Новорічний дудл
УкрРус
Новорічний дудл
iPopoKids - 319 309 дитячих товарів з 91 магазина

Гід по модним аксесуарам для дівчат-підлітків

27.12.2019 5.0 / 5

Образ дівчинки-підлітка не може бути закінченим без аксесуарів. Найчастіше ці стильні елементи означають більше, ніж вся решта одягу разом узята. Інтернет-магазин дитячих товарів Ipopo Kids допоможе у виборі цих важливих дрібниць.

Поняття аксесуарів вміщує в себе такий широкий спектр виробів, що на нашому сайті вони розділені за тематичними категоріями. У кожній з них зібрані тисячі актуальних і якісних пропозицій. Всі товари забезпечені докладним описом і фото. У лівій частині сторінки є фільтри. З їхньою допомогою можна задати параметри пошуку за ціною, брендом та іншими маркерами.

Сумки та рюкзаки

Рюкзак сьогодні - один з найстильніших елементів для дівчаток від 13 років. Він підійде для школи, прогулянок, походів у гості та кіно.

Рюкзак можна підібрати у тон до шарфика, рукавичок або кросівок.

Для школи дівчинці-підлітку знадобиться симпатичний місткий рюкзак із ортопедичною спинкою. Це може бути Blok Full від MadPax або Skip Hop Forma, Domes. У такій рюкзак без зусиль помістяться підручники, канцелярське приладдя та ланч-бокс.

Рюкзак-органайзер GRID-IT SLIM має безліч відділень для найрізноманітніших речей, включаючи ноутбук. Він виготовлений з водостійкого матеріалу, дуже зручний і витриманий у діловому стилі.

Не менш відповідально слід підходити до сумки для щоденного носіння. Наш сайт пропонує безліч варіантів таких аксесуарів.

Дівчинка від 13 років буде мати гарний вигляд із сідельною сумкою. Вони округлі знизу і звужуються догори. Skip Hop Duo Signature, Onyx, Invictus V-Pram, Bosch Professional - всі вони виготовлені зі шкіри або якісних шкірозамінників і відмінно тримають форму.

Переглянути більше товарів

Для повсякденних прогулянок підійде шкіряний рюкзачок. Наприклад, персиковий або м'ятний від TwinsStore. Гарним вибором виявиться сумка в стилі хобо. Це хіпстерский аксесуар, виконаний у вільному, спокійному стилі. Часто такі сумочки доповнюються декоративними деталями: вишивками, візерунками, значками, підвісками. Зверніть увагу на модель «Стиль» від Mima або «Панда» від ViViSECRET.

Популярністю у дівчаток від 13 років користуються сумки-планшети. Такі, як Lenovo ThinkPad Professional, Dell Targus Executive. У тренді - маленькі сумочки через плече і бананки. У них не поміститься багато речей. Косметика, гаманець - і все. Але вони стануть класичним акордом, що підкреслює образ.

Для вечірнього стилю підійдуть маленькі наплічні сумочки з пасками-ланцюжками або клатчі. Це можуть бути моделі від Upixel, Tinto або Tucano Sicuro. Головне - грамотно підібрати аксесуар до одягу. Сумочка повинна підходити до наряду по стилю і кольору.


Валіза для подорожей

Вибираючи валізу для дівчинки від 13 років, визначтеся, як далеко і яким видом транспорту вона подорожуватиме. Для авіаперельотів головним критерієм стане міцність конструкції та стійкість до подряпин.

У валізі для поїзда важливі можливість донести її до вагона, підняти і розмістити під сидінням. В автомобілі на перший план виступає компактність і розмір.

Для дівчинки-підлітка гарним вибором стане невелика валіза категорії S. Такі можна використовувати в якості ручної поклажі в літаку. Її легко донести до поїзда. Вона поміститься в багажнику автівки.

Якщо панянка - любителька безлічі нарядів або планується довга поїздка, має сенс підібрати валізу середнього розміру - М. Такі моделі затребувані туристами всього світу. Wenger, Lumen, Youngster - вибір залишається за вами.

Вага валізи залежить від матеріалу, з якого вона виготовлена. Найлегші - тканинні. Потім йде пластик, шкіряні - важчі за всіх. Шкіряна валіза виглядає солідно і стильно. Але вона швидко дряпається і втрачає презентабельність. На допомогу в цьому випадку може прийти чохол. Наприклад, «Вогонь» або «Земля» від LOQI. Для дівчинки від 13 років більше підійде пластикова або тканинна валіза.

Зверніть увагу на кількість коліс. Двоколісні моделі, такі, як Tucano TUGO M Trolley, легше проїдуть по нерівній дорозі. Їх простіше піднімати сходами. Чотириколісні валізи, наприклад, Matrix, набагато маневреніші. Їх можна не нахиляти, коли котиш. Це знімає навантаження на китицю дитини.

Переглянути більше товарів

Годинники

Невід'ємним аксесуаром для дівчинки-підлітка є годинник. Вибрати його - непросте завдання.

Моделі для дівчаток 13-14 років повинні мати акуратний корпус, зручний браслет і трохи дорослий дизайн. Такі пропозиції можна знайти у Q&Q і Calypso.

Дівчинка постарше оцінить моделі від Cacio, Timex і Festina. Такі годинники будуть показником гарного смаку і стилю.

Для підлітків краще вибирати нестандартні моделі, наприклад, у вигляді комахи-сонечка або букета ромашок. Не думайте, що вони занадто дитячі. Дитина назве їх крутими.

Смарт-годинник, наприклад, GW300 з трекером або фітнес-трекер Samsung Gear, підійдуть не тільки для занять спортом. Вони відмінно поєднуються з повсякденним життям і підходять до улюблених джинсів.

Заходьте на наш сайт. Вибирайте аксесуари для дівчинки-підлітка. Дайте їй можливість відчути себе чарівною. Приємних вам покупок.