді незрозуміло навіщо мама сама цим користується. Дитяча косметика в IpopoKIDS гіпоалергенна, в ній немає запаху, ефірних масел і глютену. При цьому вона яскрава і стійка. НЕ відмітайте декоративну косметику, коли думаєте, що подарувати доньці на 10 років. Головні плюси такого презенту це захоплення дівчинки та розвиток акуратності і почуття стилю.

Переглянути більше товарів

Дитячі книги

Не змушуйте дитину читати тільки шкільну літературу. Малятко і так проводить за стінами навчального закладу багато часу. Обмеження у виборі літератури побудує розуміння, що книги це нудно і марно. Покажіть що читання це захоплюючий процес, з цікавими сюжетами та персонажами. Для цього при виборі того, що можна подарувати дитині на день народження, зупиніться в книгах для дітей.

Як сказала Джоан Роулінг автор Гаррі Поттера: "Якщо ви не любите читати, значить ви просто не знайшли потрібну книгу».

Дитячі книги - це пам'ятні подарунки на день народження для дівчинки. Вони будуть довгий час стоять на книжковій полиці у дитини. І кожен раз бачачи корінець книги або беручи її в руки дитина буде переживати цю історію ще раз. У подарунок племінниці або доньці подаруйте художню літературу, енциклопедії або посібник для малювання.

Переглянути більше товарів

Конструктори

Якщо стоїть завдання, що подарувати дівчинці на 10 років недорого, то вибирайте дитячу іграшку, що стала класикою. Не одне покоління виросло на конструкторах. З геометричних фігур різних кольорів конструюється маленький світ. Якщо до доньки часто приходять в гості інші діти, то конструктор і зовсім НЕ замінна річ. Малятко, яка НЕ ​​виявляє особливого інтересу до збірки, зацікавиться, якщо підібрати дизайн виробу під улюблений Мультиплікаційні фільм.

Конструктори універсальні для різних вікових категорій. Вони розвивають системне мислення, дрібну моторику рук і вміння будувати причинно-наслідкові зв'язки. З таблиці нижче виберіть відповідний конструктор: одні дозволяють збирати цікаві локації, будови, будівлі, інші персонажів, а треті моделюють конкретні ситуації.

Безкоштовна доставка
LEGO® MINDSTORMS® Mindstorms EV3 31313, 4000821313149 LEGO® MINDSTORMS® Mindstorms EV3 31313, 4000821313149
29999 грн
Безкоштовна доставка
Конструктор «Спортивная машина» Meccano 6026720 Конструктор «Спортивная машина» Meccano 6026720
Немає в наявності
Переглянути більше товарів

Одяг та аксесуари

Шопінг - це позитивні емоції незалежно від віку. Вибрати подарунки на 10 років дівчинці у вигляді одягу та аксесуарів без участі юної леді, не проблема. Батьки зможуть об'єктивно оцінити співвідношення ціни і якості без дитячого «хочу». Список того, що можна подарувати дівчинці на 10 років:

  • Верхній одяг;
  • Кофта, светр;
  • Комбінезон;
  • Футболка, майка, топік;
  • Туніка, спідниця, сукня;
  • Джинси, шорти, лосини;
  • Взуття;
  • Спортивний костюм;
  • Купальник;
  • Піжама.

Доповнять образ стильні аксесуари: браслети, ланцюжки з підвіскою, кільця, сережки, наручний годинник. Додатково купите сумочку або яскраву косметичку.

Переглянути більше товарів

Спортивні подарунки

Чудовий подарунок доньці може складатися з атрибутів для фізичної активності. Чим більше дитина перебуває на свіжому повітрі, тим краще. А ще краще якщо в цей час вона буде кататися на роликових ковзанах, велосипеді або скейтборді. Фото подарунків на день народження зі спортивних товарів дивіться нижче в таблиці.

При фізичної активності задіяний весь опорно-руховий апарат, що є хорошою профілактикою для здоров'я. Що подарувати дитині на 10 років дівчинці? Можна купити те, що використовується будинку: для гімнастики, ранкової зарядки або гри з іншими дітьми в приміщенні.

Переглянути більше товарів

Настільні ігри

Якщо ви не знаєте що подарувати племінниці на 10 років, то придивіться до настільних ігор в IpopoKIDS. Така гра цінна сама по собі, так що не треба думати, як оригінально подарувати подарунок дитині на день народження. Дівчатка посидючіші і з задоволенням грають в настільні ігри.

Категорії ігор, що подарувати дівчинці 10 років:

  • Стратегічні;
  • Логічні;
  • Змагальні;
  • Розвиваючі;
  • Розважальні;
  • Рольові;
  • Карткові;
  • Азартні;
  • Економічні;
  • Інтелектуальні;
  • Досліди, експерименти;
  • Спортивні;
  • Асоціативні.

Що подарувати сучасній дівчинці 10 років

Дитячих іграшок таку силу-силенну, що загубитися в них не складе труднощів. Але ми ставимо собі іншу мету, а саме вибір і те, як оригінально подарувати подарунок дитині на день народження. Для активних ідеальні спортивні товари, а ось якщо брат думає, що подарувати сестрі на 10 років, то нова спортивна екіпіровка буде до речі.

Посидючим підійдуть настільні ігри, книги, конструктори і творчі набори. Модниці будуть в захваті від дитячої косметики, аксесуарів та одягу.
Те, як оформити подарунок на день народження дівчинки, залежить від того, що ви купите. Головне, щоб цей знаменний день пройшов весело і з турботою про іменинниці.